Stokları Serelim

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Evet arkadaşlar herkese aldığı ürünler hayırlı olsun
Fırsatı olan fiyatlar değişmeden alabildiğini alsın
Kimse dillendirmemiş ama ben dayanamadım
Bu konu bu kurlardan sonra artık bana hayal
Bu konuya yazabilenleri şimdiden tebrik ediyorum
Maalesef ben sanırım uzun bir süre bu başlıkta olamayacağım
Neyse sağlık olsun
Bizi bu hallere düşürenlerin..............
Boşlukları siz doldurun
Herkese saygılar

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
bende bu hobiye artık para harcamamaya karar verdim zaten istesemde harcayamayacak duruma geldim burdan izleyerek devam ederim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
bende bu hobiye artık para harcamamaya karar verdim zaten istesemde harcayamayacak duruma geldim burdan izleyerek devam ederim
@ccibb ile ikinizin bu mesajlarını okurken arka planda “Mustafa Yıldızdoğan-Biz Bu Hallere Düşecek Adammıydık” şiiri çalıyordu daha da hüzünlendim..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Tamamen yerli ve milli detay malzemeleri üretilene kadar çoğumuz bu konuya adam gibi ileti gönderemeyecek sanırım :(

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Tamamen yerli ve milli detay malzemeleri üretilene kadar çoğumuz bu konuya adam gibi ileti gönderemeyecek sanırım :(
Hocam öyle birşey hiçbir zaman mümkün olamayacak, tüm kimyasalların hammaddesi petrol ve türevleridir,

bunu ithal etmek zorundasınız, bu durum bizim için de, almanya için de, çin için de, hülasa petrol çıkmayan her ülke için geçerli.

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Forum kurallarını ihlal ediyorsa yorum silinebilir.

N11 de iç temizlik ve koruma kategorisinde 150 tl üzeri alışverişlerde %11 indirim var , maksimum 33 tl lik indirim alabiliyorsunuz. İndirim kodu " bayram11 " . Fiyatlar artmadan birşeyler almak isteyen varsa değerlendirebilir.
Bu tarz indirim kampanya vb. şeyleri "Detail Sıcak Fırsatlar" konusunda paylaşıyoruz

Fatih Şahin

Suleyman.ak

Acemi Detaycı
Üye
İl
Sakarya
Auto finesse spritz , koch chemie pss ve 700 ml fısfıslarımız kargoya rağmen sonunda elimize ulaştı :D . Zamları yemeden acele bir şekilde sipariş verdim umarım doğru ürünleri seçebilmişimdir.
Ekli dosyayı görüntüle 1203
Hayırlı olsun kaça aldınız hocam stprizi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi