Stokları Serelim

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Apartman hardiyesini sonunda bölme kararı alındı. Eşyaları toparlarken de hardiyede olmak zorunda kalan ürünlerin ne kadar kaldığını bir kontrol edeyim istedim. Cam şişelerdeki vp dragons breathe. CG signature series whee cleaner ın ve Dr beasleys plastic sealant ın devamı yok bakalım yerlerine hangi ürünleri seçicez :alisveris:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Battık battık battık

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzmir ekibi ile yaptığımız ortak alımdan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elimdeki valet pro fırça bir arkadaşın çeyizini almamdan dolayı bendeydi ve biraz yıpranmaya başlamıştı. Bu sefer work stuff denemek istedim. Sarılardan gitmişken kwazarın sarı rengi yoktu, hadi dedim o da oluversin :mutlu:

Hayırlı olsun herkese. Bu aralar kimse boşa sallamıyor maşallah. Hep nokta atış ürünler :alkis:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Müşterim olan arabalara Gyeon Wet Coat'ımı kullanmaya kıyamıyordum. Protector Wax'ı ekonomik ve performansı iyi olduğu yönünde tavsiyeler üzere aldım, onunla birlikte çeyizimin eksiklerinden olan Upcare davlumbaz fırçamı da almış bulundum.

Subliminal içeren fotoğraf :)

@TemizlikMadeni ne özenli paketleme, hediyeler ve hızlı teslimat için teşekkür ederim.

sefakcl

Çaylak Detaycı
Üye
İl
KONYA
Müşterim olan arabalara Gyeon Wet Coat'ımı kullanmaya kıyamıyordum. Protector Wax'ı ekonomik ve performansı iyi olduğu yönünde tavsiyeler üzere aldım, onunla birlikte çeyizimin eksiklerinden olan Upcare davlumbaz fırçamı da almış bulundum.

Subliminal içeren fotoğraf :)

@TemizlikMadeni ne özenli paketleme, hediyeler ve hızlı teslimat için teşekkür ederim.
Fırça yorumlarınızı merak ediyorum hocam malum ülkede bu konuda yeterli ürün yok