Sohbet- Muhabbet Faslı

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Öne çıkan konu #2,981
Arkadaşlar Selamlar

Bugun yakin bir dostumun aracina tekrardan uygulama yaptim asagi yukari yine bu tarihlerde sayilir.

Öncesi Uygulamada Seramik olarak GLZ kullanmistik uygulamasi çok rahat ancak dayanim memnun etmedi 6 ay da kayboldu dikkatli yikandigi halde

Bugun yeniden Polisaj ini yaparak K2 Gravon Ceramic Coating Seramik uygulamasini yaptim 50/50 yaptim ayni acidan cektim resimleri K2 Mukemmel Bir üst seviye Parlaklik sagladi.

Sol Taraf GLZ Sag Taraf Gravon

İkiside ortalama ayni saatlerde cekildi ve Telefonum da hala ayni :terlisırıtan:

Ben K2 Gravon u gercekten begendim dayanimi daha cok gidecektir daha önce @Berkay da test etmisti ve bircok araçta kullandi.

Neyse bugun ün finalleri

yükleme yeri
Eline koluna sağlık abim

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Arkadaşlar Selamlar

Bugun yakin bir dostumun aracina tekrardan uygulama yaptim asagi yukari yine bu tarihlerde sayilir.

Öncesi Uygulamada Seramik olarak GLZ kullanmistik uygulamasi çok rahat ancak dayanim memnun etmedi 6 ay da kayboldu dikkatli yikandigi halde

Bugun yeniden Polisaj ini yaparak K2 Gravon Ceramic Coating Seramik uygulamasini yaptim 50/50 yaptim ayni acidan cektim resimleri K2 Mukemmel Bir üst seviye Parlaklik sagladi.

İkiside ortalama ayni saatlerde cekildi ve Telefonum da hala ayni :terlisırıtan:

Ben K2 Gravon u gercekten begendim dayanimi daha cok gidecektir daha önce @Berkay da test etmisti ve bircok araçta kullandi.

Neyse bugun ün finalleri

yükleme yeri
Ellerine sağlık, fotoğrafları görmüştüm zaten harika olmuş. Daha memnun kalacağınıza inanıyorum

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Arkadaşlar Selamlar

Neyse bugun ün finalleri

yükleme yeri
Elinize sağlık Sefa hocam, ya iyi hoş bu gravon ama ürün hakkında teknik bilgi bulamıyorum, bende düşünüyorum almayı, bir kaç araç için uygulayacağım hatta ama sio2 oranı ve net kalıcılığı hakkında bilgi edinemedim, forumda bunun satıcı olan arkadaş yazdım sağolsun cevap vermeye tenezzülde etmedi. Sizin bilginiz varmıdır?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık Sefa hocam, ya iyi hoş bu gravon ama ürün hakkında teknik bilgi bulamıyorum, bende düşünüyorum almayı, bir kaç araç için uygulayacağım hatta ama sio2 oranı ve net kalıcılığı hakkında bilgi edinemedim, forumda bunun satıcı olan arkadaş yazdım sağolsun cevap vermeye tenezzülde etmedi. Sizin bilginiz varmıdır?
Hocam valla Si02 oranini bende bilmiyorum ama daha once bir araca test icin uyguladik bir arkadasimla 7/8 ay oldu hala çok güzeldi su iticilik vs cok guzeldi yani Wetprooftan 1 tik iyi çıktı diyebilirim.

Uygulamasi cok basit yani bu işe eli yatkin olan herkez uygulamasini yapabilir.

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Hocam valla Si02 oranini bende bilmiyorum ama daha once bir araca test icin uyguladik bir arkadasimla 7/8 ay oldu hala çok güzeldi su iticilik vs cok guzeldi yani Wetprooftan 1 tik iyi çıktı diyebilirim.

Uygulamasi cok basit yani bu işe eli yatkin olan herkez uygulamasini yapabilir.
Anladım dayanım iyi diyorsunuz o zaman, teşekkür ederim:gulumsemex:

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@DetayDeposu Cartainer markası ile çok güzel görünen envai çeşit yeni fırçalar getirmiş. Bir de fiyatları -diğer ürünlerinde olduğu gibi- uygun olursa detaycılar için tadından yenmez :)

Not: Ürün fotoğraflarını firmanın Instagram hesabından aldım. Siteye henüz yüklenmemiş.

Son düzenleme:

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
@DetayDeposu Cartainer markası ile çok güzel görünen envai çeşit yeni detay fırçaları getirmiş. Bir de fiyatları -diğer ürünlerinde olduğu gibi- uygun olursa detaycılar için tadından yenmez:)

Not: Ürün fotoğraflarını firmanın Instagram hesabından aldım. Siteye henüz yüklenmemiş.

En kısa sürede stoklara gelmesini bekliyoruz :)

emredrmz

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin - Şanlıurfa
@DetayDeposu Cartainer markası ile çok güzel görünen envai çeşit yeni detay fırçaları getirmiş. Bir de fiyatları -diğer ürünlerinde olduğu gibi- uygun olursa detaycılar için tadından yenmez:)

Bende uzun zamandır bekliyordum beklediğimize değecek ürünler gibi görünüyor

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@DetayDeposu Cartainer markası ile çok güzel görünen envai çeşit yeni fırçalar getirmiş. Bir de fiyatları -diğer ürünlerinde olduğu gibi- uygun olursa detaycılar için tadından yenmez :)

Su Mavi siyah Sapli Fircalarin Kalitesi cok cok iyi Premium ürün Kullanan biri olarak Tavsiye ederim herkeze :)

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

çok güzel ürünlere benziyorlar, stoklara girmesini bekliyoruz, @DetayDeposu Atalay hocam genelde on bir fragman verip detay ailesini heyecanlandiriyor :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar.

Tavsiye;

Mikrofiber Şampuanlari test etmistim daha önce Valet Pro/Good Stuff ve Leraton markasinin Sampuanlarini denedin net tecrube olarak soyleyeyim Leraton 2 Tik üstte yogunluk ve temizligi iyi yumusakligi güzel.

Good Stuff ta iyidir alinabilir.

Valet Pro yu bunlar arasinda cok zayif malesef F/P in altinda kalmis durumda.

Herseygarajda indirimini degerlendirebilirsiniz ozellikle Mikrofiber sampuan icin.

06UZ

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar.

Tavsiye;

Mikrofiber Şampuanlari test etmistim daha önce Valet Pro/Good Stuff ve Leraton markasinin Sampuanlarini denedin net tecrube olarak soyleyeyim Leraton 2 Tik üstte yogunluk ve temizligi iyi yumusakligi güzel.

Herseygarajda indirimini degerlendirebilirsiniz ozellikle Mikrofiber sampuan icin.
Sefa hocam güncel fiyatı ne kadara geliyor? Bir yıkamada ne kadar ürün kullanılıyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam güncel fiyatı ne kadara geliyor? Bir yıkamada ne kadar ürün kullanılıyor?

Fiyatini kampanyaya dahil.olunca yazarim hocam

Soyle diyeyim ben 10 tane bez felan var ise 30 ml kullandim iyiydi havlu vs var ise 50 ml e kadar kullandim kendim ayarladim tamamen

06UZ

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Fiyatini kampanyaya dahil.olunca yazarim hocam

Soyle diyeyim ben 10 tane bez felan var ise 30 ml kullandim iyiydi havlu vs var ise 50 ml e kadar kullandim kendim ayarladim tamamen
Eyvallah hocam sepete attım şimdiden. Kralsın

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Arkadaşlar Selamlar.

Tavsiye;

Üstad carpro kullandiniz mi hiç carpro mfx. Ben direkt bunu almıştım 1 senedir gyeon silk dryer hiç bozulmadı, eldivenler sertleşmedi çok memnun kaldım ama fiyatı uçuk. Başka bir şey alsam aynı etkiyi vermeyebilir diye düşünüyorum

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Üstad carpro kullandiniz mi hiç carpro mfx. Ben direkt bunu almıştım 1 senedir gyeon silk dryer hiç bozulmadı, eldivenler sertleşmedi çok memnun kaldım ama fiyatı uçuk. Başka bir şey alsam aynı etkiyi vermeyebilir diye düşünüyorum
Kullanmadim hocam ama Carpro dan kötu ürün cikmiyor genelde sadece fiyatlari biraz pahali geliyor,leraton da denenebilir.