hayırlı olsun texcoat sadece kumaşta güzel iş yapıyor. Deriye sürünce inanılmaz parlıyor yapay bi parlaklık geliyor sanki lastik parlatıcı sürmüş gibi. Yüzeyden çıkartmak çok zor oluyor haberiniz olsun
Koltuklarda çok başarılı oluyor, sıkıp bekliyorsunuz 20-30 dakika sonra ikinci katı atıyorsunuz. 12 saat kirletmeye bırakıyorsunuz bu kadar basit. Bendeki ürünün paketindeki yazılar siyah sanırım sizin yeni seri
Avrupada wörthersee etkinliğine giderken araç sahipleri yapıyorlar doğru, geçen yıl 50 mm olanını 20 liralara alıyordum şuanda hiç bir sitede uygun fiyaylı kalmamış...
Benden de zır deliler varmış. Gerçi benim aklıma da streç folyo geliyordu ama birşey olur korkusundan hiç denememiştim. Bantlayıp uzun yola çıkarsam belgemi elime verirler diye düşünüyorum.
Benden de zır deliler varmış. Gerçi benim aklıma da streç folyo geliyordu ama birşey olur korkusundan hiç denememiştim. Bantlayıp uzun yola çıkarsam belgemi elime verirler diye düşünüyorum.
Ne kadar hoşlarına gitmese de bizi en iyi kadinlar anliyor, oraya ayri firca buraya ayri firca suraya ayri bez altina ayri urun derken makyajdan çağrışım yapip cesitliligi destekledigi bile oluyor artik benimkinin
Ne kadar hoşlarına gitmese de bizi en iyi kadinlar anliyor, oraya ayri firca buraya ayri firca suraya ayri bez altina ayri urun derken makyajdan çağrışım yapip cesitliligi destekledigi bile oluyor artik benimkinin
Eşimle, seneler önce bağdat caddesinde makyaj malzemesi satan bir dükkana gimiştik. Tabi ben sıkıntıdan patlarken bir baktım içeride yumuşak uçlu fırçalardan ücretsiz dağıtıyorlar. Ben bu fırça ile ince detaya girerim, bijon aralarını temizlerim diye bir avuç fırça alıp çıkmıştık.