Stokları Serelim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #4,861
İlk yıkamayı yaptım Foamula1 ile izlenimlerim şu şekilde kokusu ansf den daha iyi, köpük performansı sanki ansf den daha iyi gibi geldi fotoğraf çekemedim araç yıkamadan önce çiğden dolayı nemliydi nemli yüzeye sıktığım için tam olarak gözleyemedim bu konuda yanlış bilgi vermek istemem ansf yi 1:20 kullanıyorum genelde bunuda 1:20 uyguladım sanki bir tık daha iyi gibiydi, kir sökme konusunda şu an yorum yapmak istemiyorum araçta aşırı bir kir durumu yoktu ama bence ansf den geri kalmayacaktır zaten ansf de ağır kirlerde çok etkili değildi. Bence sonuç olarak daha uygun fiyatından ötürü ansf nin yerini alacaktır.

Merhaba, ANSF'yi ya da Foamula 1', ne ile kullanıyorsunuz? 1:20 oranda demişsiniz ya, foam lance ile mi?

Teşekkürler.

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Merhaba, ANSF'yi ya da Foamula 1', ne ile kullanıyorsunuz? 1:20 oranda demişsiniz ya, foam lance ile mi?

Teşekkürler.
İlposan pompa ile kullanıyorum 1:20 köpük ile çok işim yok açıkcası benim kir durumu ve yıkama sıklığıma göre çoğu zaman 1:20 yeterli oluyor ancak tam verimli köpük almak biraz zor 1:20 ile foamlance için firma 1 Litre karışıma 300 ml önermiş 700 ml su ,

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İlposan pompa ile kullanıyorum 1:20 köpük ile çok işim yok açıkcası benim kir durumu ve yıkama sıklığıma göre çoğu zaman 1:20 yeterli oluyor ancak tam verimli köpük almak biraz zor 1:20 ile foamlance için firma 1 Litre karışıma 300 ml önermiş 700 ml su ,

O yüzden sordum ben de :) hangi foam lance ise ben de alayım diyecektim :) Sarfiyatı diğer ön yıkama köpüklerine göre daha fazla Foamulanın.
Gerçi foam lance içerisinde 250 ml ile yoğun köpük aldım ben, ama yarısı ile arabayı fazla fazla kapladı. Tahminim 1:4 yeterli gelecektir foam lancelerde. İlposan hiç kullanmadım, söylediğiniz gibi her zaman çok köpüğe de ihtiyaç olmuyor, verimliymiş 1:20

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hayırlı olsun. Susuz yıkama (SARI) ve ıslak yüzey için olanı (mavi) için ay içi ödemeler sonrası alım gerçekleşecek şahsım adına.
Aha ilk defa senden önce turtle wax ürünü alabildim :D :D Valla hesapladım, yurt dışı fiyatı x kur farkı ile fiyatlar neredeyse kafa kafaya gelince yapıştırdım ödemeyi :D :D

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Aha ilk defa senden önce turtle wax ürünü alabildim :D:D Valla hesapladım, yurt dışı fiyatı x kur farkı ile fiyatlar neredeyse kafa kafaya gelince yapıştırdım ödemeyi :D:D
Bu önceliği sana vermekten büyük memnuniyet duydum.
Zaten konuşmuştum firma yetkilisiyle. Yurt dışı fiyatlarını belirterek ve kar marjını makul tutmaları adına. Söyledikleri gibi Amazon da oldugu gibi ikili ürün uygulaması ve fiyatlandırması neredeyse aynı. Bir tek digerlerinin ikilisi olmalı oda ayrı.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu önceliği sana vermekten büyük memnuniyet duydum.
Zaten konuşmuştum firma yetkilisiyle. Yurt dışı fiyatlarını belirterek ve kar marjını makul tutmaları adına. Söyledikleri gibi Amazon da oldugu gibi ikili ürün uygulaması ve fiyatlandırması neredeyse aynı. Bir tek digerlerinin ikilisi olmalı oda ayrı.
Şaka bir ana sen söylemesen ben yurt dışına gidip-gelecek arkadaşlarımdan rica edecektim böyle daha iyi oldu. Şimdi, sıra synergy ve turtle ceramic serisinde :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Şaka bir ana sen söylemesen ben yurt dışına gidip-gelecek arkadaşlarımdan rica edecektim böyle daha iyi oldu. Şimdi, sıra synergy ve turtle ceramic serisinde :)
Kısmet gelirse alırım. Yoksa kasmam çok önemli degil. 24 saat kürleşme istegi. Bag kurmada yaşadığı sorun ceramic ürünlere karşı bakış açımı çok degiştiriyorlar. İstek uyandıracak bir artı arayışı hüsranla sonuçlansada kararsızlık daha belirgin ortada bırakıyor.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Kısmet gelirse alırım. Yoksa kasmam çok önemli degil. 24 saat kürleşme istegi. Bag kurmada yaşadığı sorun ceramic ürünlere karşı bakış açımı çok degiştiriyorlar. İstek uyandıracak bir artı arayışı hüsranla sonuçlansada kararsızlık daha belirgin ortada bırakıyor.
Kendi otomobilimde kürleşme sorun değilde, pederin otomobilde bu başlı başına bir sorun.