Stokları Serelim

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #5,001
Hep detay ürünleri sergiliyoruz ben bu sefer ilkyardım çantası aldım. Muayeneye giderken sağdan soldan temin ediyorduk araçta bir tane olması lazım. Ne kadar iş görür tartışılır umarım hiç bir zaman kullanmayız. Ürünü özellikle çantası için aldım şık bir ürün arıyordum ama çanta
beklediğimden de sağlam ve kaliteli çıktı görsel olarakta hoş duruyor.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

Ürün aliexpress'te 136 TL ye satılıyordu. Ben n11 yurtdışı ürünlerden 11.11 de kupon kullanarak 105 TL ye aldım. Vergiler ve Kargo dahil. 15 günde elime ulaştı. Bazı ürünler daha uyguna gelebiliyor almadan önce kıyaslayın mutlaka. Şu an hepsiburada sitesindede indirimli satılıyor sanırım.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@brkgok Hayırlı olsun gayet kaliteli duruyor., ben 2 sene önce servisten orjinal alman malı vw ürünü 60tl.ye almıştım., bazen hiç tahmin etmediğimiz ürünler serviste çok daha uygun olabiliyor..

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benden de zır deliler varmış. Gerçi benim aklıma da streç folyo geliyordu ama birşey olur korkusundan hiç denememiştim. Bantlayıp uzun yola çıkarsam belgemi elime verirler diye düşünüyorum. :D:D:D
bizim arkadaş beyaz polo gti' na uzun yola çıkarken beyaz bant yapıştırıyor abi :D bende çok düşünmüştüm ama benim renge pek uygun bant bulamadım :D:D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eveeet, Doğaner sağolsun eksik ürünü ve fısfısı kırık olan ürün içinde fısfıs başlık yerine bir tane kullanılmamış ürün göndermiş. Paketleme özensiz diye uyarınca bu seferde her iki şişeyi streç folyoya sarıp sarmalamışlar. Bir tanesini 10dk'da açabildim. Kutu üzerinde herhangi bir ibare olmadığı için kutuyu başaşağı şekilde taşımışlar neyseki her iki üründe şişe üzerinde terleme yapmış, dökülen, eksilen ürün yok.
Başka bir efsane ise, yurtiçi kargo ile gönderilen paket az önce sürat kargo personeli ile teslim edildi :D :D :D Yurtiçi personeli bulaştırma beni o zır deliye mi dedi nedediyse artık :D :D Sürat kargonun personelini ismen olmasa da paket getirdiğinden tanıyoruz karşılıklı olarak yok artık diyerek güldük. :D :D 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg
Bu arada, doğaner yetkilisi Murat Coşkun, telefonda hediye üründe gönderirim demişti (koku ve sünger) onlar paketten çıkmadı zaten koku ile işim yok, koku göndermiş olsaydılar arkadaşıma hediye edecektim. Süngerde olsa olur olmasa olur. Belliki yoğunluktan unutmuşlar.

Ancak, firmanın ciddi olarak paketleme nasıl yapılır öğrenmesi veya biliyorsa da zaman ayırıp özen göstermesi lazım. Bu da gol olmadı yani :(

Paketin ve içeriğinin fotoğrafları aşağıda :)

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Eveeet, Doğaner sağolsun eksik ürünü ve fısfısı kırık olan ürün içinde fısfıs başlık yerine bir tane kullanılmamış ürün göndermiş. Paketleme özensiz diye uyarınca bu seferde her iki şişeyi streç folyoya sarıp sarmalamışlar. Bir tanesini 10dk'da açabildim. Kutu üzerinde herhangi bir ibare olmadığı için kutuyu başaşağı şekilde taşımışlar neyseki her iki üründe şişe üzerinde terleme yapmış, dökülen, eksilen ürün yok.
Başka bir efsane ise, yurtiçi kargo ile gönderilen paket az önce sürat kargo personeli ile teslim edildi :D:D:D Yurtiçi personeli bulaştırma beni o zır deliye mi dedi nedediyse artık :D:D Sürat kargonun personelini ismen olmasa da paket getirdiğinden tanıyoruz karşılıklı olarak yok artık diyerek güldük. :D:D Ekli dosyayı görüntüle 16787 Ekli dosyayı görüntüle 16788 Ekli dosyayı görüntüle 16789 Ekli dosyayı görüntüle 16790 Ekli dosyayı görüntüle 16791 Ekli dosyayı görüntüle 16792
Bu arada, doğaner yetkilisi Murat Coşkun, telefonda hediye üründe gönderirim demişti (koku ve sünger) onlar paketten çıkmadı zaten koku ile işim yok, koku göndermiş olsaydılar arkadaşıma hediye edecektim. Süngerde olsa olur olmasa olur. Belliki yoğunluktan unutmuşlar.

Ancak, firmanın ciddi olarak paketleme nasıl yapılır öğrenmesi veya biliyorsa da zaman ayırıp özen göstermesi lazım. Bu da gol olmadı yani :(

Ülkemiz insanı iş yapmayı sevmez., sıkıntı çıkar bu sefer abartarak yapmaya çalışır.. senden sadece isteneni yap ve zamanında yap arkadaş..

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ülkemiz insanı iş yapmayı sevmez., sıkıntı çıkar bu sefer abartarak yapmaya çalışır.. senden sadece isteneni yap ve zamanında yap arkadaş..
Sadece sarıp sarmalamayi abartmışlar. Kutunun içinde yine baloncuklu naylon yok. Kutu üzerinde dik tutun, burası üste gelsin ibareside yok. Doğanerden böyle birsey beklemezdim. Sanırım ilk ve son alışverişim oldu.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Başka bir efsane ise, yurtiçi kargo ile gönderilen paket az önce sürat kargo personeli ile teslim edildi :D:D:D Yurtiçi personeli bulaştırma beni o zır deliye mi dedi nedediyse artık :D:D Sürat kargonun personelini ismen olmasa da paket getirdiğinden tanıyoruz karşılıklı olarak yok artık diyerek güldük. :D:D Ekli dosyayı görüntüle 16787 Ekli dosyayı görüntüle 16788 Ekli dosyayı görüntüle 16789 Ekli dosyayı görüntüle 16790 Ekli dosyayı görüntüle 16791 Ekli dosyayı görüntüle 16792

80 tl. lik ürün gönderimi çok iyi niyetli ve çözümcül bir yaklaşım olmuş. sadece kırık bir sprey başlıgı için.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
80 tl. lik ürün gönderimi çok iyi niyetli ve çözümcül bir yaklaşım olmuş. sadece kırık bir sprey başlıgı için.
Bana sadece eksik ürün ve sprey başlık gönderseniz işimi görür demiştim ama ısrarla ve sağolsun yeniden ürün göndereceğim dediği için o iyi niyetlerine teşekkür etmekten başka birşey diyemem ama lafımın arkasındayım malesef paketlemeye özen göstermiyorlar :(

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bana sadece eksik ürün ve sprey başlık gönderseniz işimi görür demiştim ama ısrarla ve sağolsun yeniden ürün göndereceğim dediği için o iyi niyetlerine teşekkür etmekten başka birşey diyemem ama lafımın arkasındayım malesef paketlemeye özen göstermiyorlar :(
stretch filmin adıda üzerinde esneyerek gruplandırmada (toplamada) ve hava temasını kesmede kullanıldığını birinin söylemesi lazım bu firmaya.
Kaldı ki bu firma, harici genel anlamda artık tr de Airbed kullanmaları gerekiyor özellikle degerli ürünlerde.
Yine çevreci bir yaklaşıma geçilmeli ve plastik kullanımının azaltılması hatta kaldırılması. Kullanılanlarında %100 geri dönüşüm olması gerekli. Oda ayrı bir sorun. Başka dünya yok. Mars'a bizi götürmezler hayal kurmayalım. Bu söylemede ifrit oluyorum. "olmadı marsa gideriz"

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
stretch filmin adıda üzerinde esneyerek gruplandırmada (toplamada) ve hava temasını kesmede kullanıldığını birinin söylemesi lazım bu firmaya.
Kaldı ki bu firma, harici genel anlamda artık tr de Airbed kullanmaları gerekiyor özellikle degerli ürünlerde.
Yine çevreci bir yaklaşıma geçilmeli ve plastik kullanımının azaltılması hatta kaldırılması. Kullanılanlarında %100 geri dönüşüm olması gerekli. Oda ayrı bir sorun. Başka dünya yok. Mars'a bizi götürmezler hayal kurmayalım. Bu söylemede ifrit oluyorum. "olmadı marsa gideriz"
Ya ne Mars'ı, ben burdan memlekete gidemiyorum:)