Stokları Serelim

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Öne çıkan konu #8,861
Teşekkürler arkadaşlar. İlk partiden bir wax uygulayım inşallah sonra creame i de deneyimleyeceğim.

Zymöl ün kendi İnternet sitesinden aldım
Amerikapostam aracılığıyla getirtiyorum. Amerika içi adres veriyorlar. 100 usd üstü ücretsiz kargo. Amerikapostam pakete göre ücret alıyor. Ağırlığı yada büyüklüğü Lbs ölçü birimine göre hangisi daha yüksekse ona göre ücretlendiriyor. Bazı aldıklarım çokluydu onları fotoğrafa koymadım. 56 usd tuttu kargo bedeli. Gümrük vergisi zaten standard %20. İndirim vardı zymöl ün sitesinde, indirim gümrükle, kargoya gitti diyebiliriz :komik:
benim dayı orda bende mi böyle bir işe girsem onla napsam :)) güzelmiş

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Biri banaaa biri sanaaa @Shirb13

Şuan balkonda karantinadalar uzun yoldan geldi misafirler. Biraz da pahaliya geldiler bize ama saglik olsun :)

Lucullan marka. Tanesi 33 kusur lira, 22 kusur lira kargosu var. Herhalde en pahali zamaninda aldik bunlari. 20 de vergi cikti.

1 eldiven 54 lira kusure gelmis oldu.

hayırlı olsun da bgn detaymarketimin instagram sayfasında gördüm galiba kuzu postu eldiven 54 tl :hava:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bende de var bu fırçadan.
Bu markanın ultra yumuşak large boy sarı renkli fırça kıllarına sahip fırçası nasıldır acaba?kant temizliği için 1 tane ayrı fırça alasım var.
Valet pronun ultra yumuşak fırçaları bende var. Tekrar alacak olsam tercih etmezdim. Normal fırçaları daha iyi iş görüyor bana göre.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İşyerinde yetki alınca beyazı ödüllendirdim :mutlu:

Bu arada 8 günde Amerikadan gelen paketi görünce, 10 gündür hala İstanbulda aktarmadan paketi çıkaramayan kargo firmasına selam olsun.
Hayırlı olsun öncelikle hem stokların hem de yeni yetkin :alkis:

Yalnız bu stokları görünce nedense şu şarkı dilime takıldı :komik:

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Kokular malum, 4 al 3 ode kampanyasindan

Firca icin de uzun ugraslar sonucu bizlerin bu fircaya ulasmasini saglayan @Shirb13 'e ve hakkini bana devreden @BSI 'a cok cok tesekkur ederim. Hakkinizi helal edin.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun hocam. Kokuları daha önce kullandınız mı? Kullandıysanız kalıcılığı ve koku seviyesi nasıl

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Hayırlı olsun hocam. Kokuları daha önce kullandınız mı? Kullandıysanız kalıcılığı ve koku seviyesi nasıl
Teşekkür ederim. İlk kez kullanacağım malesef. Henüz açıp koklayamadım, çünkü ürün kapalı bir poşetin içinde duruyor. Muhtemelen açılınca 60 günlük süre başlıyor :)

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Teşekkür ederim. İlk kez kullanacağım malesef. Henüz açıp koklayamadım, çünkü ürün kapalı bir poşetin içinde duruyor. Muhtemelen açılınca 60 günlük süre başlıyor :)
Bahsettiği gibi 60 gün dayanım sağlıyorsa çok muazzam. Sana zahmet kullandıktan sonra mesajımı alıntılayıp ürün için fikrini yazabilirmisin.

BSI

Usta Detaycı
Üye
Kokular malum, 4 al 3 ode kampanyasindan

Firca icin de uzun ugraslar sonucu bizlerin bu fircaya ulasmasini saglayan @Shirb13 'e ve hakkini bana devreden @BSI 'a cok cok tesekkur ederim. Hakkinizi helal edin.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Helali hoş olsun hocam. Güle güle kullanın. :)

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
bugün yeni gelen ürünlerim.Flowey lastik parlatıcısı,koch demir tozu temizleyici en çok kerak ettiklerim.Bunarda flowey şişeleri su ile test ettim gayet güzeller.Umarım uzun ömürlü olurlar.tchibo jant fırçası da merek ettiklerim arasında

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İzeltaş alaşımlı jant lokma takımı. Nalburcuk.com dan aldım. En ucuz oradaydı. Şarjlı somun sıkma makinesi ile birlikte jantlarımı söküp takarken kullanacağım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İzeltaş alaşımlı jant lokma takımı. Nalburcuk.com dan aldım. En ucuz oradaydı. Şarjlı somun sıkma makinesi ile birlikte jantlarımı söküp takarken kullanacağım.

Filmlerde gordugumuz icerisinde uranyum falan tasinan kaplara benziyor. Hicbir ise yaramasa bile su karizma duruslari yeter ne kadar guzel seyler bunlar :)
Gule gule kullan :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Filmlerde gordugumuz icerisinde uranyum falan tasinan kaplara benziyor. Hicbir ise yaramasa bile su karizma duruslari yeter ne kadar guzel seyler bunlar :)
Gule gule kullan :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol abi. İşlevinden çok görüntüsü daha güzel. Plastik kaplı olması sebebiyle jantları çizmemesi de artısı.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Abi kesene bereket, bence sen bunu kullanma abi odada cam dolap varsa süs için içine koy. :komik:

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta

Bi link rica etsek? Bir de tu takımları güçlü bir şarjli ile kullanmak mümkün olur mu acaba

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Yeni oyuncağım. 200 nm tork değeri ile işimi fazlası ile görecek.

Patentli yapısı sayesinde sadece somun sıkmaya değil aynı zamanda ortadaki boşluğa istediğiniz ucu takarak vidalama da yapmanıza imkan veriyor.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Yeni oyuncağım. 200 nm tork değeri ile işimi fazlası ile görecek.

Patentli yapısı sayesinde sadece somun sıkmaya değil aynı zamanda ortadaki boşluğa istediğiniz ucu takarak vidalama da yapmanıza imkan veriyor.

Hey masallah olmadı ki şöyle bi oyuncağımız :yazik:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bi link rica etsek? Bir de tu takımları güçlü bir şarjli ile kullanmak mümkün olur mu acaba
Linki verilmiş yukarıda. İzeltaşın bu ürünü güçlü tork değerine sahip makineler ile darbeli kullanmaya uygun. Almadan önce özellikle teyit ettim.

Ancak diğer markaların benzer ürünlerinde darbeli sıkmaya uygun değildir ibaresi var.