Stokları Serelim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #8,161
Elm327 wifi obd okuyucu. Hem performans değerlerini görmek hem arıza kodlarını silmek hemde vagcom özelliklerini açmak icin aldım
Amazon’dan hızlı teslimati sectim ertesi gün geldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hayırlı olsun kanka :) elm ile veri okunup arıza siliniyor ama özelliklere müdahale edilmiyordu sanki? yapılabiliyor mu artık? obdeleven var ama o da başlı başına apayrı bir cihaz

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
hayırlı olsun kanka :) elm ile veri okunup arıza siliniyor ama özelliklere müdahale edilmiyordu sanki? yapılabiliyor mu artık? obdeleven var ama o da başlı başına apayrı bir cihaz
Elm cihazı sadece anlık veri görmeyi sağlar,bazı araç ve uygulamalar ile hata silme imkanı verir onun harici programlama yeteneği yok doğru bir durum :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Elm327 wifi obd okuyucu. Hem performans değerlerini görmek hem arıza kodlarını silmek hemde vagcom özelliklerini açmak icin aldım
Amazon’dan hızlı teslimati sectim ertesi gün geldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam bu nasıl çalışıyor kısaca anlatır mısın bende alsam yapabilir miyim gizli özellik. Bir de obd eleven diye birşey var?

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
carista programı ile mümkün kanka ek yakıt falan açtım daha yeni modellerde daha çok şeyler var 13 model gtilarda kadran selamlama falan açılıyor.
Elm cihazı sadece anlık veri görmeyi sağlar,bazı araç ve uygulamalar ile hata silme imkanı verir onun harici programlama yeteneği yok doğru bir durum :)
yakında bir video çekeceğim carista hakkında vag grubu ve bmwlerde coding yapılabiliyor :)
Hocam bu nasıl çalışıyor kısaca anlatır mısın bende alsam yapabilir miyim gizli özellik. Bir de obd eleven diye birşey var?
elm327 vagcom kablosunun wifi ile telefon edilebilen hali denebilir. obdeleven bunu ticarete dökenlerden biri. Arıza okuma silme ve codlama değiştirme yapılabiliyor. obd11 cihazı neredeyse obd327 ile aynı, cihaz pahalı uygulama paralı. Carista da ise cihaz ucuz yıllık üyelik ücreti var

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hocam bu nasıl çalışıyor kısaca anlatır mısın bende alsam yapabilir miyim gizli özellik.
carista programı ile mümkün kanka ek yakıt falan açtım daha yeni modellerde daha çok şeyler var 13 model gtilarda kadran selamlama falan açılıyor.

yakında bir video çekeceğim carista hakkında vag grubu ve bmwlerde coding yapılabiliyor :)

elm327 vagcom kablosunun wifi ile telefon edilebilen hali denebilir. obdeleven bunu ticarete dökenlerden biri. Arıza okuma silme ve codlama değiştirme yapılabiliyor. obd11 cihazı neredeyse obd327 ile aynı, cihaz pahalı uygulama paralı. Carista da ise cihaz ucuz yıllık üyelik ücreti var
yani vagcom kablosu yine lazım bize öylemi. Sadece laptop değilde telefondan yapıyoruz özellikleri, birde anladığım kadarıyla telefonda da uygulama ücretli veya üyelikli. Ama vagcom kablo ve laptopla ile böyle üyelik ücret yoktu

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Vallahi şahaneymiş o zaman ya. Vagcom kabloyu takıp arabanın içinde uğraşmak ergonomik olmuyor Bi yerden sonra :D videoyu merakla bekliyorum.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
En son 2 sene önce malzeme eklenen, şimdi ise yeni yerinde yeni malzemeleri bekleyen dolabım.
Güncelleme loading...

Bütçenize sağlık, foruma girdikçe yavaş yavaş dolaplar taşmaya başlıyor.:paraa::komik:
Spark havlu, mikrotex cam bezi, cila bezi ve tchibo jant güzel ürünlermiş, cam bezini denedim. (Birde küçük parça bişey göndermişler ne bezi bu anlamadım.)

Güle güle kullanın, sanki bana mop gibi geldi.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Son düzenleme:

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Benimde radarımdaydı, daha önce kullananların yorumları neticesinde sipariş geçtim .Bir Eurow shag weave yada west marine buffalo olmasada gayet kaliteli bezler,ihtiyaç varsa kaçırma derim.:)
Bende düşünüyordum 3lü kurulamayla 3lü cam bezini bölüştük hazır alırken 3lü cila bezi de aldım. Bakalım kargoların bu dönemde sağı solu belli olmuyor, ne zamana gelirse artık.