Sohbet- Muhabbet Faslı

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,801
Carbon collective yeni ürünlerini paylaşmış bazı arkadaşlarım ile bana çok tanıdık geldi:)

Normaldir Hocam benzerlik göstermesi Sonuçta Kore li Tip Ürünleri bir cok marka tedarik edip kendi markasinin etiketini basabiliyor.Buna Meguiars ta dahil Tüm tekstil ürünleri Koreli.
Ama Dikkatimi çeken şey Carbon Collective nin Herseyi Taklit etmesi Piyasaya yeni bir ürün tanitilsa 1 ay sonra bakiyorsun Etiketi basmis Satisa cikarmis :terlisırıtan:

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Normaldir Hocam benzerlik göstermesi Sonuçta Kore li Tip Ürünleri bir cok marka tedarik edip kendi markasinin etiketini basabiliyor.Buna Meguiars ta dahil Tüm tekstil ürünleri Koreli.
Ama Dikkatimi çeken şey Carbon Collective nin Herseyi Taklit etmesi Piyasaya yeni bir ürün tanitilsa 1 ay sonra bakiyorsun Etiketi basmis Satisa cikarmis :terlisırıtan:
Bütün tekstil ürünlerinin koreli olma gibi bir ihtimali yok hocam o ayrı bir konu olmakla beraber, benimde zaten anlatmak istediğim marka takıntısından çıkmak. Marka olarak gördüğümüz ürünlere ederinden çok çok daha fazla fiyat vermektense iyi bir analiz yapıp güzel bir fiyat performans değerlendirmesi yapmak:gulumsemex: Ama bunu yaparkende bütün şart ve koşulları değerlendirmek.
Carbon Colletive konusunda ise tamamen yanlış düşündüğünüzü düşünüyorum bu arada. Ben microfiber ürünlerimizi aynı fabrikadan almak haricinde başka bir firma ile taklit olan yada benzeyen bir ürününü görmedim. Ondada çok normaldir ki piyasada rağbet gören kendini kanıtlamış yada fabrikanın en çok satış yaptığı ürünlerden yana tercihler oluşturulur. Piyasada twisted varken plush havlu ürettirilmez vs vs gibi :)
Yani şu an piyasa koşullarında en çok seramik tercih edilirken kendini kanıtlamış piyasada belirli bir yere gelmiş bir firmanın seramiğini satışa çıkartması kadar normal bir durum yoktur:terlisırıtan:

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bütün tekstil ürünlerinin koreli olma gibi bir ihtimali yok hocam o ayrı bir konu olmakla beraber, benimde zaten anlatmak istediğim marka takıntısından çıkmak. Marka olarak gördüğümüz ürünlere ederinden çok çok daha fazla fiyat vermektense iyi bir analiz yapıp güzel bir fiyat performans değerlendirmesi yapmak:gulumsemex: Ama bunu yaparkende bütün şart ve koşulları değerlendirmek.
Carbon Colletive konusunda ise tamamen yanlış düşündüğünüzü düşünüyorum bu arada. Ben microfiber ürünlerimizi aynı fabrikadan almak haricinde başka bir firma ile taklit olan yada benzeyen bir ürününü görmedim. Ondada çok normaldir ki piyasada rağbet gören kendini kanıtlamış yada fabrikanın en çok satış yaptığı ürünlerden yana tercihler oluşturulur. Piyasada twisted varken plush havlu ürettirilmez vs vs gibi :)
Yani şu an piyasa koşullarında en çok seramik tercih edilirken kendini kanıtlamış piyasada belirli bir yere gelmiş bir firmanın seramiğini satışa çıkartması kadar normal bir durum yoktur:terlisırıtan:
Tüm Tekstil ürünleri Koreli derken Meguiars in anlaminda söyledim.:)
Yani dedigim gibi hocam elbetteki benzerlik olacak olmaz diye birsey yok.
İyi Satişlar Dilerim.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tüm Tekstil ürünleri Koreli derken Meguiars in anlaminda söyledim.:)
Yani dedigim gibi hocam elbetteki benzerlik olacak olmaz diye birsey yok.
İyi Satişlar Dilerim.
Hocam ben Meguiars’ın kore üretimi olduğunu bilmiyordum. Sen daha çok kullanıyorsun görmüşsündür daha iyi bilirsin ama microfiber eldiveninde made in china yazıyor :) diğerler ürünlerini de bence bir kontrol etmek lazım :)

Dediğin gibi tabiki benzerlikler olabilir çokta normal çünkü piyasada ki arz talep dengesi belli bir noktada.

Bende iyi satışlar dilerim hocam.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Annemin evdeki camlara yapicam hocam, silmek zorlastirmasin diye hem yazın gidince camları silme işi bana düşecek bir anlamda kendi işimi azaltiyorum
O zaman kesinlikle uygulamalısın hocam hem rahat silinir hemde kirlenmeyi geciktirir. İş yükünüde azaltmış olursun dediğin gibi :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Yanlışlıkla koyu renkli araçlar için olanı yollamışlar, bunu megane a ayırdım ben de:D düz olanı da sipariş geçtim
Kullanmadım ama boyalı değilse bunu beyazda kullanabilirsin. Aynı haltı Soft99'da yapıyor ama soft99'un katı cilalarında genelde beyaz için aşındırıcı bulunur. :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

Kampanya için teşekkürler @DetayDeposu Güzel fiyatlarla ürünlerime kavuştum :) Nacizane bir önerim olacak. Paketleme konusunda biraz daha özen gösterilirse sevinirim. Belki de bana denk gelmiş olabilir. Ama paketleme daha iyi olabilirdi. Bir alta sprayerin hortumunun içinde su vardı. Denemek için atım mı yapıldı acaba? Kampanya için tekrar teşekkürler. Devamı olsun dileğiyle :sırıtan1:

Mert bey siparişiniz ve değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. :) durumu paketleme birimine direk ilettim gereken yapılacaktır çok sağolun hocam :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Mert bey siparişiniz ve değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. :) durumu paketleme birimine direk ilettim gereken yapılacaktır çok sağolun hocam :)
Özellikle rotonu dikkatli paketlemek gerekiyor çünkü en az 200-300 ml akmış ve diğer tüm ürünlere bulaşmıştı bayağı bir uğraştım bende temizlemek için atalay hocam bilginize Allah tan rotonu kirazlı almışımda çok kokmuyordu :)

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Özellikle rotonu dikkatli paketlemek gerekiyor çünkü en az 200-300 ml akmış ve diğer tüm ürünlere bulaşmıştı bayağı bir uğraştım bende temizlemek için atalay hocam bilginize Allah tan rotonu kirazlı almışımda çok kokmuyordu :)
Kirazlı ile diğeri arasında bariz koku farkı var. Ben de kirazlı aldım bu sefer. İyi yapmışım. Güzel ürün :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Hocam Roton kalan kısmını kullanın daha sonra bir sipariş geçecek olursanız 1 Roton + araç kokusu ek olarak koyduralım. :)

@Mrt hocam aynısı sizin için de geçerli gereken neyse yapalım

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
@DetayDeposu bende ürünlerde akma olmadı. Ezilme felan oldu ama sorun değil. Sağolasın Atalay :). Son kullanıcı olarak nacizane öneride bulunmak istedim paketleme konusunda. Bol kazançların olsun. Yeni ürünleri de merakla bekliyorum.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam Roton kalan kısmını kullanın daha sonra bir sipariş geçecek olursanız 1 Roton + araç kokusu ek olarak koyduralım. :)

@Mrt hocam aynısı sizin için de geçerli gereken neyse yapalım
Sağolun atalay hocam hiç önemli değil gereken desteği siparişlerde sağlıyorsunuz zaten hep canınız sağolsun sadece roton ortalığı fena batırıyor daha sağlam bir paketleme önerisi için yazdım bu yazıyı

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
+1 ev doldu taştı napıcaz :sırıtan1:
sorma hanımla tartışıcaz diye bi kısmı iş yerinde bi kısmı arabada saklı bakalım yavaş yavaş çıkartıyoruz ortaya :)
Demek durum herkeste ayniymis:D
Aslında gel al noktası olmalı:terlisırıtan: çaktırmadan sipariş hoop bagaja
Yakın zamanda böyle bir girisimimiz olabilir, detaycilari koruma ve yaşatma derneği açalım:)