Stokları Serelim

Umut Aksoy

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #8,581
Ben imalı bir şekilde yazmadım, yanlış anladıysanız kusura bakmayın, yani o kullanım amacını biliyorsunuzdur, ben biz nerede kullanıyoruz diye anlatayım dedim ama söylemekle yazmak arasında fark oluyor işte. Sanki onu da bilmiyor musun demek istemedim yani. Bildiğinizi tahmin ettiğimi söylemek için kurdum ilk cümleyi. Neyse cevabınızda biraz sitem hissettim de açıklık getireyim dedim.
Dostum yazım nedeniyle öyle anlaşılmış. Kesinlkikle sıkıntı yok ben de siz detay işlerinde gerçekten de nereye kullanıyorsunuz diye sormuştum çok da güzel cevap vermişsiniz. Tekrardan söylim asıl ben yanlış anlşılmışım kusura bakmayın.

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yukarıdaki mesajımda aldığım kili buradaki arkadaşların sahte olabileceği uyarısıyla iade etmiştim. Yamaçlar Detailing'den aldığım kil bugün geldi ve kıyaslama fırsatı bulmuş oldum.

Önceki ürün koyu mavi renkliydi ve daha sertti. Yeni gelen turkuaz renkli ve öncekine nazaran daha yumuşak ve dolgun.
Sahte ürünü hepsiburada, n11, gittigidiyor sitelerinde COMTECH diye geçen mağazadan almıştım.

Uyarınız için teşekkürler @Yasin.Dogan @PassionateDetailing @omrslhmms :)

Hocam Forumdan arayıp buldum çok şükür. aşağıdaki postta karşılaştırmalı olarak fotoğrafları da mevcuttur. Belki satıcısı da aynıdır.

Hızlı Soru - Cevap

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Hocam Forumdan arayıp buldum çok şükür. aşağıdaki postta karşılaştırmalı olarak fotoğrafları da mevcuttur. Belki satıcısı da aynıdır.

Hızlı Soru - Cevap
Valla helal olsun hocam, sherlock holmes inceliğinde arama olmuş :)
Yazışmaları okudum. Şüpheli olan kil ile benim aldığım kil bire bir aynı idi. Hatta valet pro logosundaki hafif koyuluk bile aynı :) Orada da sahte olabileceğinden bahsedilmiş. Linklere tıkladım ama o ilanlar artık yayında olmadığı için aynı satıcı mı göremedim.

Neyse ki şuan içim çok rahat, sağlam yerden satın aldım :)

Yardımlarınız için çok teşekkürler :)

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Bolunmus urun severiz :)
Hobiotom'dan siparis vermistim, bugun aldim. En soldaki normalde vp carpet cleaner olacakti ama yanlislikla foamula gondermisler. Aradigimda hediyemiz olsun, bu yogunlukta tekrar kargoyla ugrasmayin dediler. İsrarla parasini odemek istedim ama kabul etmediler. Burada hesaplari var mi bilemiyorum ama kendilerine sizlerin huzurunda tekrar tesekkur etmek istiyorum.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Hobiotom'dan siparis vermistim, bugun aldim. En soldaki normalde vp carpet cleaner olacakti ama yanlislikla foamula gondermisler. Aradigimda hediyemiz olsun, bu yogunlukta tekrar kargoyla ugrasmayin dediler. İsrarla parasini odemek istedim ama kabul etmediler. Burada hesaplari var mi bilemiyorum ama kendilerine sizlerin huzurunda tekrar tesekkur etmek istiyorum.

Hayirli olsun güzel günlerde kullanin bende aynı siparişi yakin zamanda geçecegim güzel ürünler

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Arkadaşlar hayırlı olsun ikinize de.

@eryayli hocam bendeki KC takıntısı gibi sizde de VP takıntısı mı var yoksa :)
Valla oyle marka takintim yoktur ama denk geliyor diyelim :) . Stogumdaki urunlerde koch chemie ile valet pro acik ara basi cekiyor :)

@Cavraoğlu tesekkur ederim. Forum ahalisi sagolsun, sayelerinde guzel fiyatlara dogru urunleri secebiliyoruz :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı olsun çok güzel ürünler. Hobiotom ince düşünmüş gerçekten

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Hayırlı olsun , @Hobiotom aramıza üyedir. Kendilerine teşekkürler..:)

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Pet şişedekiler kc motorplast, magic dressing ve ayaküstü sohbeti için @Shirb13 İbrahim’e,
Efsane aplikatör için @Endotown ‘a
Mikrotex cam bezi ve hızlı, sorunsuz kargo için @MikroMarket ‘e
Ufs domestic premium 130mm, auto finesse spot wool pad ve canlı desteğe yazdığım soruya kısa süre içinde telefon ile dönüş yaparak verdiği destek için @Detail-Box Görkem abiye. Ayrıca özel mesajdan verdiği tavsiye için @onurçiko Onur abiye teşekkür ederim.
Magic dressingi kimyasala dayanıklı bir şişeye aktardım bu arada :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

@Murat Hocam'a kokular için buradan da teşekkür ederim ve İlk Zymöl ürünüm dolapta yerini aldı. Darısı Titanium'a :)

corona döneminde gezmeye tozmaya harcamadığımız parayı detaya harcamaya devam :) gyeon preserve tavsiyesi için'de @Detail 35 Kutas'a teşekkürler.
Güzel günlerde kullan abi :)

Herkese yeni ürünleri hayırlı olsun. Stokları serelimde paylaşımlarınızı görüyoruz ama uygulamalar nerde ahali :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Çeyize eklenenler İş yerime kadar ürünleri getiren @FloweyTurkiye Erkana teşekkür ederim. B33 ağır kirlerde foam lance ile kullanıyorum 5 lt bitirdik ikinci 5 lt stoğa eklenecek.
R10 jant temizleyiciyi forumdan tavsiye üzerine aldım diğer ürünlerde test etmem için Erkanın getirdiği ürünler test sonuçları yakında gelir.

DENİZLİ

Son düzenleme:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Paketleme dersi veriyor musun @Shirb13 ?
Ellerine sağlık <3

Beğenmene sevindim @Berkay <3

Kargoda hızlıca eline ulaşmış UPS farkı diyelim ;)

Kutuyu açınca karşılaştığın ilk katta yer alan şişelerin etrafında da koruyucu tabaka oluşması için şu beyaz şeylerden vardı; 4 taraftan darbelere dayanması için uğraştım diyebilirim :) Sağ salim de gelmiş gibi görünüyor. Akma kokma olmadıysa ne mutlu. Ufak çaplı yaptığım bu ortak alımda bana destek olduğun için teşekkür ederim.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Çeyize eklenenler İş yerime kadar ürünleri getiren @FloweyTurkiye Erkana teşekkür ederim. B33 ağır kirlerde foam lance ile kullanıyorum 5 lt bitirdik ikinci 5 lt stoğa eklenecek.
R10 jant temizleyiciyi forumdan tavsiye üzerine aldım diğer ürünlerde test etmem için Erkanın getirdiği ürünler test sonuçları yakında gelir.

DENİZLİ
Süleyman abi bizimde kanımıza giriyorsun :D

@Berkay abi hayırlı olsun :)

@Shirb13 işine özenenlerde bugün :)