Sohbet- Muhabbet Faslı

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
İki ay önce araç değişikliği yaparak berlingo aracımı uğurlayıp. İlk sahibi yakın tanıdık olan 2019 model 2020 çıkışlı vw caddy’ yi aldık. RABBİM herkese daha iyisini nasip etsin. :) Geçmişi yetkili servis bakımlı olan aracım için vw elis otomotiv. K.Maraş ‘tan servis randevusu aldım. Araç 23.500 km ‘de düzenli olarak bakımları yetkili serviste yapılmış. İNŞALLAH bende bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Yapılacak işlemler periyodik bakım. Ön arka fren Balata’ları değişecek. Bu işlemler için ne kadar ücret ödedim vs hepsini buradan sizlerle sohbet muhabbet eşliğinde paylaşırım :) Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim :gulumsemex:

Son düzenleme:

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Malatya’da çiftçilik yapan Yasir Aksaç, almak istediği telefona bütçesi yetmeyince 55 bin TL değerindeki aracını internet üzerinden satışa koydu.

Bir süre ilanda duran otomobilini satamayan Aksaç, bunun üzerine 2001 model aracın camına, istediği cep telefonu modelini yazarak takas edilebileceği ilanını yapıştırdı.

Aracın bulunduğu bölgeden geçerken ilanı gören 21 yaşındaki Serkan Erkış da Aksaç ile irtibat kurdu. Bir araya gelen Aksaç ile Erkış anlaşmaya varınca telefon ile otomobilin takası gerçekleştirildi.

'TELEFONU ALACAK GÜCÜM YOKTU'

Otomobil sahibi Yasir Aksaç, aracını internetteki ilan sitesine koyduğunu ancak alıcı bulamadığını söyleyerek, kendisinin de cep telefonuna ihtiyacı olduğundan bu yola başvurduğunu açıkladı.

''Telefon ile araç takası olur'' ilanını arka camına yapıştırdığını belirten Aksaç, ''Yeni çıkan telefon hayalimdi, nakit param yoktu, garajda boşa yatıyordu. Takas işlemlerini gerçekleştirdik, ikimize de hayırlı olsun" diye konuştu.

'ARAÇ İHTİYACIM VARDI'

Telefon sahibi Serkan Erkış ise kendisinin de arabaya ihtiyacı olduğunu belirterek, "Benim de elimde telefon vardı, meblağ yüksek, satamadım. Ağabeyimin de arabasına ilan yapıştırdığını gördüm. Ben de takas edelim diye görüştüm. Fiyatları zaten hemen hemen eş değer. Biz de zaten ağabeye bu teklifi yaptık ve ağabey kabul etti. Hayırlı olsun" dedi.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Malatya’da çiftçilik yapan Yasir Aksaç, almak istediği telefona bütçesi yetmeyince 55 bin TL değerindeki aracını internet üzerinden satışa koydu.

Bir süre ilanda duran otomobilini satamayan Aksaç, bunun üzerine 2001 model aracın camına, istediği cep telefonu modelini yazarak takas edilebileceği ilanını yapıştırdı.

Aracın bulunduğu bölgeden geçerken ilanı gören 21 yaşındaki Serkan Erkış da Aksaç ile irtibat kurdu. Bir araya gelen Aksaç ile Erkış anlaşmaya varınca telefon ile otomobilin takası gerçekleştirildi.

'TELEFONU ALACAK GÜCÜM YOKTU'

Otomobil sahibi Yasir Aksaç, aracını internetteki ilan sitesine koyduğunu ancak alıcı bulamadığını söyleyerek, kendisinin de cep telefonuna ihtiyacı olduğundan bu yola başvurduğunu açıkladı.

''Telefon ile araç takası olur'' ilanını arka camına yapıştırdığını belirten Aksaç, ''Yeni çıkan telefon hayalimdi, nakit param yoktu, garajda boşa yatıyordu. Takas işlemlerini gerçekleştirdik, ikimize de hayırlı olsun" diye konuştu.

'ARAÇ İHTİYACIM VARDI'

Telefon sahibi Serkan Erkış ise kendisinin de arabaya ihtiyacı olduğunu belirterek, "Benim de elimde telefon vardı, meblağ yüksek, satamadım. Ağabeyimin de arabasına ilan yapıştırdığını gördüm. Ben de takas edelim diye görüştüm. Fiyatları zaten hemen hemen eş değer. Biz de zaten ağabeye bu teklifi yaptık ve ağabey kabul etti. Hayırlı olsun" dedi.
Bugün de geçmişte olduğu gibi, birileri için utandık çok şükür :deli:

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Vw yetkili serviste caddy aracım için fren balataların durumu iyi denildi. Periyodik bakım fren hidroliği değişti. Çamurluk içinde bulunan sis farına erişim sağlayan davlumbaz kapağı olarak geçen parça takıldı . Toplam bu işlemler için 4.000 Tl ödeme yaptım :) Not: Araç 2.0 Tdı Bmt .

Son düzenleme:

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Vw yetkili serviste caddy aracım için fren balataların durumu iyi denildi. Periyodik bakım fren hidroliği değişti. Çamurluk içinde bulunan sis farına erişim sağlayan davlumbaz kapağı olarak geçen parça takıldı . Toplam bu işlemler için 4.000 Tl ödeme yaptım :) Not: Araç 2.0 Tdı Bmt .
İyiymiş yine, ben A4 2.0 Benzinli için 30.000 km bakımına 6k ödedim. Hala sindirmeye çalışıyorum :D maliyeti 750₺ var mıdır acaba?

soner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
Üstadlar merhaba. bir sorunum var. kimine saçma gelecek kimine komik ama soracağım. benim sorunum bir kedi ile ilgili. 1 ay önce motor temizliği yaparken , motor kapağının üzerinde kedi patisi izleri vardı. her gün temizliyorum ve bakıyorum yine izler ve tüy var. nasıl kurtulurum kediden:)

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Üstadlar merhaba. bir sorunum var. kimine saçma gelecek kimine komik ama soracağım. benim sorunum bir kedi ile ilgili. 1 ay önce motor temizliği yaparken , motor kapağının üzerinde kedi patisi izleri vardı. her gün temizliyorum ve bakıyorum yine izler ve tüy var. nasıl kurtulurum kediden:)
Merhaba tecrübelilerimiz daha doğrusunu yazacaktır. Ben kaput içinde ısınmayan yani risk oluşturmayacak bölgelere torbalar içinde kedilerin sevmediği kokular asıldığını duymuştum.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Arkadaşlar selamlar. Video tarcanlardan. Arabaya çimento sıçramış,yıkamacı temizleyeceğim diye mahvetmiş. Ne dersiniz nasıl olmuş olabilir bu iş. Bi an kendi arabamı düşündüm içim cız etti. Allahım korusun.
Bu videoya yorum yazdım sağ olsunlar silmişler. Sami Tarcan diyor ki benim aracımda da oldu ben kazıyarak çıkardım. Yıkama işi ile uğraşan arkadaşına sormuş çimento için porçöz kullanıyorlarmış. Porçöz ne ya, klozete döküyorsun klozetin anasını ağlatıyor. Ne işi var o ürünün boyada.
6 sene önce 3D markasının AC0 adlı ürününü kullanmıştım anında çimento lekelerini çözmüştü.
Linki burada, 3D ACO Pas, Çimento,Harç ve Yosun Temizleyici Rust Remover 3,78 Litre | Eboyam

Bu da seneler önce çektiğim kısa videosu

Adamlara bu mesajı yazdım anında sildiler. Sen git 900.000 TL harca, sonra bu çimento lekesi nasıl çıkar diye google'da arama yapmaya eriniyor. Ya da ne bileyim verdin 900.000TL ver bir 30.000 daha her yeri ppf kapla.
Denizi geçip derede boğuluyorlar. Ve şu devirde sadece 1 adamın ağzına bakıyorlar. Videonun altındaki yorumlar efsane.