Şirket Spec Sümbül

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Haftasonuna kalma aman dikkat et:komik:
Yetişmez ki zaten kardeşim ya daha cut yeni başladı kaput ve çamurluk bitti cut bitince ara kesim atmıcam direk finish geçecem üstüne wax atıp bırakcam anca akşamı ederim.
Koltuklar haftaya kalır dün sildim biraz zaten haftayada yıkarım tertemiz olur

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bir güncel daha çekelim sümbülümüze :)

Dış kısımlara nihayet geçebildim başlayalım kirli hallerimizle iyi seyirler.

Jantlara Valet Pro Dragon’s
Davlumbazlara ve Lastiklere 1/1 Ceviz
Jant fırçası Ez Detail Brush
Lastik fırçası çin
Davlumbaz fırçası Whell woolies
Detay fırçası Valet Pro

Geçeli dış kısımlara

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Duruladıktan sonra demir tozu sıkıp çalışmasını bekledim

kil işlemi valet pro camlar dahil yapıldı aynı zamanda camlara sihirli sünger ile temizlik yapıldı kil kaydırıcı olarak vp şampuanlı su yaptım

Geçelim pasta işlemine
Tac system refinish 1 kullandım cut olarak flex orbital makina hex logic pad kombinasyonu ile tek vuruşta yüzeyi istediğim kıvama getirdi amacım sıfır hata değildi zaten

Uzun uzun çalışınca güzel oldu

O arada tüm kapı ve tavan fitilleri söküldü temizlenip tekrar takıldı

Camlar meguiars
Koruma otantik

Lastiklere endurance
Davlumbazlara magic dressing

Dış plastik ve fitillere vp b&f

Buyrun finaller resim yüklemede sıkıntı oldu tapatalk hata verdi böyle nasıl oldu bilmiyorum @Pro bi el atıver sana zahmet

İzlediğiniz için teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık dostum. Mal ortaya çıkmış artık gönül rahatlığıyla binersin:alkis:
Maşallah:nazar:
Sende ben gibi sökmedik yerin bırakmayacan:D

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık dostum. Mal ortaya çıkmış artık gönül rahatlığıyla binersin:alkis:
Maşallah:nazar:
Sende ben gibi sökmedik yerin bırakmayacan:D
teşekkür ederim kardeşim :)
Daha ufak tefek işlerimiz var hurşit bir iki aya toparlarım anca ufak ufak işler çıkıyor maalesef

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Abi ellerine sağlık okurkende fotoğraflara bakarkende bir rahatlama ve araba yıkama hissi geldi.:) emeğinize sağlık hele fitilleri sökmek çok güzel olmuş, içindeki pislikleri temizleyince mantıkende olsa fitilin içinde kalan metal kısımın çürümesinide engeller diye düşünüyorum.

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi ellerine sağlık okurkende fotoğraflara bakarkende bir rahatlama ve araba yıkama hissi geldi.:) emeğinize sağlık hele fitilleri sökmek çok güzel olmuş, içindeki pislikleri temizleyince mantıkende olsa fitilin içinde kalan metal kısımın çürümesinide engeller diye düşünüyorum.
Sağolasın kardeşim seni etiketleyecektim foto yüklerken sıkıntı yaşadım o arada unuttum fitillerin içinden aşırı pislik çıktı bir iki yerde boyayı bile bozmuş fitiller paslanmaya başlamış gün boyu yıkaya yıkaya akşama anca tertemiz oldu saç kısımlarıda temizleyince koruması yapıp yerine takıp keyfime baktım yavaş yavaş içime sinmeye başladı aklımda olanlarıda yapınca kıvama gelecek

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerine sağlık abi, yapılan işlemler çok başarılı beyaz da olsa parlaklık muhteşem maşallah :nazar::alkis:

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık abi, yapılan işlemler çok başarılı beyaz da olsa parlaklık muhteşem maşallah :nazar::alkis:
Teşekkür ederim kardeşim şu meret hastalık ortadan bi kalksın da biraz daha ilgi istiyor boya vakite yayıp yavaş yavaş uğraşcam bir haftadır pert etti beni valla :)