Stokları Serelim

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Herhalde en son 4 5 yıl önce Çin'den sipariş edip almıştım ilk kez kil kullandığım zaman, şimdi yeniden kesişti yollarımız :) Arabanın sileceklerini değiştirecektim ve camlarda genel bir kireç ve kil temizliği yapayım bari diyerek aldım bu arkadaşı. Kaporta yüzeyinde kullanmayacağım için sertliğini/çizmesini pek önemsemedim doğrusu.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkürler Can test edeceğim sonuçları bildiririm.

Teşekkürler Hakan paketleme gayet iyiydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O zaman önce parlatanadamlar sonra herşeygarajda'ya uğramam lazım. Tabi hepsinden önce gidip bir kredi çekeyim :D :D

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Alt tarafi silecekleri değiştirecektim ama kaşıntı tuttu kil ile başlayıp buralara kadar geldik @SubaruOutback Hakan abinin incelemesi ile Shell Window Clenaer'ı ve hazır gitmişken fiyatını uygun görüp Wheel Cleaner'ı aldim. Camdaki kireç lekeleri için ise Crystal Concept Desqale ve telefonda Ahmet abinim tavsiyesi üzerine bir miktar GlassX'i çeyize ekledik.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Alt tarafi silecekleri değiştirecektim ama kaşıntı tuttu kil ile başlayıp buralara kadar geldik @SubaruOutback Hakan abinin incelemesi ile Shell Window Clenaer'ı ve hazır gitmişken fiyatını uygun görüp Wheel Cleaner'ı aldim. Camdaki kireç lekeleri için ise Crystal Concept Desqale ve telefonda Ahmet abinim tavsiyesi üzerine bir miktar GlassX'i çeyize ekledik.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooo hayırlı olsun. Shell jant temizleyicisi ve desqale ile ilgili de video ve konu mevcut :) Güle güle kullanasın :)