Stokları Serelim

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
bunları kaportada kullanabilirmiyiz acaba guvenlimidir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben belli bir süre kullandım diğer faktörleri doğru şekilde yaptığınız müddetçe çizmez. Ancak şuan daha kaliteli eldiven alıp bunu jantlara kaydırdım.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Yine bir şey almayacağım bu ay dedikçe bir şey aldım :D

Hayırlı olsun alırım arkadaşlar, izlenimlerimi paylaşacağım.

Hayırlı olsun kardeşim. Kullanım süresi araç içinde yerleştirdiğin yer vs bu detayları bekliyorum. İlk fırsatta bende alacağım.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Yine bir şey almayacağım bu ay dedikçe bir şey aldım :D

Hayırlı olsun alırım arkadaşlar, izlenimlerimi paylaşacağım.

hayırlı olsun benim eski çalıştığım yerde bunu kullanıyorduk. 1 saatte koltukları %90 seviyesinde kurutuyor çok başarılı cihaz

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.

Ozon makinası herhalde ? Fiyat nedir. ? Hayırlı olsun yorumları bekliyoruz
Hayır hocam koltukları temizledikten sonra kurutmak için, seramik fanlı ısıtıcı :)

Hayırlı olsun kardeşim. Kullanım süresi araç içinde yerleştirdiğin yer vs bu detayları bekliyorum. İlk fırsatta bende alacağım.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah kardeşim sağ olasın, bende ilk olarak @Detail 35 Kutas ile @Orçun 'un ortak bir paylaşımında görmüştüm o zamandan beri favorilerimde bekliyordu. Son zamanda Aracı sabah teslim edip akşam almak isteyenler çoğaldı. Bende düşündüm, aracı bekletme sebebim çoğunlukla kurutmadan teslim etmemekti. Hep erteliyordum yaz çıksın kış gelsin bakarım diyordum. Sonunda dayanamayıp paraya kıydım :D

hayırlı olsun benim eski çalıştığım yerde bunu kullanıyorduk. 1 saatte koltukları %90 seviyesinde kurutuyor çok başarılı cihaz
Teşekkürler Kutas, referansım @Orçun la sensin zaten :D

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Çinliler iş başında ürünler hoşuma gitti birde performans ini denemek lazım.

Bunları bilmem de süngerleri alınmaz. Sertlikleri bile belli değil. Cutting yazan sünger hare gidericiden öte değil. 3" setiyle hare ve finishing yaptığımda işini gördü ancak cuttingde kesinlikle yaramaz. Diğerlerine de ucuza Befar vs. almak varken gidip SPTA almam bir daha açıkçası.