Sohbet- Muhabbet Faslı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #4,021
Detaylı temizlik ve cila yada seramik yapılmış araç için kullanımı uygunmu yoksa wurt konsantre almak mı daha mantıklı? Hangisini tavsiye edersiniz.

facebook profile resolution
K2 nuta max alın 5 lt hazır suya dökün cam suyunuzuda iyice sıfırlayıp bu nuta max karışımını içine dökün güzel temizliyor güvenilir camdan sıçrayan sular kaportadaki korumaya zarar verebiliyor boya üzerinde zamanla kuruyup boyaya zarar verebilir bu k2 nuta max ta böyle bi sorun olmuyor

Eng

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Dostlar selamlar son zamanlarda Meg All.Season Dressing çok fazla satildigi için bu sekilde kelime oyunu yaparak satisa sunmuşlar bu arada bu satiş yapan yer meguiars bayisi samsunda ürün orjinal degil renk tutmuş ama farkli ürün,demem o ki netten kolay kolay bölünmüş ürün almayin bilmediginiz tanimadiginiz yerden urun satin almayin fiyati düsük cazip gelen dikkat çeken ürünleri iyi araştirin aciklamalari mutlaka okuyun Sormaktan çekinmeyin iyi detaylar :)
Merhaba bilgilendirme için teşekkürler. Levent Oto sakaryadaymış, sahibinden'de ilanı da var. Bir de bu ürünü böyle bölerek satan Samsun'dan Autobay var, N11 ve hepsiburada'da satıyor. Orjinalliği konusunda bir fikir var mı acaba.

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Bugün itibariyle dükkanı açmak nasip oldu çok şükür. Henüz reklam afiş herhangi bir şey olmadığı için çevreden eş dost biliyor. Bugün sadece kendi aracımı yıkayabildim:melekx: Yıkama makinesi, ucunda köpük aparatı, kapalı mekan.... Gerçekten çok keyifli oluyormuş. Terapi bu gerçekten Bayram öncesi birkaç iş çıkar inşaallah. Mekan İstanbul İzmir arası Çanakkale güzergahında yol üzeri. Herkesi yeni yerimde beklerim. Haydi iyi forumlar.

Hayırlı olsun Rabbim bol bereket versin inşallah

Nonsense35

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
K2 nuta max alın 5 lt hazır suya dökün cam suyunuzuda iyice sıfırlayıp bu nuta max karışımını içine dökün güzel temizliyor güvenilir camdan sıçrayan sular kaportadaki korumaya zarar verebiliyor boya üzerinde zamanla kuruyup boyaya zarar verebilir bu k2 nuta max ta böyle bi sorun olmuyor
Bilgilendirme ve tavsiyeleriniz için teşekkürler siparişlerimin arasına 2-3 ekleyeceğim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba bilgilendirme için teşekkürler. Levent Oto sakaryadaymış, sahibinden'de ilanı da var. Bir de bu ürünü böyle bölerek satan Samsun'dan Autobay var, N11 ve hepsiburada'da satıyor. Orjinalliği konusunda bir fikir var mı acaba.
Autobay da meguiars bayisidir İstanbuldadir.

Ben netten bölünmüş ürün tavsiye etmiyorum hocam ya özellikle meguiars.

Bir ara yorumda okudum 'Yillardir meguiars kullanirim 66 boya koruyucu siparisi verdim mavi renk geldi diye normalde renk yesildir' yorumu vardi N11 de :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Abartıldığı kadar olmasa da kaliteli
Hayirli olsun :)

Hemen Hemen Tüm Markalarin eldivenleri elimden gecti.

Feynlab
Meguiars
Klin
Purestar
Workstuff
Fireball
ADBL
Gyeon
Carbon Collective
The Rag Company
The Collection
G Techniq
Sams Detailing
Valet Pro
Spta
SGCB
Auto Finesse

Markalarin eldivenlerini kullanmis biri olarak net söylüyorum aralarinda en dolgulu ve kalin olani Gyeon Smoothie en kullanisli olani The Collection du iç kismi havlu şeklinde olan.

Gyeon Smoothie
Klin
Worstuff Typoon
Feynlap
The Collection

En sevdiklerim arasinda ama bunlarin yikamasina cok dikkat etmek gerekiyor cabuk sertlesme olabiliyor icindeki dolgudan dolayi.

Yukarda Begenmediklerim arasinda

Valet Pro (İnce Zayif)
Sams Detailing (İnce Zayif)
Spta (İnce Zayif Seyrek)
Sgcb (İnce Zayif)
Autofinesse (İnce Zayif)
Meguiars (İnce Zayif Aşiri Pahali)

Orta Seviye Güzel ürünler

ADBL Wash Mitt (Turuncu olan Zayif Mavi Olan daha iyi )
Purestar Wash Mitt (Bana göre ince ve dolgusu zayif)
G Techniq (Dolgusu zayif Hissiyat güzel)
Carbon Collectine (Ulasilmasi zor tedarik i zor)
Fireball (F/P üzerinde ADBL,Gtechniq ile Gramajlari.ayni benzerlik gösteriyor)

Esasen Sinifin öncüleri Güney Kore Menşeili ürünlerdir.Saydiklarim arasinda yarisi Çin Menseili veya Almanya Üretimidir.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hayirli olsun :)

Hemen Hemen Tüm Markalarin eldivenleri elimden gecti.

Feynlab
Meguiars
Klin
Purestar
Workstuff
Fireball
ADBL
Gyeon
Carbon Collective
The Rag Company
The Collection
G Techniq
Sams Detailing
Valet Pro
Spta
SGCB
Auto Finesse

Markalarin eldivenlerini kullanmis biri olarak net söylüyorum aralarinda en dolgulu ve kalin olani Gyeon Smoothie en kullanisli olani The Collection du iç kismi havlu şeklinde olan.

Gyeon Smoothie
Klin
Worstuff Typoon
Feynlap
The Collection

En sevdiklerim arasinda ama bunlarin yikamasina cok dikkat etmek gerekiyor cabuk sertlesme olabiliyor icindeki dolgudan dolayi.

Yukarda Begenmediklerim arasinda

Valet Pro (İnce Zayif)
Sams Detailing (İnce Zayif)
Spta (İnce Zayif Seyrek)
Sgcb (İnce Zayif)
Autofinesse (İnce Zayif)
Meguiars (İnce Zayif Aşiri Pahali)

Orta Seviye Güzel ürünler

ADBL Wash Mitt (Turuncu olan Zayif Mavi Olan daha iyi )
Purestar Wash Mitt (Bana göre ince ve dolgusu zayif)
G Techniq (Dolgusu zayif Hissiyat güzel)
Carbon Collectine (Ulasilmasi zor tedarik i zor)
Fireball (F/P üzerinde ADBL,Gtechniq ile Gramajlari.ayni benzerlik gösteriyor)

Esasen Sinifin öncüleri Güney Kore Menşeili ürünlerdir.Saydiklarim arasinda yarisi Çin Menseili veya Almanya Üretimidir.

Gyeon smoothie var bendede yıllardır kullanıyordum çok memnunum. 2. yıkama pedi olarak carpro dabdab aldım.

Kesinlikle gyeondan çok çok daha iyi ve yıkama zevkimi artırdı diyebilirim.

Nakamura

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
İstanbul maltepe'de yeni açılmış olan parlax car sel servis yıkama yerini hafta sonu deneyimleme şansım oldu. İki kere ön yıkama ve kova yıkaması yaptım. Her seferinde aracın uzerinde küçük kum taneleri mevcuttu artık gelen sudan mı oluyor yoksa yer yüzeyinde çok fazla kum vardı rüzgar mı atıyor anlayamadım. Giden arkadaşlar dikkat etsin. Burayı kullanan varsa işletmeyi uyarmak lazım

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Temu siparişlerimiz geldi. Kova tabiki kova aparatını denemek için :)

En sevdiğim ürün kova aparatı oldu jant, lastik, davlumbaz temizliği yaparken malzemeleri bir arada tutmak adına baya kolaylık sağladı.

Grid Guard
Kova Aparatı
Köpük yapan şişe
Çift taraflı deri vinil uygulama pedi
kova aparatını kaça aldınız

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bendeki ürünün bozulmasından şüpheleniyorum da. Bambaşka bir renge bürünmüş yeni blend. Etkisi vs değişti mi acaba?

Üstad hayırlı olsun. Kargocular ağır malzeme olunca mırın kırın ediyor genelde, bunu getirebilmişler bari.
Bu cam suyunun bir esprisi var mıdır? Yıllardır konsantre alıp sulandırır kullanırım. Böyle kullanıma hazır haldeki fiyatlandırma pahalı gibi geldi ama çekici bir yanı varsa ben de alayım :D
Plenty'i bim, şok falan getirirdi yıllar önce
Bence hiçbir esprisi yok. Almış bulundum, boşluğuma geldi desem yeridir :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Detaylı temizlik ve cila yada seramik yapılmış araç için kullanımı uygunmu yoksa wurt konsantre almak mı daha mantıklı? Hangisini tavsiye edersiniz.

facebook profile resolution
İçerikler aşağı yukarı aynı gibi gözüküyor. Würth konsantre bir ürün, başarılı bir ürün. Plenty'nin ürünü de fena değil ve kullanıma hazır bir ürün. İçeriğinde alkol var, belki bu alkol temas ettiği yerlerdeki cilayı biraz törpüler ama haricinde bir zararı olacağını sanmıyorum. Gönlünüz hangisinden yana ise onu almanızı tavsiye ederim. :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Lukoil ya da plenty tarafından üretilmesinin bir dezavantajı var mı?

İçerikten memnun mu kalmadınız?
Daha bilindik bir marka üretimidir diye düşünüyordum. İçeriğinden memnun kalmama gibi bir durum söz konusu değil ama metanolsüz yazınca içeriğinde etanol olmayacağını düşündüm. (Gliserin vardır diye ümitlendim) Plenty, dönem dönem çeşitli mağazalarda zaten ürünü satıyor. Kötü ürün değil elbet ama ben ambalaja bakınca beklentim başka olmuştu.

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
İçerikler aşağı yukarı aynı gibi gözüküyor. Würth konsantre bir ürün, başarılı bir ürün. Plenty'nin ürünü de fena değil ve kullanıma hazır bir ürün. İçeriğinde alkol var, belki bu alkol temas ettiği yerlerdeki cilayı biraz törpüler ama haricinde bir zararı olacağını sanmıyorum. Gönlünüz hangisinden yana ise onu almanızı tavsiye ederim. :)
würth ün şu ürününü kullanıyorum

1 aydır sileceklerde su atmama problemim vardı
su bitiyor diye düşündüm doldurdum aynı sorun devam etti. memelere iğne soktum gayet temız durumdalar.pompamı bozuldu derken
davlumbazı söktüm cam silecek suyu bidonunu çıkarttım dışarı . içi yosunlaşmış.
wğrth ün bu ürünü yazlık
sanırım kış ayında biraz yosunlaşma problemi yaşıyor.
depoyu çalkaladım
pompa süzgeclerini temizleyip yerine taktım su fiskiyeleri şimdi gayet güzel çalışıyorlar
olurda atmama problemi olursa problem yosunlaşmadan.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
würth ün şu ürününü kullanıyorum

1 aydır sileceklerde su atmama problemim vardı
su bitiyor diye düşündüm doldurdum aynı sorun devam etti. memelere iğne soktum gayet temız durumdalar.pompamı bozuldu derken
davlumbazı söktüm cam silecek suyu bidonunu çıkarttım dışarı . içi yosunlaşmış.
wğrth ün bu ürünü yazlık
sanırım kış ayında biraz yosunlaşma problemi yaşıyor.
depoyu çalkaladım
pompa süzgeclerini temizleyip yerine taktım su fiskiyeleri şimdi gayet güzel çalışıyorlar
olurda atmama problemi olursa problem yosunlaşmadan.
Ben K2 nuta max 50 ml olanı kullanıyorum bendede atmama sorunu başladı bununla ilgisi olabilirmi? Far yıkamada sorun yok o gayet güzel atıyor sadece camlarda yavas atıyor camın üst kısımlarına yetişmiyor