Stokları Serelim

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Fıs fıs spreyler migros'ta 5,90tl ürün sarfiyatı az memnunum. Şimdilik akıtma v.s yapmadı önceki aldıklarım sanırım f/p sprey şisem olacak
Sonax matt effect Trendyol'da kupon ile 52tl'ye geldi. Ürünün daha önce değişik versiyonlarını denedim. Emin olmak için @Dragstar Süleyman abiye sordum ona ayrıca teşekkür ederim.
Würth motor temizleyici, Würth temizleme köpüğü, jant fırçası için alternatif deneme amaçlı 11,90 TLye jant fırçası niyetine tozma alma adı altında satılan ürünü aldım. Pembe kovaya asmak için detay fırça ya da jant temizlerme fırçalarını koyarım diye 7,90tl'ye pembe çiçek sulama aparatını aldım.
Cam bezi ve Hacı yüksek bezlerde aldım bir sürü fakat resim çekemedim onları.

Hayatımıza yeni eklenen 8 aylık sokak kedimiz. Zamanla oda detaylı temizlik, bakım ile pırıl pırıl olacak inşallah

Eski Kaptan, Eski Detaycı
Hayırlı olsun güle güle kullan

DENİZLİ

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bana yardım edenlerde oldu abi.:komik::komik: Ama wax sürdükden sonra korumalı kalsın jantlarımız.:)
Şimdi bu diabloyu açtım az daha kafama dikecektim şişeyi bu nasıl bir çekim kokusu harikaymış.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Şimdi bu diabloyu açtım az daha kafama dikecektim şişeyi bu nasıl bir çekim kokusu harikaymış.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz bunu daha önce anlattık:) şişelerle anlattık, kovalarla la anlattık, speylerle anlattık:)
Hayırlı olsun, beğenmene sevindim.