Stokları Serelim

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #2,141
hayırlı olsun umarım beklentinizi karşılar.

vernik fırçası gerçekten çok ince ve yumuşak kıllardan yapılmış. sizde gördünüz. iç kosol bölümünde gösterge ve ekran temizliginde çok işinize yaryacagını düşünüyorum. biraz abartılı bir detayling için ultra düzey.

kırmızılı kalın kıl yaglı boya fırçası yapısı ve sertligi bakımından swissvax fırçasının aynısı.
Swissvax.us PNEU BRUSH for application of PNEU

uzun olanda gurunun bile kullandıdıgı bu videoda var.
12:11 den sonra.

yay iç temizligi ve karşı duvar erişimi ve teker arkası için biçilmiş kaftandır.

o vikan fırçalar birazdaha sert kıllara sahip ama bu daha kullanışlı ve gösterişli .
https://www.amazon.co.uk/Vikan-Long...ur-21&linkId=a61ddfc434e2667b688750bd9eb40904

daha önce @Mentalfeed de önermiştim .kullanıyordur sanırım.

sizinkilerde güzel günlerde olsun inşallah.
Hay maşallah nasıl hafıza üstad. Aynen öyle kullanıyorum ve baya memnunum bundan :)

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hayırlı olsun umarım beklentinizi karşılar.

vernik fırçası gerçekten çok ince ve yumuşak kıllardan yapılmış. sizde gördünüz. iç kosol bölümünde gösterge ve ekran temizliginde çok işinize yaryacagını düşünüyorum. biraz abartılı bir detayling için ultra düzey.

kırmızılı kalın kıl yaglı boya fırçası yapısı ve sertligi bakımından swissvax fırçasının aynısı.
Swissvax.us PNEU BRUSH for application of PNEU

uzun olanda gurunun bile kullandıdıgı bu videoda var.
12:11 den sonra.

yay iç temizligi ve karşı duvar erişimi ve teker arkası için biçilmiş kaftandır.

o fırçalar birazdaha sert kıllara sahip ama bu daha kullanışlı ve gösterişli .

daha önce @Mentalfeed de önermiştim .kullanıyordur sanırım.

sizinkilerde güzel günlerde olsun inşallah.
Bu ne güzel bir video, ne güzel uğraştı adam ya.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Atocan hayırlı olsun. Kredi kartı ekstresi 4 hanelerde sanırım bu ay :)
teşekkür ederim telefon falan aldım biraz malzeme falan aldım 4200 tl cik gelince kart patladım borç harç derken zorla ödedim ders oldu bana bi daha kaldıramayacağım taşın altına elimi sokmam :komik:

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
teşekkür ederim telefon falan aldım biraz malzeme falan aldım 4200 tl cik gelince kart patladım borç harç derken zorla ödedim ders oldu bana bi daha kaldıramayacağım taşın altına elimi sokmam :komik:
Allah yardımcınız olsun. bazen bende çok zor tutuyorum kendimi. ama bazen. genelde Tutamıyorum :D

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sizin car cleaning guru dan haberiniz yok heralde :)) youtube yazıp bakınız kendisi hastalık içeren bir detaycıdır :)))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok bilmiyordum, terapi gibi izleyeyim ben arada.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Mehuiars ucuza nerden aldın atocan
n11 de indirim var. Oradan temin etti sanırım.
Mesajlarınızda ilgili kullanıcıyı etiketlerseniz, bildirim olarak kendisinden bahsedildiğini göreceği için sorularınıza daha hızlı cevap alırsınız :)