Stokları Serelim

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Cam temizleme bezimiz ve dış yüzey ve motor temizliği içinde aldığım valet fırça geldi. Yazı Baskısı biraz iyi değil gibi fırçanın çakma değildir umarım :)

Bende de var bu fırçadan.
Bu markanın ultra yumuşak large boy sarı renkli fırça kıllarına sahip fırçası nasıldır acaba?kant temizliği için 1 tane ayrı fırça alasım var.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
En soldaki gazyagi. Hepsiburadanin kendi saticisindan 500ml olarak aldim. 1 litrelik siseyi yarim doldurup yollamislar

B33 ise merak ettigim urundu. Normalde VP Combo2 kullaniyorumdum.

S3, meguiarstan sonra tatmin edecek mi deneyip gorecegim :)

R2 ise kargo parasindan yirtmak icin sepete girmis bir urun :deli:

@FloweyTurkiye ve forum yonetimine bu guzel kampanya icin tekrar tesekkur ediyorum.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10lt tuga ve yanında denemedik ürünler :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün gelen yeni ürünlerim.Ambalajlamaları gayet iyiydi,her 2 firmayada teşekkürler.

hepsinin sonuçlarını çok merak ediyorum.Glaco yagmur kaydırıcı ürünü yaza girerken uygulamam muhtemelen,kışa doğru naspise

@FloweyTurkiye @Shirb13 @Nakamura Katkısı olan herkese teşekkürler.

Yalnız sprey şişeyi ters çevirince üzerindeki delikten akıtma yapıyor... Hata gibi değil de o delikten hava alsın diye tasarlanmış sanki... Bu normal mi acaba?
Kampanya için @FloweyTurkiye ve forum yetkililerine çok teşekkürler.

Detailforum ailesine çok teşekkür ederim.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine floweylendik. Şişeler ve Ev12..

Ayrıca Würth döşeme temizleyicilerimiz..

Detaycılık ; yeni ürünler denerken kazanılan maddi zarar ve bilgisel uygulama tecrübelerinin yanında alınan yüksek hazların bir bütünü olarak iç dünyamızda bir kule gibi yükselen hobinin adıdır :)))
Arkadaşlar herkese yeni stokları hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun.

@BSI hocamda da görünce dayanamayıp bende yerli detay fırçasından aldım, @Atasev Bey'e satıcıya ulaştığı ve bilgileri paylaştığı için teşekkür ederim.

İlk gözlemim Valet Pro'nun standart fırçasına yakın bir ilk intibası var, hatta tüyleri daha sık. Kullanımda ne gibi farklar olacak bunu ilerleyen zamanda göreceğiz. Küçükten boy olarak bire bir aynı Valet Pro fırçamda var ikisinin karşılaştırmasını ayroca bir konu ile yapmayı planlıyorum bakalım.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Arkadaşlar herkese yeni stokları hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun.

@BSI hocamda da görünce dayanamayıp bende yerli detay fırçasından aldım, @Atasev Bey'e satıcıya ulaştığı ve bilgileri paylaştığı için teşekkür ederim.

İlk gözlemim Valet Pro'nun standart fırçasına yakın bir ilk intibası var, hatta tüyleri daha sık. Kullanımda ne gibi farklar olacak bunu ilerleyen zamanda göreceğiz. Küçükten boy olarak bire bir aynı Valet Pro fırçamda var ikisinin karşılaştırmasını ayroca bir konu ile yapmayı planlıyorum bakalım.

Karsılastırmanızı dört gozle bekliyorum. Bende fırça alma arefesindeyim VP,WorkStuff düşuyodum gözlemlerinizle yarı fiyatinada halledebilirim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Biri banaaa biri sanaaa @Shirb13

Şuan balkonda karantinadalar uzun yoldan geldi misafirler. Biraz da pahaliya geldiler bize ama saglik olsun :)

Lucullan marka. Tanesi 33 kusur lira, 22 kusur lira kargosu var. Herhalde en pahali zamaninda aldik bunlari. 20 de vergi cikti.

1 eldiven 54 lira kusure gelmis oldu.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Biri banaaa biri sanaaa @Shirb13

Şuan balkonda karantinadalar uzun yoldan geldi misafirler. Biraz da pahaliya geldiler bize ama saglik olsun :)

Lucullan marka. Tanesi 33 kusur lira, 22 kusur lira kargosu var. Herhalde en pahali zamaninda aldik bunlari. 20 de vergi cikti.

1 eldiven 54 lira kusure gelmis oldu.

Hoş gelmişler sefa gelmişler abi ikimize de bol eldivenli yıkamalar :) Buluşmaya gelirken unutma sabırsızlanıyorum çok :mutlu:

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
İşyerinde yetki alınca beyazı ödüllendirdim :mutlu:

Bu arada 8 günde Amerikadan gelen paketi görünce, 10 gündür hala İstanbulda aktarmadan paketi çıkaramayan kargo firmasına selam olsun.
bende bir arkadaş için 3-4 ay önce abd den concours almıştım. buraya gönderiyorlarsa iyiymiş :) kargo gümrük vs çok cıkıyor mu?

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
İşyerinde yetki alınca beyazı ödüllendirdim :mutlu:

Bu arada 8 günde Amerikadan gelen paketi görünce, 10 gündür hala İstanbulda aktarmadan paketi çıkaramayan kargo firmasına selam olsun.
Zymöl Creame incelemesini bekliyorum hocam , hayırlı olsun:) Vergi- Kargo vs çok cıktımı nereden temin ettiniz?

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
bende bir arkadaş için 3-4 ay önce abd den concours almıştım. buraya gönderiyorlarsa iyiymiş :) kargo gümrük vs çok cıkıyor mu?
Zymöl Creame incelemesini bekliyorum hocam , hayırlı olsun:) Vergi- Kargo vs çok cıktımı nereden temin ettiniz?
Teşekkürler arkadaşlar. İlk partiden bir wax uygulayım inşallah sonra creame i de deneyimleyeceğim.

Zymöl ün kendi İnternet sitesinden aldım
Amerikapostam aracılığıyla getirtiyorum. Amerika içi adres veriyorlar. 100 usd üstü ücretsiz kargo. Amerikapostam pakete göre ücret alıyor. Ağırlığı yada büyüklüğü Lbs ölçü birimine göre hangisi daha yüksekse ona göre ücretlendiriyor. Bazı aldıklarım çokluydu onları fotoğrafa koymadım. 56 usd tuttu kargo bedeli. Gümrük vergisi zaten standard %20. İndirim vardı zymöl ün sitesinde, indirim gümrükle, kargoya gitti diyebiliriz :komik: