Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çinli twisted pile havlumuz yanında hediyesiyle geldi
Ekli dosyayı görüntüle 5049
Kline bayaa benziyor
İplik boyu kısa,kenar biye kalitesi düşük,dikerken de esnetmişler.
İlk yıkamada kurulama performansını test edip paylaşırım
Hayırlı olsun, performansını merak ediyoruz.
Hediyede ne ola ki. Ne olduğunu çözemedim.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hediyeyi ben de merak ettim şanslıymışın İbrahim abi benimki hem hediyesiz hem de defolu geldi. Üç gün önce gelmişti ilk yıkamasını yaptım. Ama denemek nasip olmadı yağmurun dinmesini bekliyorum. Baya zor kurudu meret ince olmasına rağmen şaşırdım IMG_20190128_211800.jpg IMG_20190128_211821.jpg

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Seramik uygulama zımbırtısı
@Mentalfeed
Defolu olmasına üzüldüm,gerçi benimkinin de bir tarafı yılan gibi s çiziyor
İndirime girdiği için mi böyle işler oldu acaba? 9.99 dan sipariş versek bişi olmaz mıydı? Çinliler bizden ne istiyor? Falan sorular var kafamda

Hatalı ürün göndermişsiniz diye mesaj attım tamam güzel onaylayın diye mesaj atmış. Çekik gözlü vatandaşlar

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

2 tane bim gezdim ve 1 tane bez bulabildim. Sağdaki fırçayıda başka bir yerden davlumbazlarda kullanmak için aldım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Urla iskele mahallesindeki Bimde 2-3 tane gördüm. Ama kalmamıışta olabilir sabah saatleriydi.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26 teşekkürler bundan sonra iş yerimde çay kahve hatta su bu fincanda içilecek.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Güle güle kullan abi :)
@can26 çok teşekkür ederim ince düşüncen ve davranışın için. İş yerimin demirbaşı oldu kendileri :D

Ekli dosyayı görüntüle 5163
Keyifli günlerde olsunn abi :)

Basta @can26 olmak uzere emegi gecen herkese cok tesekkur ederim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Güle güle kullanım efenim :)

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
@ttopak cvp vermiş. Bende koçtaşdan aldım. Şu an için en uygun fiyat burada. Almayı düşünüyorsanız vernik fırçasını ve yaglı boya fırçasını es geçmeyin derim.
Vernik fırçası iç temizlikte çok kullanışlı kılları çok çok yumuşak ama bir okadar dayanıklı.
Yaglı boya fırçası ise kırmızı olan ben onu swissvax lastik fırçası gibi kullanacağım tam işinin ehli gibi görünüyor bakalım . Mavi bilindik detay için. Uzun olan lastik jant arkası davlumbaz motor gibi yerlerde çok elverişli. Başka bir marka modelini kullandım bu yenisi daha saglam. İki çeşiti var. Tutma sapını arka tarafı boş olan firma sonradan maliyetten kaçmış anladığım daha hafif ve dayanıksız. Bulursanız bundan almaya çalışın. Tabi hepsinin en büyük artısı demir metal bir kısmının olmaması. Resimlerini koymayı unutmuşum.
Ekli dosyayı görüntüle 4985 Ekli dosyayı görüntüle 4986 Ekli dosyayı görüntüle 4987 Ekli dosyayı görüntüle 4988
Teşekkür ederim. Sizin önerilerinizle bende gittim aldım bakalım. Yakında deneyeceğim :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Teşekkür ederim. Sizin önerilerinizle bende gittim aldım bakalım. Yakında deneyeceğim :)
hayırlı olsun umarım beklentinizi karşılar.

vernik fırçası gerçekten çok ince ve yumuşak kıllardan yapılmış. sizde gördünüz. iç kosol bölümünde gösterge ve ekran temizliginde çok işinize yaryacagını düşünüyorum. biraz abartılı bir detayling için ultra düzey.

kırmızılı kalın kıl yaglı boya fırçası yapısı ve sertligi bakımından swissvax fırçasının aynısı.
Swissvax.us PNEU BRUSH for application of PNEU

uzun olanda gurunun bile kullandıdıgı bu videoda var.
12:11 den sonra.

yay iç temizligi ve karşı duvar erişimi ve teker arkası için biçilmiş kaftandır.

o fırçalar birazdaha sert kıllara sahip ama bu daha kullanışlı ve gösterişli .

daha önce @Mentalfeed de önermiştim .kullanıyordur sanırım.

sizinkilerde güzel günlerde olsun inşallah.

Son düzenleme: