Sohbet- Muhabbet Faslı

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Cartainer yeni nesil lastik parlatıcı aplikatörü | Detay Deposu

Sonunda Detaydeposu satisa cikarmiş :)

Kutulu Lastik Aplikatorleri ve detay fircalarini.

siteye resimli ekleme

140₺ Fiyati var bence iyi :terlisırıtan:
Hocam, bende hep takipte bekliyordum hatta 8 temmuzte Atalay hocama yazmıştım birkaç güne eklenecek diye tamam bekledim ama hergün siteyi kontrol ediyorum hiç eklememişler sonrası dün demir detay market sitesinden lastik parlatma ve ve büyük yumuşak fırça bulup bekleyemedim sipariş vermiştim ve bugün elime ulaştı. Şimdi bugünde siteye satışa yüklemişler hiç yakışmadı:confused: verilen tarihe yüklemiş olsaydı diğer siteden almazdım.

Son düzenleme:

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@DetayDeposu ndan verdik yeni fırça siparişimizi. Birde bora, alıminyum pasta ve k2 klima fresh blueberry ekledim. Daha öncesindeki ürünlerde olduğu gbi bnlardan da memnun kalırım umarım.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@DetayDeposu ndan verdik yeni fırça siparişimizi. Birde bora, alıminyum pasta ve k2 klima fresh blueberry ekledim. Daha öncesindeki ürünlerde olduğu gbi bnlardan da memnun kalırım umarım.
Ben de Bora ve birtakım fırçalar sipariş ettim hocam :) Bora’yı daha önce kullanmış mıydınız? Ben şu an shiny garage’nin pre wash ürününü kullanıyorum da, umarım çok kalite farkı yoktur. Shiny garage çok hoşuma gitti çünkü :)

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de Bora ve birtakım fırçalar sipariş ettim hocam :) Bora’yı daha önce kullanmış mıydınız? Ben şu an shiny garage’nin pre wash ürününü kullanıyorum da, umarım çok kalite farkı yoktur. Shiny garage çok hoşuma gitti çünkü :)
Hocam ben bgne kadar magifoam ve citrus prewash harici on yikama sampuani kullanmadm. Borayi da denemek icin aldim. Magifoam a gore f/p urunu gbi dusunuyorum

ahmetouz_12

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Arkadaşlar evinizde detay ürünlerinizi nasıl saklıyorsunuz?benimkiler bir plastik sepetin içinde ama açıkta duruyor bir de sürekli getir götür yaparken yoruyor malzemeler de sığmamaya başladı artık

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Arkadaşlar evinizde detay ürünlerinizi nasıl saklıyorsunuz?benimkiler bir plastik sepetin içinde ama açıkta duruyor bir de sürekli getir götür yaparken yoruyor malzemeler de sığmamaya başladı artık
Koyduğum yerde Güneş ve ısı görmüyor. Bagaj düzenleme sepetim var ,içine lastik diktirdim ürünleri sabitlemek için, sık kullandıklarım onun içinde. Yıkama zamanı sepeti yanıma almam yetiyor. Onun haricinde , sık kullanılmayanlar da evim içindeki hol dolabında. Lazım oldukça alıp yerine koyuyorum.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
search with upload image

Bu dolabı a101 den almıştım. Uygun hesaplı bir dolaptı. Yeriniz varsa fazla bile gelebilir bu dolap
Hocam msjdan bagimsiz olarak k2 cam temizleyici is goruyor mu? Yani ekstradan lt si 95₺ olan cam temizleyiciye ucret odemeye gerek varmi?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Hocam msjdan bagimsiz olarak k2 cam temizleyici is goruyor mu? Yani ekstradan lt si 95₺ olan cam temizleyiciye ucret odemeye gerek varmi?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hayat kurtarıcı benim için. Ama bu ürünü ben temiz cama kullanmıyorum. Aracımı yıkadıktan sonra , temiz cama auto glym nin ürününü kullanıyorum.
Bu ürünü ise kirli camı silmek için kullanıyorum. Hayat kurtarıyor, leş gibi camları 3 dk da temizleyebiliyorum.Görüş açım rahatlıyor. İçeriği kaygan olduğu için bezi kayganlaştırıyor . çizilmesini engelliyor. Bagajımda sprey şişesinde duruyor sürekli , bir adette bezim var , lazım olduğunda camları temizliyorum. Yanımda ayırmam hiç.
5 litre daha bulsam alıcam, Tavsiye ederim. Ama pis camlar için.