Stokları Serelim

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Hayırlı olsun. Bende almıştım ama 3 ay sonra gelmişti. Üründen ben çok memnun kaldım. Güzel ürün. Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim. Ben 26 Ekimde sipariş vermiştim. Hızlı geldi benimki. Antalya bu aralar yağmurlu. İlk fırsatta deneyeceğim. İnşallah bende memnun kalırım :)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Sonunda kavuştuk :alkisss:

20191130_161107.jpg

Purestar duplex - medium
( söze gerek yok sanırım )

Bilt hamber double speed wax
( mikrofiber bez ve aplikatör ile birlikte geliyor, T1 carnabua içeriyor ne kadar olduğu ve beyaz mı sarı mı olduğu yazmamakla birlikte büyük ihtimalle sarıdır, ilk fırsatta uygulayacağım @Murat hocam iki katta 3 ay kadar gittiğini belirtmişti )

Purestar luxury blue buffing towel
( açıklamasında oldukça iddalıydı piyasadaki en kaliteli wax bezi diye. Kaç gsm olduğu yazmıyor ama yüksek olduğunu düşünüyorum )

Purestar light touch edgeless buffing towel
( 5 li paket. Denemek için birini ben aldım dıgerleri bacanaklarda. Gyeon soft wipe ı andırıyor yumuşaklık ve incelik bakımından, tanesi 20tl ye geldi yaklaşık )

Poorboys natys - red wax
( bahar da uygulamayı düşünüyorum )

Poorboys white diamond

Purestar - interior cleaning mitt
( torpido, vitesin etrafı gibi yerler için aldım ama biraz tüyleri sert gibi geldi daha sert plastiklerde sanırım kullanıcam )

Purestar russian blue wash pad
Purestar polar bear wash pad

( oldukça yumuşaklar, ele güzel oturuyor ideal boyutları, işlevi de iyi olursa tadından yenmez. Renkleri farklı olsun diye beyaz ve gri aldım

Purestar high density glass towel
( gözlük silme bezleri gibi yapısı var )

Carpro triple pack clay
( ultra yumuşak, yumuşak ve orta sertlikte kil )

Son düzenleme:

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana

Ekli dosyayı görüntüle 17029

Purestar duplex - medium

( mikrofiber bez ve aplikatör ile birlikte geliyor, T1 carnabua içeriyor ne kadar olduğu ve beyaz mı sarı mı olduğu yazmamakla birlikte büyük ihtimalle sarıdır, ilk fırsatta uygulayacağım @Murat hocam iki katta 3 ay kadar gittiğini belirtmişti )

( açıklamasında oldukça iddalıydı piyasadaki en kaliteli wax bezi diye. Kaç gsm olduğu yazmıyor ama yüksek olduğunu düşünüyorum )

( 5 li paket. Denemek için birini ben aldım dıgerleri bacanaklarda. Gyeon soft wipe ı andırıyor yumuşaklık ve incelik bakımından, tanesi 20tl ye geldi yaklaşık )

Poorboys natys - red wax

Poorboys white diamond

( torpido, vitesin etrafı gibi yerler için aldım ama biraz tüyleri sert gibi geldi daha sert plastiklerde sanırım kullanıcam )

Poorboys russian blue wash pad
Poorboys polar bear wash pad

( oldukça yumuşaklar, ele güzel oturuyor ideal boyutları, işlevi de iyi olursa tadından yenmez. Renkleri farklı olsun diye beyaz ve gri aldım

Poorboys high density glass towel

Carpro triple pack clay
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
İç aksam için auto finesse spritz, wurth temizleme köpüğü ve silikon sprey almistim. Açıkçası forumu inclerken not aldığım ürünleri tek bir satıcıda bulmakta zorlandım. Aşağıdaki listeyi detailbox sitesinden aldım. Kaldı ön yıkama ve normal şampuan ve almayı unttugum deri temizleyici.
Screenshot_2019-11-29-09-58-00-580_tr.com.detailbox.mobil.png

Son düzenleme:

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye

Purestar duplex - medium

Poorboys natys - red wax

Poorboys white diamond

Poorboys russian blue wash pad
Poorboys polar bear wash pad

Poorboys high density glass towel

Carpro triple pack clay
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bilt hamber double speed waxın uzun süre dayandığını bende okumuştum alınacaklar listesinin en başına yazdım. Bir kil birde double speed wax arıyorum kili görmüştüm ama waxı göremedim forumda. Birinde varsa çok iyi olacak.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Teşekkürler hocam, saolasın..

@KaiZeN, hayırlı olsun, güzel ürünler almışsın.
Teşekkürler üstad, tavsiyelerin sayesinde ☺️ İki önerdiğin wax ( dodo ve bilt hamber) da tamam bundan sonra sıra inşallah ilk öneri olan glasur de ☺️

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bilt hamber double speed waxın uzun süre dayandığını bende okumuştum alınacaklar listesinin en başına yazdım. Bir kil birde double speed wax arıyorum kili görmüştüm ama waxı göremedim forumda. Birinde varsa çok iyi olacak.
Saolasın hocam eksik olma teşekkürler. @Murat hocam da vardı diye hatırlıyorum double speed wax.

Son düzenleme:

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@KaiZeN, Poorboy’s glaze ve Bilt Hamber wax kaça, nereden geldi hocam? Ben de düşünüyorum.
Hocam ben clean your car dan aldım. Fransada bacanağın patronunun adresine gönderdik 10eur kargo çıktı. %5 indirim DW05 koduyla kargo kadar indirim olmuştu 200eur yaklaşık tutmuştu tüm aldıklarımız. Yani bize sitede gördügünuz fiyatlara geldi. Türkiyeye kargoda yaklaşık 17-18 eur çıkıyor. 2kg yi aşarsanız afaki rakamlar geliyor 55-60eur gibi. Türkiye gönderimde ingilteredeki vergi kadar yani %20 indirim yapıyor site tabi siz o indirimi tr de gümrük vergisi olarak yine ödeyeceksiniz. Maliyetiniz ürün bedeli/bedelleri + 17-18 eur kargo olacaktır kısacası. 4-5 ürün alıp 2kg yi geçmezseniz maliyetinizi minimize etmiş olursunuz. Ayrıca kur farkı yansımaması açısından nacizane tavsiyem kredi kartınızın yurt dışı harcama ayarlarında usd ve euro olarak ekstrenize yansımasını isterseniz. Harcamınızı usd veya euro olarak ödeyebilirsiniz. Örnek geçen hafta arkadaşım usd 5.73 iken tl ödemek istediginde bir yurt dışı harcamasını 5.92 den hesaplamıştı. Bunun sebebi bankanızın gün sonu döviz satış kuru ve belirli bir komisyon payı uygulamasıdır. Dünyada ödeme sistemleri alanında iki büyük kuruluş olan Visa ve Mastercard ın döviz kuru değişim komisyonu yüzde 3 diye hatırlıyorum. Unutmadan Siteden para birimini euro veya usd olarak seçip ödersiniz.

Poorboys white diamond 105tl yaklaşık

Poorboys - White Diamond

Bilt hamber double speed wax 115tl yaklaşık

Bilt Hamber - Double Speed Car Wax

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Purestar duplex - medium

Poorboys natys - red wax

Poorboys white diamond

Purestar russian blue wash pad
Purestar polar bear wash pad

Purestar high density glass towel

Carpro triple pack clay
Hayırlı olsun ürünler :) şahane ürünler gerçekten :) beyaz golf üzerinde uygulama fotolarını merakla bekliyorum :)