Hayırlı olsun, Cg Wheel Cleaner ne kadara geldi acaba? Bir de daha önce kullandıysanız yorum alabilirsem cok iyi olur, bu sıralar takibimde olan bir ürün
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun, Cg Wheel Cleaner ne kadara geldi acaba? Bir de daha önce kullandıysanız yorum alabilirsem cok iyi olur, bu sıralar takibimde olan bir ürün
Youtube kanalimda bir jant temizleme videosu var. Orada sisenin performansini da gorebilirsiniz sise icerisinde yanilmiyorsam 1:4 oranda cg wheel cleaner vardi.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. Parlatanadamlar da 57tl ye aldım. Daha önce Cg wheel cleaner kullanmıştım memmun kaldım açıkcası. Birde bunu denemek için aldım, kötü olacağını sanmıyorum zira youtube videolarını izledim baya iş yapıyor. Hatta 1:5 oranına kadar sulandırılabiliyor.
Biraz evvel denedim, foam lance gibi tam anlamıyla köpük yapmıyor. Belki yüksek sulandırma oranlarıyla yapabilir ama gerekte yok. Hafif sulu bir köpük. Köpüğün jant üzerinde biraz daha kalıcı olacağını düşünüyorum. Başlığı ise baya dayanıklı.
Evet @omrslhmms beyin dediği gibi cg wheel cleaner ürünü farklı bu sticky ctirus farklı bir ürün.
Wheel cleaner almak isterseniz şuan parlatanadamlar da 35tl 400ml bölünmüş olarak satılıyor. Wheel clenerda parlatanadamların belirttiğine göre eser miktarda geneli etkiler belki demir tozu bile varmış içerisinde. 1:4 oranına kadar da seyreltebilirsiniz. Bu iki üründen hariç birde cg diablo var kullanmadım yorum yapamam ama onuda baya öven vardı forumda.