Sohbet- Muhabbet Faslı

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Öne çıkan konu #3,141
Selamlar. Adana’da Seyhan’da güvenilir bir oto yıkamacı arıyorum. Nişanlımın güvenle götürebileceği aynı zamanda da işini iyi yapan kaliteli ürünler kullanan, aracı çizmeden yıkayan :D bir işletme var mıdır?

Bilenler tavsiyede bulunursa çok sevinirim.

hfurkan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar. Adana’da Seyhan’da güvenilir bir oto yıkamacı arıyorum. Nişanlımın güvenle götürebileceği aynı zamanda da işini iyi yapan kaliteli ürünler kullanan, aracı çizmeden yıkayan :D bir işletme var mıdır?

Seyhan tarafını bilmiyorum ama Çukurova'da Doku Car Care, Yüreğir'de Adana Detailing var.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Dostlar Selamlar

ADBL Markasinin Distribütörü ile bugün yüzyüze görüştük,Ürünler ve Forumla alakali ben herkezin aklindaki sorulari sordum,Ürünlerin devami olacaktir,yeni ürünlerde gelecekmiş bilginize,foruma özel kampanya vs ilerleyen zamanda düsünülecek şuan için bir websitesi olmadiği için.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dostlar Selamlar

ADBL Markasinin Distribütörü ile bugün yüzyüze görüştük,Ürünler ve Forumla alakali ben herkezin aklindaki sorulari sordum,Ürünlerin devami olacaktir,yeni ürünlerde gelecekmiş bilginize,foruma özel kampanya vs ilerleyen zamanda düsünülecek şuan için bir websitesi olmadiği için.
Hayırlı olsun, teşekkür ederiz hocam.

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dostlar Selamlar

Güzel gelişme emeğinize sağlık.

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar selamlar. ADBL hybrid glass cleaner ürünü hem temizleyici ( sadece dış mekan iç mekanda kullanıma uygun değildir ) hemde su kaydırıcı özellerine sahip.3 yağmur gördü halen çalışıyor ürün boncuklama su itiş çok güzel fakat silecekte çok hafif diye tabir edilecek şekilde atlama yapıyor fakat sorun değil.Ürün uygulanacak alan nanolex ex ile hazır hale getirildi ve uygulandı boncuklama gördüğünüz gibi yeterli. Ürünü tavsiye ederim gayet ekonomik ve çözüm odaklı kalıcılığı elbette tamamiyle cam su kaydırıcı ürünler kadar etkili olmayacaktır.Ama bir süre yağmurlu havalarda günü kurtaracaktır fazlasıyla.Ürünü uygularken az miktarda kullanınız çünkü bol kullanınca silmesi zorlaşıyor bilginize .

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Arkadaşlar selamlar. ADBL hybrid glass cleaner ürünü hem temizleyici ( sadece dış mekan iç mekanda kullanıma uygun değildir ) hemde su kaydırıcı özellerine sahip.3 yağmur gördü halen çalışıyor ürün boncuklama su itiş çok güzel fakat silecekte çok hafif diye tabir edilecek şekilde atlama yapıyor fakat sorun değil.Ürün uygulanacak alan nanolex ex ile hazır hale getirildi ve uygulandı boncuklama gördüğünüz gibi yeterli. Ürünü tavsiye ederim gayet ekonomik ve çözüm odaklı kalıcılığı elbette tamamiyle cam su kaydırıcı ürünler kadar etkili olmayacaktır.Ama bir süre yağmurlu havalarda günü kurtaracaktır fazlasıyla.Ürünü uygularken az miktarda kullanınız çünkü bol kullanınca silmesi zorlaşıyor bilginize .

Efem bilgilendirme için teşekkür ederiz :) Bende aldım ama henüz kullanmadım. Daha önce, soft99 glaco de kullandım ve ömrü yaklaşık 2 hafta sürüyor ama silecekler atlama yapmıyordu.
Bu arada, ürünün kokusu nasıldı ? Yoğun miktarda alkol kokusu geldiyse içinde ipa olma ihtimali var. (üşendim, bendeki şişenin arkasında yazılanlara bakmadım)
Kesene bereket :) Güle güle kullanasın :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Soru keşke Adana'da kebap nerede yenir olsaydı :D :D

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Efem bilgilendirme için teşekkür ederiz :) Bende aldım ama henüz kullanmadım. Daha önce, soft99 glaco de kullandım ve ömrü yaklaşık 2 hafta sürüyor ama silecekler atlama yapmıyordu.
Bu arada, ürünün kokusu nasıldı ? Yoğun miktarda alkol kokusu geldiyse içinde ipa olma ihtimali var. (üşendim, bendeki şişenin arkasında yazılanlara bakmadım)
Kesene bereket :) Güle güle kullanasın :)
Teşekkürler hakan abi. Atlama çok az olduğu için rahatsız etmedi aslında. Üründe sirke benzeri bir koku var ekşimsi biraz. İçeriğini bende inceleyemedim o iş sende tabikide :D

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
K2 bora kullanıp da memnun olmayan var mı ? Forumdaki yorumlara bakarak aldım genel olarak herkes memnundu. Bugün 1:30 oranda 3 dk bekleyerek uyguladım trafik filmi büyük oranda araç üstünde kaldı maalesef.
Kaç ml ürün kaç ml su karışımı yaptınız? Bora üzerine ön yıkama şampuanı uyguladınız mı?

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi. K2 Alaska buz çözücü almıştım. İki hafta öncede denemiştim. Bu sabah da denedim. Sabahları genelde -3 gibi başlayan hava sıcaklığı gün içinde 14-15 dereceleri görüyor. Sabahları aracın camları bu şekilde. İlk zamanlar karton ile çözüm bulabiliyordum. Şimdi daha da soğuyunca kartonun faydası olmuyor. Çünkü araç ile giderken K2 Alaska buz çözücü sıkılan yerler çok az buhar oldu icerden. Buz çözücü sıkılmayan yani karton olan yer, araç kullanırken içerden buhar ve dışardan tekrar buz olmaya başladı. Dikkatimi çeken şu; buz çözücüyü sıkınca hiç müdahale etmeden akmasını sağlamak lazim. O zaman etkili oluyor. Bence faydalı. Tek kusuru sıkarken başlık kaçırıyor...

ard07

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Kaç ml ürün kaç ml su karışımı yaptınız? Bora üzerine ön yıkama şampuanı uyguladınız mı?
Hocam 2 lt pompaya 60 ml koydum, aracın sol tarafına sadece bora uyguladım sağ tarafına bora üzeri magifoam attım. Aralarında gözle görülür bir fark yoktu. Belki de daha basınçlı bir makineyle yıkamak gerekiyordur karcher k2 nin canı yetmemiş olabilir, araç 1000 kmdir yağmur altında gezmişti.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Detay deposu yeni bir marka getiriyormuş türkiyeye. DETURNER diye bir marka instagram sayfasında paylaşmışlar. Kalitelimi acaba