Sohbet- Muhabbet Faslı

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Öne çıkan konu #3,321
Teşekkür ederim abi otopark boş oldugunda yıkamayı düşünüyorum işim bittikten sonra köpükleri akıtmak için yerlere su tutacağım. Binamızın hemen önünde kanalizasyon gideri var ve yol hafif meyilli olduğu için su direk kanalizasyona akıcaktır. Yönetici ile aramız iyi eğer cok sorun cıkarsa makineyi sadece yazlıkta kullanacağım kimseyle tartışıp aramızı bozmaya kalp kırmaya gerek yok. Bi komşumuzda benim gibi arac yıkamaya basladı otoparkta bizim aracın yanına park etmesi için konustum kabul etti onun arabasınıda aradan cıkartacağım :)
Yapılan işte ve niyette sorun yok ama işte bazı kötü niyetli insanlar yada kendileri yapmadığı için yapanlara köstek olanlar da can sıkabiliyo. Ben her duruma karşı sorun yaşamaman için tedbir anlamında tavsiye de bulunmak istedim. Güle güle kullan

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Yapılan işte ve niyette sorun yok ama işte bazı kötü niyetli insanlar yada kendileri yapmadığı için yapanlara köstek olanlar da can sıkabiliyo. Ben her duruma karşı sorun yaşamaman için tedbir anlamında tavsiye de bulunmak istedim. Güle güle kullan

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Binadaki cogu kişiyi tanıyoruz çoğu kötü niyetli insanlar degiller umarım sorun olmaz. teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için. hayırlı aksamlar

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın

Cycl3s

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Herkese hayırlı olsun :) sıcak fırsatlar konusuna dikkat edeceğim konuyu taşıma oluyorsa yapalım.

sajmora98

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Herkese merhabalar, aracımın şuan üzerinde bulunan Arıcıoğlu Durban Jant takımından Msw marka Oz jantlara geçmek istiyorum. Arıcıoğlunun durban jantında bilezik gerekmeden uyum sağlamıştı. Msw markaya araştırdığıma göre bilezik gerekicek ve arkalarda 1,5 MM sm spacer mevcut. Geçtiğim taktirde herhangi bir sorun teşkil eder mi? Aracıma yakışır mı ? Sizlerinde fikrinizi almak istedim.
Şimdiden Teşekkürler
Not: Aracımda Eibach Pro Kit yay mevcut.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhabalar, aracımın şuan üzerinde bulunan Arıcıoğlu Durban Jant takımından Msw marka Oz jantlara geçmek istiyorum. Arıcıoğlunun durban jantında bilezik gerekmeden uyum sağlamıştı. Msw markaya araştırdığıma göre bilezik gerekicek ve arkalarda 1,5 MM sm spacer mevcut. Geçtiğim taktirde herhangi bir sorun teşkil eder mi? Aracıma yakışır mı ? Sizlerinde fikrinizi almak istedim.
Şimdiden Teşekkürler
Not: Aracımda Eibach Pro Kit yay mevcut.

Gun metal MSW ile orjinal durban arası gittim geldim. Fakat aracı rline body kit yaptığım için durban takmadan edemedim. Msw yi ilerde sıkılırsam heyecan aramaya geçerim diye düşündüm. Sende bayadır durban var. Gun metal MSW yakışır

sajmora98

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Gun metal MSW ile orjinal durban arası gittim geldim. Fakat aracı rline body kit yaptığım için durban takmadan edemedim. Msw yi ilerde sıkılırsam heyecan aramaya geçerim diye düşündüm. Sende bayadır durban var. Gun metal MSW yakışır
Birde sparco çıktı ama sparcolar 19 ve 2 katı fiyat var. Kafam iyice karışıyor. Evet 2,5 seneye yakın durban kullanıyordum

ioniq5

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Bugün ilk kez Bosch 120 ile flowey ev13 köpük ve ev12 kova kullanarak aracı temizledim. Sonra hızlı cila attım. Düşündüğümden cok daha fazla zaman aldı. Siz ne kadar sürede bu işlemleri tamamliyorsunuz?

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Bugün ilk kez Bosch 120 ile flowey ev13 köpük ve ev12 kova kullanarak aracı temizledim. Sonra hızlı cila attım. Düşündüğümden cok daha fazla zaman aldı. Siz ne kadar sürede bu işlemleri tamamliyorsunuz?
Ben, el basınçlı ilaç pompası ve çift kova ile kurulama ve hızlı cilayı 2,5-3 saat içinde bitiriyorum. İç detay derken 4-5 saati buluyor. Daha detay olursa; örneğin kapı döşemeleri, kalorifer ızgaraları, direksiyon, koltuk alt yan tarafları, kapı fitilleri, motor bölümü, ... derken bu süre uzayabiliyor... detayın sonu görünmüyor :)