Stokları Serelim

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evde 1-2 deneme yaptım ön yıkama şampuanını kullanmadan Zymöl ile denedim sonuç böyleydi
zymöl FL ya da sprey şişe ile kullanılmıyor bildiğim kadarıyla. çift kova için. açıkçası köpük çok da yoğun değil gibi. ön yıkama köpükleri ile deneseniz çok daha güzel köpük atar o şişe. Bu arada baya uzun süre köpük attı. sık pompa yapılmaması güzel...

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
zymöl FL ya da sprey şişe ile kullanılmıyor bildiğim kadarıyla. çift kova için. açıkçası köpük çok da yoğun değil gibi. ön yıkama köpükleri ile deneseniz çok daha güzel köpük atar o şişe. Bu arada baya uzun süre köpük attı. sık pompa yapılmaması güzel...
Evet dediğiniz gibi zymöl çift kova için o yüzden köpük kıvamında değildi shiny garage ile yarın arabada deneyeceğim inşaallah.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Evde 1-2 deneme yaptım ön yıkama şampuanını kullanmadan Zymöl ile denedim sonuç böyleydi
Başarılı, epocadan 10 gömlek üstün en azından.Foam lance şampuanı ile daha başarılı sonuçlar alırsın.
Benzinlikte araba yıkayanlar için çok güzel bir alet bence.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
şampuana göre çok çok başarılı. kendinize göre bir yöntem geliştirip yıkamacı- yada benzinliklere taşıyabileceginiz çok elverişli bir teknik ortaya çıkartabilirsiniz.:)

kova şamp . köpürtebilmek önemli .:mutlu: ;)

Mydyingwish

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Deneyelim bakalım
TAC system ceramic coat
9 aya kadar koruma vaadediyor
Çok vaad eden gördük ama
Kore'de tüm arabaların boyaları çok bakımlı
Neredeyse hepsinde koruma var
Bu konuda gördüğüm en iyi ülke olduğunu düşündüğüm için ürün koruma süresinin uzun olacağından
Ümitliyim

Ekli dosyalar