Sohbet- Muhabbet Faslı

keremunlr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar, geçtiğimiz haftalarda yola yavaş şekilde katılırken kurye bir arkadaş yol hipnozu olup kapı ve çamurluk bölgesinden bana vurdu ve böyle bir hasar oluştu, yola yavaş ve kontrollü çıkmama rağmen ben yola katıldığım için normal olarak hatalı değerlendirildim, şu an göçük düzeltme yaptırmayacağım, onun motorundan bana geçen boya ve sürtme izlerini almak istiyorum sadece, elimde Aprilla Mini Polisaj Makinesi var, bununla alabileceğimi düşündüm. Daha önce hiç pasta kullanmadım hangisi ile amatör şekilde alabilirim bilmiyorum. Araştırdığımda CarPro Fixer ürününü gördüm. Pasta önerilerine açığım.

Hızlı soru cevap bir sorundan görünmüyor sanırım, o yüzden bu konuya yazdım.

Son düzenleme:

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar, geçtiğimiz haftalarda yola yavaş şekilde katılırken kurye bir arkadaş yol hipnozu olup kapı ve çamurluk bölgesinden bana vurdu ve böyle bir hasar oluştu, yola yavaş ve kontrollü çıkmama rağmen ben yola katıldığım için normal olarak hatalı değerlendirildim, şu an göçük düzeltme yaptırmayacağım, onun motorundan bana geçen boya ve sürtme izlerini almak istiyorum sadece, elimde Aprilla Mini Polisaj Makinesi var, bununla alabileceğimi düşündüm. Daha önce hiç pasta kullanmadım hangisi ile amatör şekilde alabilirim bilmiyorum. Araştırdığımda CarPro Fixer ürününü gördüm. Pasta önerilerine açığım.

Hızlı soru cevap bir sorundan görünmüyor sanırım, o yüzden bu konuya yazdım.

Geçmiş olsun dostum bi ara yanıma uğra 5 dk halledelim

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese selam, Ankaradaki yağmurun ardından bimden almış olduğum jet fanı araç üzerinde deneme şansım oldu. Açıkçası bezle erişilmeyen yerlerde iş yapsın yeter kafasında aldığım için camdaki ve kaportadaki performansı beni oldukça şaşırttı. Almayı düşünen varsa şiddetle öneriyorum.

Artılarına ve eksiklerine gelecek olursak;
+2 yıl garantisinin olması çin menşeili ürünlere göre güven veriyor.
-Şarj göstergesinin olmaması büyük bir eksiklik.
-Uçları söküp takmak biraz uğraştırıyor.

https://youtube.com/shorts/E969yQbQ93Y?si=k7Vt_P-cuW12IUED

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selam, Ankaradaki yağmurun ardından bimden almış olduğum jet fanı araç üzerinde deneme şansım oldu. Açıkçası bezle erişilmeyen yerlerde iş yapsın yeter kafasında aldığım için camdaki ve kaportadaki performansı beni oldukça şaşırttı. Almayı düşünen varsa şiddetle öneriyorum.

Valla Adaşım tamamen bi kullanıcı yorumu olmuş dediğin gibi şarj göstergesi de olsa mükemmel olurdu. Performans olarak bana da çok başarılı geldi sinir bozucu su izlerinden eser kalmayacak artık :D iç temizlikte de baya baya iş görür kadran piano black temizliğinide fanla yapıldığında çizilmelerinde bir nebze de olsa önüne geçebileceğini düşünüyorum değerlendirmen içinde ayrıca teşekkür ederim:D

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

Bende alıp denedim performansını beğendim. Alacaklara fiyatından dolayı tavsiye ederim.

ek bilgi : bim mağazadında 6 taksit seçeneğide mevcutmuş.

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Ben de aldım 1 tane. Aslında arac içinde kullandığım süpürgenin üfleme özelliği de vardı ama hem süpürme hem de üflemeye şarj yetmiyordu iyi oldu.

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yaz ayları için Vonixx Blend Sprey Wax kullanmayı düşünüyorum Kış Ayları içinde Adbl sentetik wax mı daha iyi olur Koch PW mi ekonomik ve kolay uygulanabilirlik açısından pw daha mantıklı geliyor ama sizin öneriniz nedir

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Yaz ayları için Vonixx Blend Sprey Wax kullanmayı düşünüyorum Kış Ayları içinde Adbl sentetik wax mı daha iyi olur Koch PW mi ekonomik ve kolay uygulanabilirlik açısından pw daha mantıklı geliyor ama sizin öneriniz nedir
Pw'nin bezlere zarar verdiği söyleniyor; adbl sentetik wax bence mükemmel bir ürün.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
PW her yıkamada veya 2 yıkamada bir sık durula şeklinde güzel kış aylarında pratik, Sentetik waxta güzel dayanımı uzun ancak kışın soğukta uygulama yapmak ister misiniz orası sizin tercihinize kalmış bir durum.

berkceylan57

Acemi Detaycı
Üye
İl
Samsun
PW her yıkamada veya 2 yıkamada bir sık durula şeklinde güzel kış aylarında pratik, Sentetik waxta güzel dayanımı uzun ancak kışın soğukta uygulama yapmak ister misiniz orası sizin tercihinize kalmış bir durum.
Pw yerine polytop tercih edebilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mariavs88

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,
Aracımı kartaldaki self yıkama istasyonunda yıkıyorum yakın çevrede oturan detaysever varsa eğer birlikte yıkayabiliriz. Elimde 5 lt lik spitz de mevcut bitiremiyorum boş sprey şişesi ile gelene doldurabilirim:)

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hızlı soru cevap kısmı silinmiş gözüküyor benim üyelik tarihim eski belki son 1 yıldır forumda aktifim ama öncesinde bilgi sahibi olmak adına oradaki mesajları az okumadım.