Sohbet- Muhabbet Faslı

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Öne çıkan konu #2,961
Kardesim zaten meguiars Ceramic Quik Wax Sık durula şeklindeydi :terlisırıtan:

Liquid olan farkli

Normal Sentetik Quik Wax ta zaten Sık Sil şeklinde
ahahah o zaman ben onu kaçırmışım ya :D neyse bu vesileyle foruma da girmiş oldum hahah. Bu arada ben liquid kullanıcısıyım diğer spray olanını hiç kullanmadım :D sağ ol abicim @Sefa46

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Lokal polisaj uygulamaları için sünger seti aldım. Pek kaliteli değiller ama ufak tefek uygulamalarda iş görür gibi görünüyorlar.
Öyle deme , özellikle keçe ile ciddi güzel cam temizliği yapılıyor. Diğer süngerlerde bizim el takozuna da olduğundan bazen wax atmakta da kullanıyorum , zaten lokal olarak süngerlerle elle pasta yaptığımda oldu fiyatına göre performans yüksek ence

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Abiler demin bi reklama denk geldim aklıma takıldı. Wax/selamet vs gibi Boya koruma üreten çoğu markanın şampuanları cilalı. Neden?

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öyle deme , özellikle keçe ile ciddi güzel cam temizliği yapılıyor. Diğer süngerlerde bizim el takozuna da olduğundan bazen wax atmakta da kullanıyorum , zaten lokal olarak süngerlerle elle pasta yaptığımda oldu fiyatına göre performans yüksek ence
Fiyatına göre güzeller bence de. Yalnız en sert olan sünger bile bana yumuşak geldi. Zımpara izini almakta yetersiz kalacak gibi.

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Bu fiyatlar nereye gidecek arkadaşlar böyle ya aldığımız çoğu şey çok kıymete bindi resmen parlatan adamlardaki zamların haddi hesabı yok ürünler bitince ne yapacağız bilmiyorum

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Bu fiyatlar nereye gidecek arkadaşlar böyle ya aldığımız çoğu şey çok kıymete bindi resmen parlatan adamlardaki zamların haddi hesabı yok ürünler bitince ne yapacağız bilmiyorum
Kampanya,indirim yapmayan son kullanıcı dostu olmayan hiçbir firmadan çöp dahi almayacağız :)

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Fiyatına göre güzeller bence de. Yalnız en sert olan sünger bile bana yumuşak geldi. Zımpara izini almakta yetersiz kalacak gibi.
zımpara izini yada normal şekilde boya düzeltmeyi hiç denemedim. Daha çok hobilik kullanıyorum , Aio veya glaze tarzı ürünlerde güzel kolaylık sağlıyor

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Maalesef zamlar devam edecek. Aynı geçen sene olduğu gibi enflasyon devam edecek. Enflasyon yapışkandır. Toplaması zaman alır

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Lise dönemlerimde metro markete ne zaman gitsem cilaları incelerdim acaba bu ne işe yarıyor Nası yapılıyor vs. diye.

O dönemde de sonax ve tw nin krem cilaları çok meşhurdu gerçi hala öyle galiba dışarda çoğu insan arabasını bu ürünlerle cilalıyor.

Sizin bu tarz ürünlerle tecrübeniz oldu mu veya kullandıktan sonra sevdiğiniz ya da sevmediğiniz bir sonuç ortaya çıktı mı merak ettim forumdaş abilerim :)

Ben en çok sonax kullandım, yaparken o kadar uğraşırdık etkisi çok kısa sürerdi.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Eibach Pro-kit yaylarımı seçimden 1 gün önce zam gelmeden almıştım :) anca teslim alabildim. Yaza nasiol metalcoat f2 ile giriş yapacağız inşallah:)
Hayırlı uğurlu olsun yaylar :) Eibach pro kit mükemmel bir seçim olmuş ben kendi aracım golf de kullanıyorum çok memnunum. Abim cc de kullanıyor yol tutuş ve konforu inanılmaz iyi.

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Lise dönemlerimde metro markete ne zaman gitsem cilaları incelerdim acaba bu ne işe yarıyor Nası yapılıyor vs. diye.

O dönemde de sonax ve tw nin krem cilaları çok meşhurdu gerçi hala öyle galiba dışarda çoğu insan arabasını bu ürünlerle cilalıyor.

Sizin bu tarz ürünlerle tecrübeniz oldu mu veya kullandıktan sonra sevdiğiniz ya da sevmediğiniz bir sonuç ortaya çıktı mı merak ettim forumdaş abilerim :)

Ben en çok sonax kullandım, yaparken o kadar uğraşırdık etkisi çok kısa sürerdi.
Bu işlere ilk giriştiğim zamanlar pek bilgim olmadığı için sonax'ın ürünleriyle başlamıştım popüler olduklarını görünce. Sarı ciladan 2-3 kutu bitirmişimdir o kadar uygulama zorluğuna rağmen. Su itişi yok denecek kadar azdı ama parlaklığı gerçekten gözle görülecek kadar güzel ve kalıcı oluyordu hızlı cilaya göre

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar

Bugun yakin bir dostumun aracina tekrardan uygulama yaptim asagi yukari yine bu tarihlerde sayilir.

Öncesi Uygulamada Seramik olarak GLZ kullanmistik uygulamasi çok rahat ancak dayanim memnun etmedi 6 ay da kayboldu dikkatli yikandigi halde

Bugun yeniden Polisaj ini yaparak K2 Gravon Ceramic Coating Seramik uygulamasini yaptim 50/50 yaptim ayni acidan cektim resimleri K2 Mukemmel Bir üst seviye Parlaklik sagladi.

Sol Taraf GLZ Sag Taraf Gravon

İkiside ortalama ayni saatlerde cekildi ve Telefonum da hala ayni :terlisırıtan:

Ben K2 Gravon u gercekten begendim dayanimi daha cok gidecektir daha önce @Berkay da test etmisti ve bircok araçta kullandi.

Neyse bugun ün finalleri

yükleme yeri

Son düzenleme:

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Arkadaşlar Selamlar

Bugun yakin bir dostumun aracina tekrardan uygulama yaptim asagi yukari yine bu tarihlerde sayilir.

Öncesi Uygulamada Seramik olarak GLZ kullanmistik uygulamasi çok rahat ancak dayanim memnun etmedi 6 ay da kayboldu dikkatli yikandigi halde

Bugun yeniden Polisaj ini yaparak K2 Gravon Ceramic Coating Seramik uygulamasini yaptim 50/50 yaptim ayni acidan cektim resimleri K2 Mukemmel Bir üst seviye Parlaklik sagladi.

Sol Taraf GLZ Sag Taraf Gravon

İkiside ortalama ayni saatlerde cekildi ve Telefonum da hala ayni :terlisırıtan:

Ben K2 Gravon u gercekten begendim dayanimi daha cok gidecektir daha önce @Berkay da test etmisti ve bircok araçta kullandi.

Neyse bugun ün finalleri

yükleme yeri
Gravon güzel duruyor hocam eline sağlık.
Benım araçta da glz vardı 1 yıl oldu uygulanalı hidrofobi sıfır 6 ayda beklenenı veremedi , meg top coat tutuyo arabayı