Sohbet- Muhabbet Faslı

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Öne çıkan konu #3,021
hocam çok teşekkürler bu bagaj çantası dayanıklı mı peki baya kullanışlı gözüküyor
Rica ederim. Hocam hiç yoktan iş görüyor. Çok mükemmel birşeyde beklemeyin. Derli toplu duruyor , elimin altında hepsi. Bezin içinde mukavva var yani sertleştirilmiş özel karton . Belki çok daha iyi bagaj düzenleme çantaları vardır. Ama benim işim hayli görüyor.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Mikrofiber bezlerimi görseldeki roxy doğal matik toz sabun ve beyaz sirke ikilisi ile çamaşır makinesinde yıkadım. Yumuşacık ve tertemiz oldu. Mikrofiber bezlerde görünürde bir sorun yok.

Sadece mikrofiber şampuanı için sipariş geçemediğimden böyle bir yöntemle bezleri temizlemiş oldum.

ahmetouz_12

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Sosyal medyada karşıma sürekli dry ice yöntemi çıkıyor videolardan başarılı gözüküyor Türkiye'de bu yöntemi uygulayan gören oldu mu?bilginiz var mi?

BahadirA.

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Merakla bekliyorum incelemeni, umarım istediğin gibi bir sonuç çıkar epey araştırmıştın :)
Tesekkurler hocam,ben de cok merak ediyorum. İlk foam lance tecrubem olacak acikcasi kendini ispatlamis markalar kadar performans beklemiyorum beklentimi dusuk tutuyorum el pompasi kadar olsa yeterli suan bnm icin :) malum, fiyatlar bizleri boool bol arastirmaya sevk ediyor

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Siparişimi verdim(Sip.No:25072023222319-MOF) Bakalım hanımdan fırça yemeden eve nasıl sokacam bunları :alkisss: @DetayDeposu
Ya da benim gibi kargo yeni geldiğinde bir süre bagajda tutup sonra bir ara belli etmeden başka malzemelerle beraber eve sokuyoruz hocam :terlisırıtan::smilex:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
herkes ekonomik buhrandan K2'e yaslanmış. Bende dahil. :)
Bazen Ekonomik ve F/P ürünlerini biz bu forumda önerdiğimiz zaman insanlar farkli anliyor veya kendi aralarinda dedikodu yapiyorlar bunlar bunu neden önerdi diye Sadece K2 icin degil tüm markalar için gecerli.:)

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bazen Ekonomik ve F/P ürünlerini biz bu forumda önerdiğimiz zaman insanlar farkli anliyor veya kendi aralarinda dedikodu yapiyorlar bunlar bunu neden önerdi diye Sadece K2 icin degil tüm markalar için gecerli.:)
Hocam önerileriniz için çok teşekkürler. Bu forumda kimsenin memnun kalmadığı ve şikayetçi olduğu bir ürünü tavsiye edeceğini düşünmüyorum. K2 ürünlerinin bir çoğunu da sizin ve diğer tecrübe eden arkadaşların tavsiyesi ile deneyimleniyorum, memnun kalmadığım ürün olmadı. Demek ki her zaman bir ürünün uygun fiyatlı olması kalitesiz olması anlamına gelmiyormuş. Bu noktada @DetayDeposu’na da ayrıca teşekkür ediyorum.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Şimdi hesapladımda ben 42 günde 7 kere yıkamışım arabayı :smilex:
Hocam yanlış anlamayın size kalmış tabi de, ekstrem bir koşullarınız yoksa 10 günden aşağı araç kirlenmez bile. Benim araç sürekli sanayide olmasına ve bol bol toz yemesine rağmen min 10 günde kirleniyor. Hem suya, hem eforunuza hem de cebinize yazık.

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Hocam yanlış anlamayın size kalmış tabi de, ekstrem bir koşullarınız yoksa 10 günden aşağı araç kirlenmez bile. Benim araç sürekli sanayide olmasına ve bol bol toz yemesine rağmen min 10 günde kirleniyor. Hem suya, hem eforunuza hem de cebinize yazık.
2 kelime ile açıklıyorum Çanakkale de yaşıyorum :terlisırıtan:

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kapalı garaj yoksa şayet 10gün cok zor, benzinlikte yikama bitip aracı kuruladıktan sonra eve dönmeden toz olmaya başlıyor bile bozkır iklimi tozu toprağı eksik olmuyor :utan:
Tabi çok yıkamak da sağlıklı degil ayda 1 benim periyodum

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Hocam sırf sorun olmasin diye instagramdan değilde en azından şoförler odasi basimi olsun dedim henüz muayene ya da çevirmeye girmedim ama bi terslik yaşanmaz umarim
En son ki değişikliğe göre kalın plaka çevirmede sorun olmaz ama muayenede fark edilirse geçmiyor.. Ülkemizde çoğu şeyde olduğu gibi yasak ama satışı yapılıyor.. şoförler odası normal plakaya göre ekstra ücret ile basım yapabiliyor..