Stokları Serelim

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@green_spell @Paian sağolun dostlarım. Sağ böbrekte taş olduğunu öğrendim. Taş kırdırdım ancak şiddetli ağrı nöbetleri ile uğraşıyorum. Umarım en kısa zamanda geçer.
Tekrardan çok geçmiş olsun abi umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun :) .
Bu arada n11 de kuponum ve kartımda da süresi bitecek chip para vardı sen nanolexi paylaşınca bende aldım hybrid waxtan. Lüzumsuz birşey almaktan kurtardın beni :D

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Tekrardan çok geçmiş olsun abi umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun :) .
Bu arada n11 de kuponum ve kartımda da süresi bitecek chip para vardı sen nanolexi paylaşınca bende aldım hybrid waxtan. Lüzumsuz birşey almaktan kurtardın beni :D
Hayırlısı olsun. Nereden buluyorsunuz bu n11 kuponlarını ya sizde de hiç bitmiyor :D

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
@can26 demek logo iznini bu yüzden istemiştinnnn... Bu ince davranışın için çok teşekkür ediyorum. <3:fisilti:<3 Seni admin yardımcısı yapmalıyım..
Bu arada böyle güzel düşünceler için logo izni isteyen olursa derhal verebilirim ;):komik:
adminim bu kupa bardak işi güzel fikir forumda ön ayak olan olursa güzel olur

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
adminim bu kupa bardak işi güzel fikir forumda ön ayak olan olursa güzel olur
Tabiki Recep abi, yeterli talep olursa kaç adete ne kadara yaptırılıyorsa yaptıralım.
Can bizlere yardımcı olabilirse Benden @can26 'ya logo kullanımı için tam izin. Tabiki sadece ve sadece forum üyelerine yaptırmak şartıyla..