Sohbet- Muhabbet Faslı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #4,381
Benim aldığım üründe direkt silinmişti galiba tarih. Yorumlarda çokça bu konudan bahsedenleri görmüştüm. Ben sorun etmeyip kullandım, bir sorun yaşamadım.
Gumrukten geçirirken sorun yaşadıkları için tarih siliyorlar bu tarz ürünlerde bu tarz genel markalarda tarih sıkıntı olmaz raf ömrü genelde 3-5 senedir

Emirhancap

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Edirne
[mention]SuperClean [/mention] duplex ler ne zaman stoğa girecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Serviste 4. Yil bakimlarini yaptirdiktan sonra @mustafacagri hocamin onerisi ile tanistigim Vortex Mechanic Hasan Usta’da balata ve disk degisimi gerceklestirdik. Hasan usta Isini duzgun yapiyor. Sahsen memnun kaldim, @mustafacagri hocama tesekkur ederim.

enteresan bir sekilde on balata deil arka balatalar bitmis ve arka diski bozmustu. Mecburen arka disk degistirildi. Hem disklerde hemde balatalarda hella pagid markasini tercih ettim.

desen png
Memnun kalmanıza sevindim hocam. Ankara'da birçok vag ustası var. illaki daha iyileri falan vardır. Size de bahsettiğim gibi gidip de memnun kalma sebeplerimden biri curcunadan uzak, araçla ustanın kendinin ilgilendiği bir ortam. Vag grubu için gerekli pc yazılımlarına da sahipler.

Arka balata genel olarak erken bitiyor artık. Ben de hella tercih ediyorum disk balatada. Son dönemde hemen hemen en az öten markalardan biri. Artık ünlenmesiyle de fiyatları arttı. Önceleri yerli balataların bi tık pahalısıydı :)

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
1 ay sonra arabaya içli dışlı detaylı temizlik yaptım. Dün ve bugun yağmur atıştırdı hava güneşli olmasına rağmen. Bari bol bol yağmur yağsaydı da yağmur bereket deseydik.

Sırf aracı kapalıdan çıkarmamak için dün işlerimi taksiyle hallettim. Galiba hastalığa yakalanmışız

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın

Bugün Tokat ta batmış bir Megane ı tekrar hayata döndürdüm kirli halini çekemedim kusura bakmayın :D

Yaptığım İşlemler

• İlk olarak aracın biraz soğumasını bekledim daha sonra da sadece su ile ön yıkama yaptım.
  • Kaportaya ve jantlara ADBL Vampire Demirtozu uygulaması yaptım
  • Aracı tekrar duruladım ve K2 Neorim ile Cartainer kahverengi sert fırça ile jantların yüzeyini bugün cilakutusundan aldığım mikrofiber jant fırçası ile jantın içindeki çamurları macwag lastik ve davlumbaz fırçası ile lastik ve davlumbazları fırçaladım
  • 4 jant ve lastiği bitirdikten sonra durulayıp aracı tekrar ıslattım marolex axel 3000 ile ADBL Yeti kullanarak aracı döndüm
  • Horizon yıkama eldiveni ile temaslı yıkamasını yaptım araç çok kirli olduğu için marşpiyelleri eski kullandığım eldiven ile yaptım
  • Kfz Euphrate bez ile kurulamasını yaptım
  • Superclean 800gsm cila havlusu ile ADBL Sentetik wax ın uygulamasını yapıp parlatmasını yaptım
  • Jant bezi ile jantlara da ADBL Sentetik Wax uyguladım
  • Lastik parlatıcı takozu ile lastiklere çift kat CarPro Dark Side uyguladım
  • Cam temizliği için Superclean karbon bez ile Meguiars D120 ile temizledim su iticilik kazanması için de camlara da ADBL Sentetik Wax uyguladım
Buraya kadar okuduğunuz için Değerli Abilerime ve kardeşlerime çok teşekkür ederim bende kendime göre yaptığım işlemleri anlatmak istedim tekrar çok teşekkür ediyorum :D
Eline, emeğine, yüreğine sağlık. Güzel bir terapi olmuş. Kendim yıkamış gibi oldum, :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi.

Bağımsızlığımız için ölümü göze almış Türk'ün son Hakanı, devletimizin kurucusu ebedi Başkomutan Başbuğ Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk milleti ile yedi düvele karşı kazandığı 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.
Coşkuyla kutluyoruz.
“Ordular! İlk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri!”

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Temudan bujileri vb uygun tork değerinde sıkmak için kg ayarlı el kantarı almıştım, limit dolması için cila süngerlerinden alayım dedim bildiğimiz ucuz bulaşık süngerlerinin inceltilmiş hali gibi çıktı. Bir daha almam muhtemelen.

Bana da arkadaşım vermişti aynı pedlerden, kromlara K2 Aluchrom uygularken kullanıyım dedim 2 ovalamada yırtıldı. Bedava verseler çeyizime koymam :)

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Temudan bujileri vb uygun tork değerinde sıkmak için kg ayarlı el kantarı almıştım, limit dolması için cila süngerlerinden alayım dedim bildiğimiz ucuz bulaşık süngerlerinin inceltilmiş hali gibi çıktı. Bir daha almam muhtemelen.

B
Bana da arkadaşım vermişti aynı pedlerden, kromlara K2 Aluchrom uygularken kullanıyım dedim 2 ovalamada yırtıldı. Bedava verseler çeyizime koymam :)
Bu süngerlerle dış trimlere bakım ürünü sürmek bana daha kolay ve güzel geliyor. İnce olduğundan katlanması yada küçük şekil vermekde kolay olduğundan hep bunlarla ürünü sürüyorum. Tavsiye ederim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Aliexpress ve temu da satilan süngerler bu şekilde hocam,Dis plastik aksamlarda is goruyor tabikide bir meguiars veya sgcb kadar kaliteli degil.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Emeğinize sağlık, cam fitilleri gibi ince detaylarla çok yerinde bir temizlik olmuş.
Jantlar için R1 gerçekten uygun fiyatlıydı şu anda hiç bir yer de satışı yok o biraz üzdü, bakalım bir kaç güne ofislerine gideceğim ürünler hala ellerindeyse. :)
Galiba şuan flowey diye bişey kalmamış .Geçende siteye dahi girmiyordu. Bi ara baktığımda (3-4 ay önce) site açıktı fakat her ürün yoktu. Belli başlı ürünler vardı. Tahminime göre elde kalan malları satıp siteyi de inaktif ettiler diye düşünüyorum. Ofise giderseniz bi paylaşım bekleriz

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Galiba şuan flowey diye bişey kalmamış .Geçende siteye dahi girmiyordu. Bi ara baktığımda (3-4 ay önce) site açıktı fakat her ürün yoktu. Belli başlı ürünler vardı. Tahminime göre elde kalan malları satıp siteyi de inaktif ettiler diye düşünüyorum. Ofise giderseniz bi paylaşım bekleriz
Evet dediğiniz gibi satışların hepsini kapatmışlar.
Ofislerine gitmem de bir problem yok ancak buraya bilgi vermem etik değil diye düşünüyorum. Ancak elden alabileceğim bir kaç ürün var ellerinde, Flowey markası ile planları varmış yaptıklarında haberimiz olur artık.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Elimdeki R1'i artık rahatça harcayamayacağıma üzüldüm.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Murat abi aman harcama, ofislerinde de yok diye biliyorum. Hatta bir sevinçle R10 almaya gittim oda yoktu. :keyifsizx:
Hiç ilgi duyamadim markaya :) Olmadigina da aliştik zaten Alternatif cogaldi.
Fiyatlar Normal Markalardan farksiz.
Kargolama olayi sikintili.

Her urununu kullandim ama satis politikasi ne benlik ne de forumluk ortak yolu bulamadik 5 senede.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

Her urununu kullandim ama satis politikasi ne benlik ne de forumluk ortak yolu bulamadik 5 senede.
Bakarsan bağ, bakmazsan dağ.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Tabi abi kaç sene önceydi ilk çıktığı sıralar, hatta Ahmet abiye sponsor falan mı gibisinden itamda bulunmuştum :D Tabi hataydı :D R10 en sevdiğim ürünüydü, R1 B33 de iyiydi

dediğin gibi satış konusunda baya sıkıntı yaşadı bu saatten sonra da zor

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Valla floweyi severdim yalan yok hele ilk başlarda uygun fiyatlarıyla sempatimi kazanmıştı. B33 - R1 - İ2 - W18 ürünleri bence hala rakipsiz denebilir, ve diğer ürünleri de iyiydi hatta alt kalite ürünleri yoktu bence. Birde bi tık üst seri olan 2 ile başlayan seri , 2.4 - 2.5- 2.6 gibi bunları da severim.

Eldekiler bitince yeni marka stoğunu yapmak lazım , bakalım o zamana kadar yeni hangi markalar gelir.