Sohbet- Muhabbet Faslı

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #1,821
Can hocam Ps4 ün yakıt değeri E, Primacy4 ün A :)

E ve A değerli çok fark eder mi :)
Hocam lastik alırken ıslak zemin ve fren performansı bence çok daha önemli kriterler ki yakıt tüketimindeki değerler arasında afaki farklar bulunmamaktadır.

Şuan lastik değiştiriyor olsam ya @can26 hocam ın dediği gibi ps4 alırdım yada conti premium contact 6 alırdım.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Hocam lastik alırken ıslak zemin ve fren performansı bence çok daha önemli kriterler ki yakıt tüketimindeki değerler arasında afaki farklar bulunmamaktadır.

Şuan lastik değiştiriyor olsam ya @can26 hocam ın dediği gibi ps4 alırdım yada conti premium contact 6 alırdım.
@KaiZeN hocam çok teşekkürler. Islak fren mesafeleri her ikisi de A :) Yakıt tüketimi farklı idi merak ettim ne kadar fark olacağını. Conti pc6 yada bakacağım. Umarım benim lastik ebatımda vardır. Çok teşekkürler önerileriniz için..

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar aracıma lastik bakıyorum. Michelin Primacy 4 kullanıyorsanız yorumlarınızı rica ediyorum:)
bizim leon frcılar hep michlein ps 4 alır genelde 18 jant çoğunlugun. 225 40 18. ince yanak ve 18 inc olması sebebi ile yumuşak lastik olduğundan alıyorlar. fakat daha çabuk aşınıyor. konfor açısından iyidir. lakin 18 " için çok pahalı olmaya başladı. ben bir dahaki sefer lastik değişirsem falken ya da sava marka düşünüyorum. fiyat olarak çok uygun etiket değerleride iyi.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
bizim leon frcılar hep michlein ps 4 alır genelde 18 jant çoğunlugun. 225 40 18. ince yanak ve 18 inc olması sebebi ile yumuşak lastik olduğundan alıyorlar. fakat daha çabuk aşınıyor. konfor açısından iyidir. lakin 18 " için çok pahalı olmaya başladı. ben bir dahaki sefer lastik değişirsem falken ya da sava marka düşünüyorum. fiyat olarak çok uygun etiket değerleride iyi.
Sağol bilgiler için caner. Benim lastikler 235 50 R19 fiyatlar pahalı. Bu ebatta çok alternatifim yok :)

Continentale de bakacağım

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ya amigo ve authentic 2 aydır kafamda yapamadım bide tayin olduk hepten kaldık.
Hakkında hayırlısı olsun hacım. Allah utandırmasın yeni görev yerinde mutlu ve keyifli mesailer dilerim. Ben bilmem oraları da @Cavraoğlu yazmış demirçelik varmış. Artık bol bol kızartırsın kaportayı:komik:

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Hakkında hayırlısı olsun hacım. Allah utandırmasın yeni görev yerinde mutlu ve keyifli mesailer dilerim. Ben bilmem oraları da @Cavraoğlu yazmış demirçelik varmış. Artık bol bol kızartırsın kaportayı:komik:
Sayın hocam 8 sene izmir'de yaşadım babamin mesleği sebebi ile. Izmirli olmasam da heryeri bilirim iyi kötü :)

Caner

Amatör Detaycı
Üye
Müthiş bir fark olmuş. Karşısına geç izle :foto:elinize emeğinize sağlık.
Yaklaşık 10-11 saat sürdü hocam. O yorgunluğun üzerine sonucu izlemek keyifliydi. Teşekkürler :)

@Caner, bu arabayı boyayan körmüş heralde, o boyanın hali ne öyle.
Aynen hocam büyük ihtimal öyleymiş hatta bazı yerlerde dolgu macunu bile yapılmamış gibiydi. Astar katında kalan çizikler vardı. Oralar mecburen çizik kaldı. Bu aracın komple soyulup tekrar boyanması lazım aslında.

@Caner ellerine sağlık başkan. Doldursa da, şişirse de arkadaş arabasını bir daha sevmiştir, bir daha tutulmuştur. Sonuç çok güzel olmuş. Yine yaparsın yaz bitmeden zaten çok dert değil bence. Bu baya ped kirletmiştir çok çamur bir boya gibi duruyor. Nasıldı?
Aynen öyle hocam, biz de biraz o şekilde düşündük. Belki araç komple boyanabilir bile. Çıkan boyaya inanamadım ilk defa bu kadar boya çıktığını gördüm.

Soldaki pad makine yanında gelen sarı pad. Sağdaki ufs hybrid beyaz renk

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Yaklaşık 10-11 saat sürdü hocam. O yorgunluğun üzerine sonucu izlemek keyifliydi. Teşekkürler :)

Aynen hocam büyük ihtimal öyleymiş hatta bazı yerlerde dolgu macunu bile yapılmamış gibiydi. Astar katında kalan çizikler vardı. Oralar mecburen çizik kaldı. Bu aracın komple soyulup tekrar boyanması lazım aslında.

Aynen öyle hocam, biz de biraz o şekilde düşündük. Belki araç komple boyanabilir bile. Çıkan boyaya inanamadım ilk defa bu kadar boya çıktığını gördüm.

Soldaki pad makine yanında gelen sarı pad. Sağdaki ufs hybrid beyaz renk

Bence şu saatten sonra boyatmasın böyle binsin. Ölüyü diriltmişsin. Tamam geçici olabilir ama şu çıkan boyaya bak 3d One nin içindeki aşındırıcı partiküller hiçte azımsanacak değilmiş

Caner

Amatör Detaycı
Üye
Bence şu saatten sonra boyatmasın böyle binsin. Ölüyü diriltmişsin. Tamam geçici olabilir ama şu çıkan boyaya bak 3d One nin içindeki aşındırıcı partiküller hiçte azımsanacak değilmiş
Evet hocam kullanılan pade göre pastanın aşındırıcılığı gayet güzel. Özellikle verniği yumuşak araçlarda tek başına baya güzel sonuçlar çıkarıyor.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Shirb13 İbrahim abi yeni hızlı resim işe yarıyor gibi, senle ben img yükleden yapınca fotoğraflar 4 5 mb olunca çok geç yükleniyor bende şikayetçiyim bıraktım artık. :D
Bir daha ki konumu forumun hızlı resiminden yapıcam,bakalım işe yarıcak mı. :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@omrslhmms Ömer abi seni yakalışken sorıyım, ne dersein kaplumbağalar indirime girmiş Trendyol'da alınır mı? Cam seramiğim var kaportaya ise her zaman waxlı tutuyorum bana mantıklı mı ürünleri ?