Sohbet- Muhabbet Faslı

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
adbl ürünlerini kaçırdığım aklıma geldikçe üzülüyorum :)
İlk sen görmüştüm emirhan hatta sormuştun bu hangi marka kalitelimidir diye sıcak fırsatlarda paylaşmıştım keşke çökseydin hemen hangi ürününü merak ediyorsun ben bir kaçtane aldım çeşit bende mevcutsa sana gönderebilirim.

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar herkese selamlar.Forumda aktif olarak takılıyorum gündelik fakat uygulama,araç yıkama dahi uzun süredir yapamamaktayım.İş kazası geçirdiğim için sağlıkla ilgili sorunlarım mevcut uzun bir süredir çalışamamaktayım.Aracım bu süreçte sağlık süreçlerimde kullanılmak üzere aile fertlerim tarafından kullanıldı.Benzinlik köpüğüyle yıkandı hatta fırça dahi gördü bir kaç kez.Detailingten uzak uzun bir süredir aracım acil polisaja ihtiyacı var. Hastane etrafında uzun süre dolaştığı için uzun bir süre tamponlarda habersiz çarpıp kaçmalı hafif sürtme izleri ,mahallede top oynayan çocukların top izleri,ve araç tozlu kaldığı için ve siyah olduğu için üzerine imzasını atanların izleriyle dolu.Aracımı ön,arka boyaya verip ardından Süreçleri elimden geldiğince paylaşacağım kalın sağlıcakla

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar herkese selamlar.Forumda aktif olarak takılıyorum gündelik fakat uygulama,araç yıkama dahi uzun süredir yapamamaktayım.İş kazası geçirdiğim için sağlıkla ilgili sorunlarım mevcut uzun bir süredir çalışamamaktayım.Aracım bu süreçte sağlık süreçlerimde kullanılmak üzere aile fertlerim tarafından kullanıldı.Benzinlik köpüğüyle yıkandı hatta fırça dahi gördü bir kaç kez.Detailingten uzak uzun bir süredir aracım acil polisaja ihtiyacı var. Hastane etrafında uzun süre dolaştığı için uzun bir süre tamponlarda habersiz çarpıp kaçmalı hafif sürtme izleri ,mahallede top oynayan çocukların top izleri,ve araç tozlu kaldığı için ve siyah olduğu için üzerine imzasını atanların izleriyle dolu.Aracımı ön,arka boyaya verip ardından @Berkay ‘a master detailinge bırakacağım acil otopsiye ihtiyacı var. Süreçleri elimden geldiğince paylaşacağım kalın sağlıcakla.
Gecmis olsun hocam bir an once sagliginiza kavusmaniz dilegiyle...

Master Detailing isabet olmuş.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar herkese selamlar.Forumda aktif olarak takılıyorum gündelik fakat uygulama,araç yıkama dahi uzun süredir yapamamaktayım.İş kazası geçirdiğim için sağlıkla ilgili sorunlarım mevcut uzun bir süredir çalışamamaktayım.Aracım bu süreçte sağlık süreçlerimde kullanılmak üzere aile fertlerim tarafından kullanıldı.Benzinlik köpüğüyle yıkandı hatta fırça dahi gördü bir kaç kez.Detailingten uzak uzun bir süredir aracım acil polisaja ihtiyacı var. Hastane etrafında uzun süre dolaştığı için uzun bir süre tamponlarda habersiz çarpıp kaçmalı hafif sürtme izleri ,mahallede top oynayan çocukların top izleri,ve araç tozlu kaldığı için ve siyah olduğu için üzerine imzasını atanların izleriyle dolu.Aracımı ön,arka boyaya verip ardından @Berkay ‘a master detailinge bırakacağım acil otopsiye ihtiyacı var. Süreçleri elimden geldiğince paylaşacağım kalın sağlıcakla.
Selamlar hocam çok geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar dilerim.

RealBTest

Çaylak Detaycı
Üye
geçmiş olsun benimde avmlerdeki cocuklu ailelrden ötürü göcükler oluştu (boya bile kalktı) onu kara kara dert ediyorum

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Geçmiş olsun, kolay gelsin. Beklemedeyiz :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Abi çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin. Umarım bi an önce iyileşirsin. Bende kaza geçirdiğimde arabayı babam bir iki defa yıkamış ben pek ilgilenmeyince aracın içi olsun dışı olsun pislikten geçilmiyor dışında heryeri camur kuş pisliği dolu. Evet adblyi sormuştum sıradan bi marka sanıyordum hiç ilgilenmemiştim birde tam kaza zamanıma denk gelmişti araştırıp bakamamıştım öyle kaçırdım. Adblnin sentetik sprey waxını denemek istiyordum.

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abi çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin. Umarım bi an önce iyileşirsin. Bende kaza geçirdiğimde arabayı babam bir iki defa yıkamış ben pek ilgilenmeyince aracın içi olsun dışı olsun pislikten geçilmiyor dışında heryeri camur kuş pisliği dolu. Evet adblyi sormuştum sıradan bi marka sanıyordum hiç ilgilenmemiştim birde tam kaza zamanıma denk gelmişti araştırıp bakamamıştım öyle kaçırdım. Adblnin sentetik sprey waxını denemek istiyordum.
Teşekkür ederim sanada çok gecmis olsun umarım iyisindir şuan.Adbl spray wax stoğumda yok ama şöyle yapalım sana ben sam’s ceramic katı wax hediye edeyim kargo ücreti hariç birşey talep etmiyorum.Hem denemiş olursun seviyorsun uğraşıyorsun.Geçen sene aldım sadece bir kez kullandım %90 dan fazla dolu uygun şartlarda muhafaza ettim.Özelden bana yaz kargo vs hiç yapmadım sistemi sen biliyorsundur sanırım.Güzel üründür tavsiye ederim.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Eaglemre @Cilacı @escaba_tr

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Deturner markası premium sınıfta yer alan ürünlere sahip bir markadır. Fiyatlandırma olarak sınıfında yer alan ürünlerin altında fiyata sahip olduğunu aslında bakınca anlayabilirsiniz.

Örnek vermem gerekirse;
-Deturner Wash mikrofiber deterjanı sınıfında yer alan markaların bir tık altında fiyata sahip.
-Deturner WSR kireç lekesi temizleyici keza öyle.
-İnterior Cleaner şu an ülkemizde antibakteriyel formüllü Deturner ile beraber sadece 2 firmada mevcut uygun olanı da Deturner.
- Deturner Wet Coat testlerde kendi gardını kanıtlamış toz tutma performansı en iyilerinden biri ve rakiplerine göre litre fiyatı ortalama 150₺ daha ucuz.

Şahsi olarak fiyatı bir tık daha uygun olabilirdi diyebileceğim Hybrid Spray wax olabilir.

Yine görüş talep ve tavsiyelerinize her zaman açığım.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Çok geçmiş olsun, inşallah ciddi bir durum yoktur.. Umarım en kısa süre de sağlınıza kavuşursunuz,..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Deturner markası premium sınıfta yer alan ürünlere sahip bir markadır. Fiyatlandırma olarak sınıfında yer alan ürünlerin altında fiyata sahip olduğunu aslında bakınca anlayabilirsiniz.

Örnek vermem gerekirse;
-Deturner Wash mikrofiber deterjanı sınıfında yer alan markaların bir tık altında fiyata sahip.
-İnterior Cleaner şu an ülkemizde antibakteriyel formüllü Deturner ile beraber sadece 2 firmada mevcut uygun olanı da Deturner.
- Deturner Wet Coat testlerde kendi gardını kanıtlamış toz tutma performansı en iyilerinden biri ve rakiplerine göre litre fiyatı ortalama 150₺ daha ucuz.

Şahsi olarak fiyatı bir tık daha uygun olabilirdi diyebileceğim Hybrid Spray wax olabilir.

Merhaba Atalay Bey iyiyim sağolun sizde iyisinizdir umarım.

Hiper Enflasyonist ortamda bulunduğumuz için ilk etapta fiyat gözümüze çarpıyor haliyle ürünler tabikide kendini kanıtlamış ve kalitelilerdir.Sizin denemediğiniz ürünü satışa sunmadığınızı zaten biliyoruz.Ama ben kendi adıma konuşayım K2 markası ilk çıktığında ilk bu forumda vaar oldu burdaki tecrübeli arkadaşlarımız sayesinde görme tanıma fırsatı bulup gözümüz kapalı aldık ürünleri gayette genel olarak herkes memnun K2 den.Sonrasında bayileşme sürecine gidildi haklı olarak biz forumdaki detayseverler sonradan gelen tüm ürünleri ya bayilerde gördük yada sosyal mecralarda.İlk olarak yeni gelen ürünlerinforumumuzla buluşması arkadaşlarımızın deneyip bizlere tanıtması daha keyifliydi.Hal böyle olunca bizlerde direk fp olarak başka markalarla kıyaslamak zorunda kalıyoruz çünkü ürünün özelliklerinden kalitesinden bir haberiz.Oysaki önceki dönemlerde ürün burada test uzmanlarımız tarafından beğenilirse rağbet görmekteydi.Durum böyle olunca direk olarak ürüne yönelemiyoruz emin olmadan bildiğiniz üzere hepimizin stoğunda amansızca alınmış fazladan birsürü ürün var.Foruma öncelik verirseniz sevinirim hayırlı geceler yeni nice markalar getirmeniz dileğiyle.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce

Örnek vermem gerekirse;

Merhaba Atalay hocam, sağolun iyiyiz, umarım sizde iyisinizdir. @Cilacı hocamın yazdıklarına katılıyorum.. Ben K2 markasının ürünlerinin forumda incelemelerini görüp fiyat performans ürünleri olması nedeniyle de satın aldım. Beğenerekte kullanıyorum.. @DetayDeposu olarak foruma özel kampanya indirim vs yaparak ürünlerin daha çok kullanıcıya ulaşmasını sağladınız. hepimizin çeyizinde çeşitli ürünler var ama detailing hastalığı olunca benzer ürün olsa da alıp denemek istiyoruz ve gereksiz fazladan ürün stoğu oluşuyor.. Deturner markası da üst seviye bir marka olabilir mesela auto finesse de yılların markasıdır ama en çok tutulan spritz üründür. Valetpro da yılların markasıdır ama mikrofiber yıkama şampuanı özellikle sarfiyat olarak çok kötü, valet pro ph neutral snow foam yerine sadece su kullansanız bile aynı işi görür.. Bunun gibi bir çok örnek var ama bu markaların güzel ürünleri de var.. Bir de malum ülke ekonomisi ve ürünlerin fiyatlarının artması da dikkate alınacak olursa artık bir ürün alırken iki kere düşünmek durumunda kalabiliyoruz ve riske girmeden aldığımız üründen memnun kalmak istiyoruz. Mesela şuan aklıma gelen Deturner wetcoat 500 ml ürün ile Carpro Hydrolite2 500 ml arasında 52TL fark var.. Acaba bu farka değer mi düşüncesi oluşuyor.. Hal böyle olunca f/p ürünü arayışındayken piyasaya yeni girmiş bir markanın ürününün mevcut kendini kanıtlamış bir markaya oranla fiyatlarının daha uygun olması yada tanıtım amaçlı belki foruma özel bir indirim kampanyası beklentisi olması bence çok doğal..

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Örnek vermem gerekirse;

Merhabalar Atalay hocam , teşekkürler iyiyiz sizlerde iyisiniz inşallah.

Yukarıda @Cilacı ve @escaba_tr hocalarımın yazdıklarına aynen katılıyorum.

Ben de K2 ve carteiner markasını bu forum sayesinde tanıdım. İlk k2 ürünlerini sizin foruma yapmış olduğunuz indirim ile almıştım. Hatta bugün ilk defa k2 borayı kullanma fırsatı buldum. O kadar süre geçmesine rağmen stoktaki diğer ürünlerden anca fırsat geldi :)

Deturner markasınında yine bu forumda duydum ama k2 den farklı olarak hiç bir incelemesi olmadan. Deturner polonya da premium bir marka olabilir fakat elimizde daha önce kullanıp memnun kaldığımız ürünlerin yerini alıp almayacağımı ya testlerle ya da uygun fiyatı ile stoklarımıza eklerek görebileceğimizi düşünüyorum.

@escaba_tr hocamın da dediği gibi bnde hydro2 lite ürününü severek kullanıodum. Fiyatı birz uçtu gitti bende alternatif arayışında yine bu forumda polytop maximus ürün incelemesi/ yorumlatı gördüm ve bütçeme uygun bilindik bir ürünü tercih ettim.

K2 gibi deturner içinde foruma bir kampanya olsa ordan aldığımz ürünleri denesek, burda paylaşsak bence çok da güzel olurdu :)

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gecmis olsun hocam bir an once sagliginiza kavusmaniz dilegiyle...

Master Detailing isabet olmuş.
Selamlar hocam çok geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar dilerim.
geçmiş olsun benimde avmlerdeki cocuklu ailelrden ötürü göcükler oluştu (boya bile kalktı) onu kara kara dert ediyorum
Geçmiş olsun, kolay gelsin. Beklemedeyiz :)
Çok geçmiş olsun, inşallah ciddi bir durum yoktur.. Umarım en kısa süre de sağlınıza kavuşursunuz,..

Tesekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

Arkadaşlar hepinize birbirinden değerli tavsiye ve yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Senelerdir bu forumda bizi biz yapan en önemli şey saygı çerçevesinde her zaman birbirimize samimi yaklaşmamız oldu.

Bundan mütevellit tüm yazdıklarınızı teker teker okudum.

Deturner konusunda firma ile sözleşme yaptığımızda sizler için özel ve güzel kampanya yapacağımı forum adminimiz @Pro ile Whatsapp üzerinden konuştuk. Mesajım halen duruyor.

Ancak ürün planlaması konusunda teknik bir hata yaptığımızı kabul ediyorum. Kapalı sezon ve kış aylarını düşünerekten ürün teminini ona göre planladık ve sonraki sevkiyat Nisan ayında gerçekleşir o zamana kadar idare ederiz diye düşündük. Ancak düşüncemiz çok ters çıktı ve beklemediğimiz ilgi ile karşılaştığımız için ürünlerin stokları bitti veya açık olanlar da bitmek üzere durumuna geldi. Sitemize girip bakarsanız bu durumu görebilirsiniz Deturner için.

Ancak sizlere buradan sözümüz olsun sezon açılışına foruma özel güzel bir kampanya yapalım. Nisan ayında tüm stoklarda yenilendiği vakit anlamlı olur. Şu an stok konusunda yeteri ürün olmadığı için yapmamız herkesin faydasına olmaz düşüncesindeyim.

Görüş, tavsiye ve yapıcı eleştirilerinize her zaman açık olduğumu bilmenizi isterim. :)

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Arkadaşlar hepinize birbirinden değerli tavsiye ve yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Senelerdir bu forumda bizi biz yapan en önemli şey saygı çerçevesinde her zaman birbirimize samimi yaklaşmamız oldu.

Bundan mütevellit tüm yazdıklarınızı teker teker okudum.

Deturner konusunda firma ile sözleşme yaptığımızda sizler için özel ve güzel kampanya yapacağımı forum adminimiz @Pro ile Whatsapp üzerinden konuştuk. Mesajım halen duruyor.

Ancak ürün planlaması konusunda teknik bir hata yaptığımızı kabul ediyorum. Kapalı sezon ve kış aylarını düşünerekten ürün teminini ona göre planladık ve sonraki sevkiyat Nisan ayında gerçekleşir o zamana kadar idare ederiz diye düşündük. Ancak düşüncemiz çok ters çıktı ve beklemediğimiz ilgi ile karşılaştığımız için ürünlerin stokları bitti veya açık olanlar da bitmek üzere durumuna geldi. Sitemize girip bakarsanız bu durumu görebilirsiniz Deturner için.

Ancak sizlere buradan sözümüz olsun sezon açılışına foruma özel güzel bir kampanya yapalım. Nisan ayında tüm stoklarda yenilendiği vakit anlamlı olur. Şu an stok konusunda yeteri ürün olmadığı için yapmamız herkesin faydasına olmaz düşüncesindeyim.

Görüş, tavsiye ve yapıcı eleştirilerinize her zaman açık olduğumu bilmenizi isterim. :)
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Forumumuzda bizlerden eski ve tecrübelisiniz detailinge gönül vermiş test etmediği ürünü getirmeyen işin erbabı tek distrübütör konumundasınız.Asıl amacımız kampanya değildir.Aramızdan birisinin başarısı hepimizi gururlandırmaktadır ihtiyacım olmasa dahi destek olma babında alışveriş yaparım.Türkiye’de ünlü detailing sayfalarının asidik şampuanı bizzat tarafınızdan öğrendiğinide biliyorum(Scrup pad vs herkes bir haberdi bu ürünlerdende) Forumumuz Türkiye detailing sektörüne yön vermiş ve yenilik katmıştır.Detailing firmalarının ilk forumuzda popüler olmuş malzemeler ile uygulamalarını görünce gururlanıyorum.Önceliğiniz bizler olursa memnun kalırız.Başka bir niyet yoktur yazdıklarımızda.Kalın sağlıcakla .

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
@escaba_tr konuyu baltalamamak için buraya yazıyorum, daha kısa cümleler kurarak kendinizi ifade etmenizi diliyorum sonrasında ise iyi akşamlar :)
Nazik düşünceniz için teşekkür ederim, detay işini sevdiğimiz gibi ifadelerimiz de de detaylara girip sizi yorduysam kusura bakmayın.. Size de iyi akşamlar