Stokları Serelim

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Yeni oyuncağım. 200 nm tork değeri ile işimi fazlası ile görecek.

Patentli yapısı sayesinde sadece somun sıkmaya değil aynı zamanda ortadaki boşluğa istediğiniz ucu takarak vidalama da yapmanıza imkan veriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayili olsun kardeşim hep icat cikartiyosun bize :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Yeni oyuncağım. 200 nm tork değeri ile işimi fazlası ile görecek.

Patentli yapısı sayesinde sadece somun sıkmaya değil aynı zamanda ortadaki boşluğa istediğiniz ucu takarak vidalama da yapmanıza imkan veriyor.

Bosch somun sıkma makinesi ile ilgili Kısa bir video çekmiştim. Yüklemek yeni nasip oldu.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Bosch somun sıkma makinesi ile ilgili Kısa bir video çekmiştim. Yüklemek yeni nasip oldu.

Abi bir şeyi anlamadım 200 nm az değil mi ? Biraz baktığımda direk elektrikli modellerde 2-3 katından bahsediliyor hem de 400-500 liraya. Verilen bilgiler mi sahte yoksa şarjlılarda mı böyle bir olay var ?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Abi bir şeyi anlamadım 200 nm az değil mi ? Biraz baktığımda direk elektrikli modellerde 2-3 katından bahsediliyor hem de 400-500 liraya. Verilen bilgiler mi sahte yoksa şarjlılarda mı böyle bir olay var ?
Daha yüksek torklu olanları da var ancak bijon sıkma da 200 nm fazla bile. Benim aracın kataloğuna göre bijonlar 120 nm tork ile sıkılmalı.

İşin içine şarjlı girdiği zaman fiyatlar artıyor tabii. Ben önümüzdeki 10 yıllık kalkınma planında elimdeki tüm elektrikli cihazları şarjlıya çevirmeyi planlıyorum

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@emrecanoran22 sağ olsun, Denizli’ye gittiğinde unutmamış almış. Bu devirde kargo ile uğraştırmadan kapıya kadarda getirmiş sağ olsun tekrar tekrar.

@Sercan20 ve @onurçiko abimizin paylaşımlarından sonra dayanamayıp R10 aldım ve indirimli fiyata bu başlıklarla bu şişeler tekrar zor bulunur diyerek özellikle istedim.

Şişeleri alır almaz önce birine 1-1 R10 hazırladım koydum :)

Hemen arkasına zamanında aldığım KC şişemle karşılaştırdım;

1. KC yi yıl başından önce 40 ₺ ye almıştım şimdi 50 den aşağı değildir. %20 indirimle flowey şişe 25-26 ₺ gibi bir rakama geliyor.
  2. Aynı başlık bire bir, fark yok.
  3. Flowey şişede hem yüzde olarak hemde ml olarak sulandırma için ölçek var.
  4. Tek eksi yönü, gövde tasarımı biraz diğerine göre devrilmeye müsait onun. (Bu değerlendirmeyi yaparken @omrslhmms yardımcı olsu farklı açılardan değerlendirmemi sağladı, teşekkürler abi)

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
@emrecanoran22 sağ olsun, Denizli’ye gittiğinde unutmamış almış. Bu devirde kargo ile uğraştırmadan kapıya kadarda getirmiş sağ olsun tekrar tekrar.

@Sercan20 ve @onurçiko abimizin paylaşımlarından sonra dayanamayıp R10 aldım ve indirimli fiyata bu başlıklarla bu şişeler tekrar zor bulunur diyerek özellikle istedim.

Şişeleri alır almaz önce birine 1-1 R10 hazırladım koydum :) Hemen arkasına zamanında aldığım KC şişemle karşılaştırdım;

1. KC yi yıl başından önce 40 ₺ ye almıştım şimdi 50 den aşağı değildir. %20 indirimle flowey şişe 25-26 ₺ gibi bir rakama geliyor.
  4. Tek eksi yönü, gövde tasarımı biraz diğerine göre devrilmeye müsait onun.
Hayırlı olsun İbrahim hocam.

Seninle aynı fikirdeyim şişeler çok başarılı. Canyon başlık sağlamlık hissi veriyor..

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli

Şişeleri alır almaz önce birine 1-1 R10 hazırladım koydum :)

Hemen arkasına zamanında aldığım KC şişemle karşılaştırdım;

4. Tek eksi yönü, gövde tasarımı biraz diğerine göre devrilmeye müsait onun. (Bu değerlendirmeyi yaparken @omrslhmms yardımcı olsu farklı açılardan değerlendirmemi sağladı, teşekkürler abi)
Hayırlı olsun İbrahim
Yamaçların canyon başlıklarıyla fark var mı sence?

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hayırlı olsun İbrahim
Yamaçların canyon başlıklarıyla fark var mı sence?
Abi geldiğinde inceleriz, hatta bugün işten sonra daha detaylı foto çekip paylaşırım da kesinlikle var.

1. Diğerinin dışında mekanizmayı koruması için ek muhafaza görevi gören bir kabul var.
  2. Tetik daha kavisli ve üst bağlantı kısmı daha sağlam duruyor.
  3. Ucunda atım şeklini ayarlayan zımbırtı daha farklı. Senin sevdiğin şekilde toz bulutu gibi attırabiliyor abi floweyde ki başlık.
  4. @Pro Admin Bey bu mesajları başka bir konu altında karşılaştırma yarışması bölümüne mi taşısak ? :taraa:

Bu telde bulduğum bir foto;

Teşbihte hata olmaz ise trendline golf = yamaçlar canyon başlık, highline golf = bu şişelerde ki canyon başlık. Bunu @omrslhmms Ömer abi de vurgulamıştı, gerçek canyon başlık bu diye.

Bu fiyata başlığı için yine alınır.

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Abi geldiğinde inceleriz, hatta bugün işten sonra foto çekip paylaşırım da kesinlikle var.

Teşbihte hata olmaz ise trendline golf = yamaçlar canyon başlık, highline golf = bu şişelerde ki canyon başlık. Bunu @omrslhmms Ömer abi de vurgulamıştı, gerçek canyon başlık bu diye.

Ben yine de taiwan basliklari tercih ederim her ikisine karşı :)

Flowey iyi guzel ama daha once cokca vurguladigim sebeplerden dolayi baska almam zaten.

Neden tercih etmem?
1) sisesi ince uzun kolay devriliyor
2) baslik cok buyuk bazen basmak iskenceye donuyor
3) baslik ve sise birlesince iyice uzu bir hal aliyor dolayisiyla saklama ve tasima kisminda hacimsel sikinti yaratiyor
4) sanki bozulacakmis hissi veriyor ama bu sanirim bendekine has bi duyguydu. Bakimini yaptim toparladi.

Ama kaliteli mi kaliteli fiyati iyi mi iyi bu sebeple de tercih edenlere lafim yok :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Abi geldiğinde inceleriz, hatta bugün işten sonra daha detaylı foto çekip paylaşırım da kesinlikle var.

1. Diğerinin dışında mekanizmayı koruması için ek muhafaza görevi gören bir kabul var.
  2. Tetik daha kavisli ve üst bağlantı kısmı daha sağlam duruyor.
  3. Ucunda atım şeklini ayarlayan zımbırtı daha farklı. Senin sevdiğin şekilde toz bulutu gibi attırabiliyor abi floweyde ki başlık.
  4. @Pro Admin Bey bu mesajları başka bir konu altında karşılaştırma yarışması bölümüne mi taşısak ? :taraa:

Bu telde bulduğum bir foto;

Eyvallah kardeşim
Ben ufaktan da olsa bir bakmışsındır diye düşünmüştüm
Valla bence de fırsat fiyat ama dolapta boşta duran başlık ve şişelere bakınca tuttum kendimi :)