Sohbet- Muhabbet Faslı

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #3,161
Detay deposu yeni bir marka getiriyormuş türkiyeye. DETURNER diye bir marka instagram sayfasında paylaşmışlar. Kalitelimi acaba
Öncesinde Testleri vs izledim birkaç ürünü bayagi iddaali duruyor Wet Coat özellikle bakalim gelince ilk biz test ederiz zaten :)

RealBTest

Çaylak Detaycı
Üye
Öncesinde Testleri vs izledim birkaç ürünü bayagi iddaali duruyor Wet Coat özellikle bakalim gelince ilk biz test ederiz zaten :)
Merhaba sefa bey Polonya'dan gelirken 6'lı seti aldım ben. Deturner markasısın formda açılmasını bekledim testler yaptım. Ürün kalitesi anlamında beni şaşırttı beklentimin çok üstünde. Ürün kokusu anlamında çok keyifli. Sour şampuanınıda aldım. nasipse paylaşıcam yakında saygılarımla

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
""☹️Haftasonu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. Ateş düştüğü yeri yakar. Onlar biziim evlatlarımız özgür yaşasın diye hayatlarını ortaya koydular.""

Paylaşım yapmadan önce anmadan gecemezdim.

Merhabalar detail forum ailesi. Haftaya -5 derece ile başladık. Buz çözücü olarak K2 alaska almıştım. Sıkıp bekliyoruz. Camda durduğu sürece buz olmayı engelliyor. Akıp gittikten sonra tekrar buz olmaya başlıyor cam. Akıp gitmesi 10-15 dk yi buluyor araç sabit iken.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Artan detailing hizmeti fiyatlarıyla birlikte kullanıcılar uygun fiyatlı uygulamalara yöneliyor ancak iş biraz ucuz etin yahnisi durumuna dönmüş durumda. Fakat insanlar da araçlarını bi şekilde korumaya almak istiyor. Ben samsunda suv araç için stek marka kullanan bir yere fiyat sormuştum 90-120 arası değişiyor demişlerdi. Bu da biraz kaliteli ürünü suistimal etmek gibi geldi bana :) nolacak böyle bilmiyorum :(

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Fiyatlari bir hayli yükseldi malesef özellikle Meguiars/Sonax/Carpro gibi buyuk markalarin fiyatlarinin yanina yaklasilacagi neredeyse kalmamiş.

Sonax diger markalara kiyasen bir tik daha uygun urunlerk vardi ancak 2024 yili basinda fena zam gelmiş durumda
Çok doğru abi indirimden bulabilirsek şükür

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Seat Leon lar yetkili servislere geri çağırılıyor.
Airbag patlama fişeklerinde sıkıntı varmış.
Hava yastığı ve takımı garantiden ücretsiz değişiyor. Bilginize çevreniz de varsa uyarın. Arayıp randevu alsınlar.
mk3 2013, 2015, 2016 model araçlarda değiştirenler var.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yine bir diplemiş lastik vakası ama bu defa olay tam bir fiyasko. Hocamız galeriden 1.5 ay önce almış bu aracı (ford kuga). Bu arada araç ya sıfır ya da çok yeni (2023) tam emin değilim. Aldığında getirip garaja koymuşlar, daha hiç kullanmamış. Lastiği şişirince baktım yanaktan kaçırıyor. Ama darbe izi falan yok. Sonra lastiğin deseni falan çok soluk geldi, üretim tarihine bir bakayım dedim. O da ne 1212. Yani 2012 12. Hafta üretimi. Acaba sadece o lastik mi dedim, baktım 4 lastik de aynı. Belli ki galeri bayiden çıkarken üzerinde gelen sıfır lastikleri alıp bunları takmış.
Tek tesellim lastiğin garajda inmesi. Yolda gümleyip büyük bir kaza da geçirebilirdi insanlar. Allah bizi dürüst ve namuslu insanlarla karşılaştırsın.

Son düzenleme:

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Yine bir diplemiş lastik vakası ama bu defa olay tam bir fiyasko. Hocamız galeriden 1.5 ay önce almış bu aracı (ford kuga). Aldığında getirip garaja koymuşlar, daha hiç kullanmamış. Lastiği şişirince baktım yanaktan kaçırıyor. Ama darbe izi falan yok. Sonra lastiğin deseni falan çok soluk geldi, üretim tarihine bir bakayım dedim. O da ne 1212. Yani 2012 12. Hafta üretimi. Acaba sadece o lastik mi dedim, baktım 4 lastik de aynı. Belli ki galeri bayiden çıkarken üzerinde gelen sıfır lastikleri alıp bunları takmış.
Tek tesellim lastiğin garajda inmesi. Yolda gümleyip büyük bir kaza da geçirebilirdi insanlar. Allah bizi dürüst ve namuslu insanlarla karşılaştırsın.

Bu nasıl vicdansızlık! Allahtan uzun yol yapmamış. Geçmiş olsun arkadaşa.