Stokları Serelim

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #781
Pedlerin yanına hobby göndermişler ama ben yiyemiyorum , isteyen olursa bölünmüş olarak verebilirim :D .
Altta gözükenler cam bezi. Koçtaşta gezerken gördüm , internet yorumları iyiydi fiyatıda internette koçtaşın %40 kadardı. Bende arabanın içinde sürekli bir cam bezi bulunsun yedek olsun diye aldım.
Özellikle kapalı alanda uygulama yaparken maske takmakta fayda var diye düşünerek 1 maske aldım umarım iş görür. Arabayı güzelleştireceğiz diye sağlığımızdan olmayalım :) .
Magic dressing ide davlumbazlarda kullanmayı planlıyorum.
magic.JPG

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Pedlerin yanına hobby göndermişler ama ben yiyemiyorum , isteyen olursa bölünmüş olarak verebilirim :D .
Altta gözükenler cam bezi. Koçtaşta gezerken gördüm , internet yorumları iyiydi fiyatıda internette koçtaşın %40 kadardı. Bende arabanın içinde sürekli bir cam bezi bulunsun yedek olsun diye aldım.
Özellikle kapalı alanda uygulama yaparken maske takmakta fayda var diye düşünerek 1 maske aldım umarım iş görür. Arabayı güzelleştireceğiz diye sağlığımızdan olmayalım :) .
Ekli dosyayı görüntüle 1228
Hayırlı olsun güzel ürünler. Güle güle kullanın. Cam bezi için rossman' ın sattığı cam bezleri çok süper alıp denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Hayırlı olsun güzel ürünler. Güle güle kullanın. Cam bezi için rossman' ın sattığı cam bezleri çok süper alıp denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Teşekkür ederim , Adams'ın cam bezini kullanıyorum normalde. Linkini verebilir misiniz bahsettiğiniz bezin?

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Aileye bugün katilanlar.......özellikle Chemical Guys Blacklight Glaze cok merak ediyorum. Yabanci forumlarda cok övülyor. Butter Wax siparisden sonra pek iyi olmadini ögrendim :S
En azindan xaron videolarinda öyle dendi....

Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 1228
İstanbulda isen magic dressing bölersen alabilirim. Lastikler için iyi diyorlar davlumbazlar için fazlasıyla iş görecektir zaten. Güle güle kullan diğer malzemeleri de. Magic dressing 500ml bana yeter. Sarp bakındım ama bulamadım etrafta internette de fiyatları uçurmuşlar elim gitmedi.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
İstanbulda isen magic dressing bölersen alabilirim. Lastikler için iyi diyorlar davlumbazlar için fazlasıyla iş görecektir zaten. Güle güle kullan diğer malzemeleri de. Magic dressing 500ml bana yeter. Sarp bakındım ama bulamadım etrafta internette de fiyatları uçurmuşlar elim gitmedi.
Malesef Kayseri’deyim. Ben lastiklerde valet pro black to the future kullanıyorum.Bende fiyatlar artmadan alabildiğimi aldım .

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana

Süpürgeyi alır almaz oradaki çalışanında talebiyle test ettim. Kendiside almayı düşünüyormuş Çekişi tatmin ediyor taşı kumu vs aldı iş göreceğini düşünüyorum.
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. El feneri nereden aldınız acaba.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Malesef Kayseri’deyim. Ben lastiklerde valet pro black to the future kullanıyorum.Bende fiyatlar artmadan alabildiğimi aldım .
Ben de vp black to future kullanıyorum. Koch pss alınca vp yi sadece lastiklere kullanır oldum. Aslında iyi memnunum ama krem gibi olduğundan süngere alması uygulaması çok pratik gelmiyor. Bir de exup var davlumbaz lastik için ama kenarda duruyor şimdilik. Eyvallah dostum

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Davlumbaz ve alt kısımlar arabada en takıntılı olduğum yerler, buralar için fulcron alıp denedim ama etki etmedi desem yeridir, ağır bir çözücülüğü yok

yine kostik + sünger + el yordamıyla temizliğini sağlıyorum,

Güçlü bir temizleyici öneriniz olabilir mi?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Davlumbaz ve alt kısımlar arabada en takıntılı olduğum yerler, buralar için fulcron alıp denedim ama etki etmedi desem yeridir, ağır bir çözücülüğü yok

Forumda ceviz var o kısımlarda baya etkili oluyor ama şuanda satışını durdurduk yeni talepleri toplandığı zaman onu alabilirsiniz. Ayrıca fırça ile temizlik yapabilirsiniz. Genelde o ksımlar fazla çamur olduğundan çoğu ürün yüzeyde kalıyor. Birde ıslatıp eğer sonra ürün sıkıyorsanız o da etkisini azaltabilir. Güçlü apcleride deniyebilirsiniz orange degraser gibi.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Folcrondan ötesi kezzap:) Fulcron oldukça güçlü bir temizleyici. Eğer düzenli olarak temizledikten sonra bir davlumbaz parlatıcı kullanırsanız temizliği çok kolay olacaktır. CG barebones, 3d magic dressing tarzı ürünleri temizlik sonrası uygulayın. Davlumbazlarırınız sıfır kondisyonunda kalır ve temizliği çok kolay olur.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Folcrondan ötesi kezzap:) Fulcron oldukça güçlü bir temizleyici. Eğer düzenli olarak temizledikten sonra bir davlumbaz parlatıcı kullanırsanız temizliği çok kolay olacaktır. CG barebones, 3d magic dressing tarzı ürünleri temizlik sonrası uygulayın. Davlumbazlarırınız sıfır kondisyonunda kalır ve temizliği çok kolay olur.
Davlumbazlara fısılfayan adam... Onur ne diyorsa odur davlumbazların efendisi... :))

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Teşekkürler arkadaşlar :)

Görünen yerleri herkes temizliyor, benim için aracın alt kısmı daha kıymetli, vaktimin çoğu o kısımlarda geçiyor, (bir tuhaf detaycı :D )

Ürün tavsiyeleri için tekrar teşekkür ederim

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Ben davlumbaz temizliği için forclean diye bir ürün aldım . Daha kullanmadım ama yorumları iyiydi.