Stokları Serelim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Evet ürün doğru :) bende başka şişe buldum ona koydum.. yarın deneyeceğim inşallah
Ben sanmiyorum o urunun sprey bozacagini ama kullanmadim hic bilemiyorum da. @multispace hocam oyle diyorsa vardir bir bildigi elbet.

Polytop basliklari guzel valet pronunkiler gibi atim sekillerini cok seviyorum

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Ekli dosyayı görüntüle 16593
mercury pro fısfıs
Koch Gs
Gyeon Antifog
Carpro maskeleme bantları
Colourlock der fırçası
Shiny GARAGE Monster Wheel Cleaner+
shiny GARAGE Pure Black Tire Cleaner

Shiny GARAGE Pure black konsantre ve performansı da efsane olan bir ürün. Monster jant temizleyicisi keza yine çok iyi. :)
Shine garaj spreyleri nerden temin ettiniz acaba...

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Bu ay beklenmedik giderler oldu, üstüne birde turtle wax siparişi verdim. Aralık'ta da synergy alırsam... :D:D

Almanya'dan Türkiye'ye geldiğin oluyor mu?
Her 1.5-2 ayda bir geliyorum. Synergy öncesi kötü olmuş Tw siparişi :) ben de onu bekliyorum çıksın direk alırım 1-2 Ocak gibi de getiririm :)

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Pol star da bozar mi basligi? Deri ve alcantara urunu degil miydi o? Bir de sulandiriliyor, o kadar guclu mu?
Silikon temizleyici şişesine pol star gibi nazik yerleri temizlediğiniz ürünleri koymayınız., içini ne kadar temizlerseniz temizleyin silikon yapısı gereği kolay kolay geçmez.. yeni bir şişe alın derim..

Plastik Sprey Şişesi 100ml - n11.com

Nivea Canlandırıcı Yüz Yıkama Köpüğü Normal/Karma Cilt 150Ml - Migros

FLINK & SAUBER SPREY ŞIŞESI 0,5 L

Patronas

Çaylak Detaycı
Üye
Silikon temizleyici şişesine pol star gibi nazik yerleri temizlediğiniz ürünleri koymayınız., içini ne kadar temizlerseniz temizleyin silikon yapısı gereği kolay kolay geçmez.. yeni bir şişe alın derim..

Colourlock gibi köpükle uygulama yapılan ürünler için çok mantıklı nivea ya da benzer ürünler. İşin içine detailing girince basit plastik şişeleri bile çok yüksek fiyata satıyorlar.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Colourlock gibi köpükle uygulama yapılan ürünler için çok mantıklı nivea ya da benzer ürünler. İşin içine detailing girince basit plastik şişeleri bile çok yüksek fiyata satıyorlar.
Ürünlerin fiyatları ciddi pahalılandığı bir ortamda bim silikon temizleyicisi gibi detay katili bir ürünün şişesine ürün koymak., bir de bu ürün deri-alcantara gibi nazik malzeme temizlemek için bir ürün ise... 3 kuruştan kar etcem derken yazık olur o güzelim koltuklara..

Patronas

Çaylak Detaycı
Üye
Ürünlerin fiyatları ciddi pahalılandığı bir ortamda bim silikon temizleyicisi gibi detay katili bir ürünün şişesine ürün koymak., bir de bu ürün deri-alcantara gibi nazik malzeme temizlemek için bir ürün ise... 3 kuruştan kar etcem derken yazık olur o güzelim koltuklara..
Tabi ki öyle. Benim kastetmek istediğim sizin önerdiğininiz nivea gibi insan cildi için üretilen ürünlerin şişelerini temizlemek kolay, köpük yapıcı şişeyi bile 50 tl ye satıyorlar detailing mağazalarında. Tabi ekonomik anlamda sorun yaşamayan birisi risk almayıp direkt boş şişeyi alabilir. Ama köpük sabun, köpüklü yüz temizleme ürünlerinin şişeleri temizledikten sonra kullanılabilir.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Tabi ki öyle. Benim kastetmek istediğim sizin önerdiğininiz nivea gibi insan cildi için üretilen ürünlerin şişelerini temizlemek kolay, köpük yapıcı şişeyi bile 50 tl ye satıyorlar detailing mağazalarında. Tabi ekonomik anlamda sorun yaşamayan birisi risk almayıp direkt boş şişeyi alabilir. Ama köpük sabun, köpüklü yüz temizleme ürünlerinin şişeleri temizledikten sonra kullanılabilir.
Aynı şeyi düşünüyoruz farklı şekilde anlatıyoruz hepsi bu :komik:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yok ben koymuyorum ben pol starin basligi bozup bozmamasina yorum yaptim :) tahmin ettim hocamin green starla karistirdigini bu nedenle ortada yanlis anlasilma kalmasin diye soyledim.

Dediginiz gibi apcyi bilberry yi falan koyarsiniz da bunlar hassas urunler. Kesinlikle katiliyorum

akko

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

akko

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Polytop şişesine koydum hocam. Bitmişti cilası umarım bi sıkıntı olmaz?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Her 1.5-2 ayda bir geliyorum. Synergy öncesi kötü olmuş Tw siparişi :) ben de onu bekliyorum çıksın direk alırım 1-2 Ocak gibi de getiririm :)
Bu işin sonu olmadığı için bende de biraz maymun iştahı olduğundan, almış bulundum. Hatta 1-2 ay önce Japonya'dan da birkaç ürün getirttim. Synergy umarım set halinde çok cüzdan yakmaz bir fiyat ile satışa çıkar :)

akko

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hiç bu markanın ürününü kullanmadım. Nedir bu ürün ne işe yarıyor, etkisi ne kadar sürüyor, nereden alınır :)
abi hızlı cila olarak geçiyor, yamaclardetailing' ten almıştım.
Parlaklık fena değil, biraz fazla toz çekiyor :) aracımın rengi de koyu olduğu için bende jant temizliğinde kullanmaya başlamıştım.
şuan o şişeye Koch Chemie Pol Star koydum :) Şişesi güzel tavsiye ederim :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
abi hızlı cila olarak geçiyor, yamaclardetailing' ten almıştım.
Parlaklık fena değil, biraz fazla toz çekiyor :) aracımın rengi de koyu olduğu için bende jant temizliğinde kullanmaya başlamıştım.
şuan o şişeye Koch Chemie Pol Star koydum :) Şişesi güzel tavsiye ederim :)
Anladım, gerek yok, alma diyorsun :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Tonyukuk07 stoklar efsane olmuş. Maşallah diyeyim. İyi günlerde kullanın. :para:
teşekkür ederim can bey :)
Bu işin sonu olmadığı için bende de biraz maymun iştahı olduğundan, almış bulundum. Hatta 1-2 ay önce Japonya'dan da birkaç ürün getirttim. Synergy umarım set halinde çok cüzdan yakmaz bir fiyat ile satışa çıkar :)
ben de beklemedeyim hatta wax olayını kapattım yıllarca yetecek wax var ama dediğiniz gibi insan bir kere alışınca hep istiyor :)