Stokları Serelim

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #2,281
Hayırlı olsun. İyi günlerde parlatmak dileğiyle diyeyim ama sıcak fırsatlarda görmek isterdik :(
Hocam çok haklısın. İnan ilk gördüğümde bende fiyata inanamadım. Firma hk. 3 tane yorum vardı. Risk alıp, satın alayım dedim.
Aldıktan sonra da sıcak fırsatlara eklemek için bir daha girdim fiyat güncellenmişti :(
Bu arada satıcı güvenilir, "boyakoruma.net" , sadece 3D ürünlerini satıyorlar...

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hocam benim suçum yok :confused:
Hemen bilgi vermek istedim ama nasıl o artış birden oldu bende anlamadım...
Bu arada dün sipariş verdim. Saat 4 gibi. Bugün sabah 10 da teslim edildi.
Bu ne hız maaşallah.
Senlik bir durum yok hacı, o bizim bahsızlığımız. Kısmet sanaymış, bizim kısmetimizdr yokmuş. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık:):)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
3D Carnauba wax ı da çeyize eklemiş olduk.
Forumda pek adı geçmeyen bir ürün. fiyatı çok makuldü, sadece 39.99 idi, hemen aldım :para:
Şimdi madem öyle neden bize de haber vermedin diyenler olabilir, ürünü satın aldıktan sonra bilgi vermek için tekrar siteye girdiğimde fiyat 100 tl olarak güncellendi :oops:
Fiyatı belki tekrar düşer diye aşağıya linki bırakıyorum :)

3d Carnauba Paste Wax & Pasta Cila 425 Ml. - n11.com

Ekli dosyayı görüntüle 5685

Ekli dosyayı görüntüle 5686
Çok sıcak fırsatmış gerçekten.

İyi günlerde kullanın :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bu basliga ugramiyali baya oldu.Cemaat bos durmamis :)
Bunlarda benden olsun.

- Meguiars Engin Dressing
- Liquid Elements Decon One (demir tozu sökücü
-Liquid Elements Clay bar (Medium)

Gesendet von meinem HUAWEI RIO-L01 mit Tapatalk
Hayırlı olsun, güzel ürünler. Meg engine dressing motor korumada en favori ürünüdür. Güzel seçim yapmışsın.

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Hayırlı olsun, güzel ürünler. Meg engine dressing motor korumada en favori ürünüdür. Güzel seçim yapmışsın.
yabanci sitelerde performansini görmüsdüm, hep aklimdaydi…....ebayde yeni ve acilmamis acik arttirmada gördümde dayanamadim.Spontane gelisdi diyebilirim.
LE Decon One ise xaronfr 2018 en iyi 3 demirtozu sökücü videosunda gördüm. Severim LE ürünlerini , simdiye Kadar jant temizliyeci ile aliyordum demir tozu …….Dursun kiyida kösede. :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

bsurel

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
@ege evet abi ben yapmıştım iyi hatırladın uzun zaman geçti üzerinden forumda da paylaşmıştım zaten yaptırmak isteyen olursa konuda baskı için şablonu mevcut alıp kendi kovalarına uygulayabilirler. Ben fantezi olsun diye stencil yapmıştım ama sticker da çok güzel durmuş

@Atocan elinize sağlık chemical guyslara da ayrı bi güzel olmuş Bende chemical guys yokken dandik kovalar güzel görünsün diye yapmıştım. Onlar kırılınca cg kovalara geçiş yaptım ama tekrar uygulamamıştım tekrar aklıma düşürdünüz en kısa sürede ben de cg kovalara uygulamasını yapıyım

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@bsurel yapmıştı degilmi çıkartma şablonlarını vakti zamanında. Yanlış mı hatırlıyorum. Çok güzel olmuş. Güzel günlerde olsun.
teşekkür ederim nick i hatırlamıyorum sağolsun bi arkadaş yapmış şablonda eklemiş abi resimleri reklamcıya verdim kolayca halloldu arkadaş baya kolaylık sağladı şablonu koyması süper oldu abi