Stokları Serelim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar cümleten hayırlı olsun.

Madem öyle bende 3 bim gezerek topladıklarımı paylaşayım :)

@Mentalfeed Hurşit sağ olsun önceden tarih vermişti bende paylaşmıştım burada.

2 litre de son partiden Pink Sheen @MoonDance Emre sağolsun. İlerde belki bulamam falan @Ozgur_gs_91 gibi stoklayım dedim :)

Bilenler bilir Pink Sheeni de severim :p
Hayırlı olsun abi :) bimdeki eldivenler gerçekten ekonomik toplu pakete göre bile. Geçen hafta mı gelmişti eldivenler bu haftanın ürünü mü? Bir de şu asperox nası gerçekten iyi mi? Deneyimleme şansım olmadı daha :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hayırlı olsun abi :) bimdeki eldivenler gerçekten ekonomik toplu pakete göre bile. Geçen hafta mı gelmişti eldivenler bu haftanın ürünü mü? Bir de şu asperox nası gerçekten iyi mi? Deneyimleme şansım olmadı daha :)
Bugünün ürünü Mustafacım :) Asperox bence bir tane bulunsun kenarda.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Daha bugun konustuk bu makineyi. Gule gule kullan kullan hayirli olsun. Se 6100 ile vakum kalitesini karsilastirir misin rica etsem yorumunu merak ediyorum :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi se6100 motor gücü bundan daha iyi se6100 1400 watt bu 1200 wattr. 6100 ile puzzi 8/1 aynı motora sahip

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Vonroc çok kaliteli hissetiriyor. Keşke dedim daha evvel tanışsaydım. Güzel ürünleri vardı hep bitmiş şimdi
hayırlı olsun. selsil epoxi 5dk için bişeyler ekleyeyim.
içinden çıkan tarak uclu uygulama çubugunu ilk uygulamadan sonra yapışkan oldu diye atma. ürün üzerinde kurudugunda çıkartma gibi sökülüyor. bir alana sürümde bu taraklı sıva malası gibi dagılımı homojen yapmada çok kullanışlı.
ürün koruma ucu uygulama sonrası içte kalan iki diş saydam ana bölüme giren kısımlar sokuldugunda agızdaki fazla ürün dışa çıkıyor ve orada kurudugunda birdaki sefere çıkarması zor oluyor. bunun için kullanım sonrası şırıngayı biraz geri çek ürün geri gitsin ozaman rahat ve kolay temiz takılabiliyor.
kullanımdan sonra biraz bekle hemen kurumuyor. baskı yada sıkma uygulayabilecegin yüzeylerde çokdaha etkili çalışıyor.

iyi detaylar.