Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
teşekkür ederim can bey :)
ben de beklemedeyim hatta wax olayını kapattım yıllarca yetecek wax var ama dediğiniz gibi insan bir kere alışınca hep istiyor :)
Kapattım diyorsun hop bir ürün çıkarıyorlar yine alıyorsun sonu yok. Ben artık kendime sözler vermiyorum yine gidip alacağım biliyorum :D :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Doganer sağolsun o kadar kötü paketleme yapmış ki anlatamam. MAvi renkli ürünün fısfısı kırıcık ve siparişten bir adet ürün eksik :( Şansa bak ya offf

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Gönderi yoldaymış :) Bekliyoruz heyecanla :) 40 yaşıma geleceğim, çocuk gibi kargoyu bekliyorum :D:D
İki hafta önce sormuştum Seal N Shine ne zaman gelecek diye ismi farklı olunca belkide cevap vermediler. Aldıktan sonra da kargo ha bugün ha yarın dediler kaldı. Sanırım ürünle vedalaşmak istemiyorlar :).
45.jpeg

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Adamlar daha ilk siparişimde gözümden düştüler. Umarım telafi ederler. Konu ile ilgili yakından ilgilenebilecek bir kontak bilgisi verebilecek var ise çok sevinirim. Ben bir adrese mail attım ama kimbilir ne zaman ilgilenirler.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@SubaruOutback, geçmiş olsun. benim de kargo streç film sarılı grlmişti. tabi muhtemelen ilk alan ben oldugum için şişelerin arkasında tr açıklaması ( sarı sticker ) yok. degiştirirler zannetmiyorum ki bi zorluk çıkarsınlar.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@SubaruOutback, geçmiş olsun. benim de kargo streç film sarılı grlmişti. tabi muhtemelen ilk alan ben oldugum için şişelerin arkasında tr açıklaması ( sarı sticker ) yok. degiştirirler zannetmiyorum ki bi zorluk çıkarsınlar.
Umarım problem çözülür. Bendeki şişelerde de Türkçe açıklama yok.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
hayırlı olsun texcoat sadece kumaşta güzel iş yapıyor. Deriye sürünce inanılmaz parlıyor yapay bi parlaklık geliyor sanki lastik parlatıcı sürmüş gibi. Yüzeyden çıkartmak çok zor oluyor haberiniz olsun :)
Nereden aldın :) Güle güle kullan :)
Hayırlı olsun. Nereden aldın? İndirim varsa alalım lazım oluyor.
Amazon.com.tr abilerim sınırlı stok vardı acele edin derim :) :)