Sohbet- Muhabbet Faslı

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Şükür sağlık yerinde, motive edici mesajın için ve nerede bu adam diye yoklama istediğin için teşekkür ederim
Ne demek abi rica ederim, asıl bu senin güzelliğin. Demek ki varlığın da birşeyler katıyorsun ki yokluğunda arıyoruz. :komik: Sağıl yerinde olunca herşey olur abi ya, takmayalım. :)
Mesela 3 gündür Denizli /Buldan'dayım ama Süleyman abiyi görecek zamanım yok. :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ne demek abi rica ederim, asıl bu senin güzelliğin. Demek ki varlığın da birşeyler katıyorsun ki yokluğunda arıyoruz. :komik: Sağıl yerinde olunca herşey olur abi ya, takmayalım. :)
Mesela 3 gündür Denizli /Buldan'dayım ama Süleyman abiyi görecek zamanım yok. :D
Vay arkadaş okudukça yer çekimine karşı koymaya başladım :) Mutluluktan havalandım :) Sağolasın, varolasın :)
Ben pandemi öncesi Denizli'ye gitmiştim. Şansıma Süleyman ile buluşup yemek yemiştim :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Vay arkadaş okudukça yer çekimine karşı koymaya başladım :) Mutluluktan havalandım :) Sağolasın, varolasın :)
Ben pandemi öncesi Denizli'ye gitmiştim. Şansıma Süleyman ile buluşup yemek yemiştim :)
Estağfurullah abim yağcılık için söylemedim. :)
Süleyman abi kral adam ya vakti oldukça yardım ediyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Buldana gel beni görmeden git bunu yazdım bir kenara

DENİZLİ

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
güncel olarak müzikleri toplu indirdiğiniz mesela metro fm haziran top 40 gibi yer varmı arkadaşlar yanabcı ve yerli müzikler için
torrent te olur
Abi ben bilgisayardab Flvto dan indiriyorum, tabi uygulamasını masaüstüne indirme gerekiyor. İndirdikten sonra youtube parça listesinin linkini yapıştırınca listedeki bütün parçaları indiriyor.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Abi ben bilgisayardab Flvto dan indiriyorum, tabi uygulamasını masaüstüne indirme gerekiyor. İndirdikten sonra youtube parça listesinin linkini yapıştırınca listedeki bütün parçaları indiriyor.
arabada dinlemek için formatını çevirmen gerekiyor mu?

Ben spotify kullanıyorum ağabey ücretli ama çok güzel bir uygulama hangi tür ararsan mevcut
Bende TTnet in Muud uygulaması varda bluetotth ac kapa vs telefonun şarjınıda yiyor. Belki 20 gün sonra uzun bir yolum olucak.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Değerli arkadaşlar, forum kuralları 7. madde gereği torrent vb. içeriklerin paylaşılmasının yasak olduğunu hatırlatmak isterim. Yine 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereği içerikleri doğrudan değil indirmeye yönelik link ile paylaşsanız dahi belirli şartlar altında yasal sorumluluğunuzun doğması ihtimali vardır.

Forum Kuralları ve Ceza Sistemi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Değerli arkadaşlar, forum kuralları 7. madde gereği torrent vb. içeriklerin paylaşılmasının yasak olduğunu hatırlatmak isterim. Yine 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereği içerikleri doğrudan değil indirmeye yönelik link ile paylaşsanız dahi belirli şartlar altında yasal sorumluluğunuzun doğması ihtimali vardır.

Forum Kuralları ve Ceza Sistemi
Anladım abi demek istediğinizi ancak link sadece ana sayfaya bağlıyor. Yani ister uygulamayı indirir isterse tarayıcandan indirir. Ama özelden link atıyım en iyisi burda ki yorumumu kaldırıyım. Teşekkür ederim uyarı için. :)