Stokları Serelim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

@multispace çok teşekkürler :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun öncelikle hocam,
Bir kaç sorum var bu seramik ile ilgili.
Neden bu ürün?
Neden diğerleri değil ve sizi ikna eden ne oldu bu ürünü alma konusunda?Bilgilendirme amaçlı vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
ucuz buldum mu kaçırmam demişmiydim ....!!! :sicak: yeni yeni .. fresh fresh ... :sicak:

köpük şişesi rossmann 13.20 tl içi duş köpügü yazlık. miss.:saskin:

fırça takımı rossmann 14.99 tl 2 adet yumuşak ( siyah beyaz ) bir adet sert 2 adet ( sürme fırçası ) bir adet tel fırça - lastik temizlik bir adet bez

parex bezler migros 8 tane 8 tl trend olanlar daha basit bunlar daha iyi .

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Hayırlı olsun öncelikle hocam,
Bir kaç sorum var bu seramik ile ilgili.
Neden bu ürün?
Neden diğerleri değil ve sizi ikna eden ne oldu bu ürünü alma konusunda?Bilgilendirme amaçlı vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
1. Sonax bu ürün konusunda iddialı 2. Detail piyasasında Sonax markasına tü kaka gibi bir algı oluşturuluyor ama birçok ürünü çok güzel 3. Deneme isteği

Suleyman.ak

Acemi Detaycı
Üye
İl
Sakarya
ucuz buldum mu kaçırmam demişmiydim ....!!! :sicak: yeni yeni .. fresh fresh ... :sicak:

köpük şişesi rossmann 13.20 tl içi duş köpügü yazlık. miss.:saskin:

fırça takımı rossmann 14.99 tl 2 adet yumuşak ( siyah beyaz ) bir adet sert 2 adet ( sürme fırçası ) bir adet tel fırça - lastik temizlik bir adet bez

parex bezler migros 8 tane 8 tl trend olanlar daha basit bunlar daha iyi .

Duş köpüğünü neyde kullanacaksınız?

Bilmediğimden soruyorum yanlıs algılamayın

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@dati_bubu teşekkürler. cevap için sagol eksik olma.:)

@Suleyman.ak neden yanlış anlayayım :)<3 ne istiyorsan sorabilirsin.

ürün boş şişesi için alındı. içerigi ( duş köpügü ) kullanılmayacak. en azından detay için. :)

şişeyi iç temizlik uygulamalarında köpük ihtiyacını dogdugunda ilgili köpüren ürünlerle kullanımı için alındı.

örn: deri temizligi kumaş temizligi vb gibi .... bu temizliklerde sıvı kullanımı kusma şişme aşırı emme dogurdugu için yüzeylerde köpük daha elverişli olmaktadır.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
1. Sonax bu ürün konusunda iddialı 2. Detail piyasasında Sonax markasına tü kaka gibi bir algı oluşturuluyor ama birçok ürünü çok güzel 3. Deneme isteği

Çok teşekkür ederim, peki bu üründen kaç araba çıkar? Amazon.de’de 210ml altına yorum yazılmış 2 araç için yazıyor.
Sizce de 2 araç çıkar mı? Ve ürünü yurt dışından getirdiyseniz uçakta sorun olmadı mı?

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

Çok teşekkür ederim, peki bu üründen kaç araba çıkar? Amazon.de’de 210ml altına yorum yazılmış 2 araç için yazıyor.
Sizce de 2 araç çıkar mı? Ve ürünü yurt dışından getirdiyseniz uçakta sorun olmadı mı?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
2 araç çıkacağını düşünüyorum. Uçakta bagajda sorun olmaz. Kabine alamazsınız.