Sohbet- Muhabbet Faslı

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,761
ahahah abi sana da buradan teşekkür edeyim tekrardan.
kış mevsiminde motorsporları ve pist günlerine ayıramayacığımız vakti, garajda arabayla uğraşarak geçireceğiz. :basx:

şimdilik yavaş yavaş gerekli ürünlerle devam ediyorum, işin fantezi kısmına geçmeme biraz var :kahkahaa::kahkahaa:
Rica ederim :gulumsemex: Keyifli uygulamalarını merakla bekliyoruz artık. Dediğim gibi virus kapılmış Fantezisi stokçuluğu bunlar evre evre ilerleyecek şimdiden Allah kurtarsın :kahkahaa::kahkahaa:.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaslar siz siz olun bolunmus urunlerinizi kesinlikle kimyasala dayanikli sise de muhafaza edin. Dolabimda plastik sise icerisinde bulunan magifoam sisesinin tabani catlamis ve sampuan oldugu gbi dolaba akmis. Hem urun gitti hem de surekli kopurdugu icin temizlemesi zahmetli ☺️ benim basima geldi baskasinin da gelmesin diye uyarmak istedim. Pet su sisesi, sabun sisesi vb malzemeler icinde uzun sure bekletmeyin.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar siz siz olun bolunmus urunlerinizi kesinlikle kimyasala dayanikli sise de muhafaza edin. Dolabimda plastik sise icerisinde bulunan magifoam sisesinin tabani catlamis ve sampuan oldugu gbi dolaba akmis. Hem urun gitti hem de surekli kopurdugu icin temizlemesi zahmetli ☺️ benim basima geldi baskasinin da gelmesin diye uyarmak istedim. Pet su sisesi, sabun sisesi vb malzemeler icinde uzun sure bekletmeyin.
Gecmis olsun hocam.

Asil soru şu Magifoam Neden Şişeyi deler :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gecmis olsun hocam.

Asil soru şu Magifoam Neden Şişeyi deler :)
Ph nötr olduğu içindir :sırıtan1: Magifoam hiç bir zaman masum gelmemiştir bana.Bir hikayeyle bağdaştırayım bu magifoamı :) Okul dönemlerinde ara tatillerde matbaada çalışıyordum ellerim boya oluyordu haliyle,kimyasal bir sabun vardı ellere sürünce anında çıkartırdı boyayı .Usta aldı dolabına götürdü sürekli sürdüğüm için .Ellerin boyalı gez yarın gene boya olacak izine çıktıgın günler kullanırsın ,hiçbirşeyin sökemediği boyayı anında söken bu meret cildine neler yapıyordur gerisini sen düşün deyip saklamıştı. Magifoam da gözümde aynen bu görüntüye sahip bir şampuan masum değil bence araç sadece çok kirliyse tercih ediyorum rutin hafif kirli yıkamalarda kullanmıyorum sessiz katil magifoam :sırıtan1::sırıtan1:

Son düzenleme:

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben magifoam i severek kullaniyorum, manuel pompayla da cok guzel kopuk yaptigi icin tercih ediyorum. Siz hafif kirli aracta on yikama icin ne kullaniyorsunuz?

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Ben magifoam i severek kullaniyorum, manuel pompayla da cok guzel kopuk yaptigi icin tercih ediyorum. Siz hafif kirli aracta on yikama icin ne kullaniyorsunuz?
Flovey ev17 veya kc active foam kullanabilirsiniz, kışın korumaya zararı olmayan güzel şampuanlar.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
vp foamula var önceden almıştım bazen onu kullanıyorum bazende AD superfoam araç hafif tozlu ve yağmur lekeleri varsa bunlar işimi görüyor magifoamıda boşa harcamamış oluyorum sonuçta diğerlerinden pahalı ve daha agresif bir seçenek magifoam israf etmemek lazım hafif kirli araçta:)

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ya arkadaşlar bezi mezi boş verin her şey halledilir bir şekilde çözüme kavuşturulur. Size ne diyeceğim :komik: Ben geçenlerde bir foruma üye olmaya çalıştım üye alımına falan kapatmışlar canım çok sıkkın. Bizim admin abiye de sordum herhalde kepengi kapatıp gitmişler. Ne olacak şimdi :deli:

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
kafam çalışmadığı için başıma berbat bir şey geldi. Valizime demir tozu temizleyici koymuştum. Çok iyi paketlediğimi düşünmeme rağmen patlamış ve sızdırmış. Neyse ki kıyafetlere vs bir şey olmadı ama valiz inanılmaz kötü oldu. Nasıl çözümleyebilirim. 3 gündür balkonda duruyor kesinlikle kurumadı; kokudan bahsetmiyorum bile :) Annem beni kesecek buna bir çözüm bulamazsam

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ya arkadaşlar bezi mezi boş verin her şey halledilir bir şekilde çözüme kavuşturulur. Size ne diyeceğim :komik: Ben geçenlerde bir foruma üye olmaya çalıştım üye alımına falan kapatmışlar canım çok sıkkın. Bizim admin abiye de sordum herhalde kepengi kapatıp gitmişler. Ne olacak şimdi :deli:
@Pro Hemen Muzocuma Bir Yeni üye kaydi yapalim :terlisırıtan: