Stokları Serelim

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Alt tarafi silecekleri değiştirecektim ama kaşıntı tuttu kil ile başlayıp buralara kadar geldik
@SubaruOutback Hakan abinin incelemesi ile Shell Window Clenaer'ı ve hazır gitmişken fiyatını uygun görüp Wheel Cleaner'ı aldim. Camdaki kireç lekeleri için ise Crystal Concept Desqale ve telefonda Ahmet abinim tavsiyesi üzerine bir miktar GlassX'i çeyize ekledik.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun ürünler. Şu cam temizleyiciyi bir türlü bulamadım Antalyada. Gözlüğe deneyeceğim ama sürüyle shell gezdim yok yok yok :argox:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun ürünler. Şu cam temizleyiciyi bir türlü bulamadım Antalyada. Gözlüğe deneyeceğim ama sürüyle shell gezdim yok yok yok :argox:
Hocam gözlük için işimizi çözecek bir buğu önleyici bulursanız lütfen beni de etiketleyin :D yanımda 20x20 wax bezi ile geziyorum artık. Sırf günde 10 kez silince gözlük camını çizmeyim diye hahahaha

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Muratcan, daha önce de söylediğim gibi, gözden çıkardığın bir gözlük var ise onda denemekte fayda var. Ben bir ara oh mis gibi oluyor diye önceki camları sabunlu su ile temizliyordum. Hatta, arada bir buğu önleme özelliği de veren cam temizleme mendillerinden de kullanıyordum. Sonuç, cam çizik içinde oldu ve kaplaması da kalktı gitti. Ha, bu tabi para -çokomel eğrisi ile de alakalı bir durum. Önceki camlarım biraz uygun fiyatlı, xyz markasının yan sanayisiydi. Tövbe bir daha zaten yan sanayi, ön sanayi cam kullanmam. Şu an kullandığım camlar hem pahalı hem de özen gösteriyorum ve cam silme mendilleri sürmüyorum. Sabunlu su deydirmiyorum. Cam silme bezi ile siliyorum mis. Özet, bence içeriğinde kıyamet kadar zımbırtı olan ürünü gözlük camında kullanma.
Maske ile gözlük arasındaki boşluğu kapatan süngerimsi zımbırtılar kullanılabilir veya gözlüğü bir tık öne doğru kaydırdığında buğu muğu olmuyor.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Muratcan, daha önce de söylediğim gibi, gözden çıkardığın bir gözlük var ise onda denemekte fayda var. Ben bir ara oh mis gibi oluyor diye önceki camları sabunlu su ile temizliyordum. Hatta, arada bir buğu önleme özelliği de veren cam temizleme mendillerinden de kullanıyordum. Sonuç, cam çizik içinde oldu ve kaplaması da kalktı gitti. Ha, bu tabi para -çokomel eğrisi ile de alakalı bir durum. Önceki camlarım biraz uygun fiyatlı, xyz markasının yan sanayisiydi. Tövbe bir daha zaten yan sanayi, ön sanayi cam kullanmam. Şu an kullandığım camlar hem pahalı hem de özen gösteriyorum ve cam silme mendilleri sürmüyorum. Sabunlu su deydirmiyorum. Cam silme bezi ile siliyorum mis. Özet, bence içeriğinde kıyamet kadar zımbırtı olan ürünü gözlük camında kullanma.
Maske ile gözlük arasındaki boşluğu kapatan süngerimsi zımbırtılar kullanılabilir veya gözlüğü bir tık öne doğru kaydırdığında buğu muğu olmuyor.
Abi kullanacağım gözlük şuan çizik içinde gözden çıkardığım bir gözlüğüm var onda kullanacağım. Birkaç ay sonra bir buğu önleyici özelliği olan gözlük camı almayı düşünüyorum :) Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim abi :)

Son düzenleme:

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Hocam selamlar. Ürünleri kendi sitesinden mi aldınız ? Kıl yapısı nasıl sertlik bakımından
selamlar, evet kendi sitesinden aldım, bütün mağazalarda bulunmuyor maalesef, kılları jantlara zarar vermeyecek derecede yumuşak elimle özellikle test ettim batma yapmıyor bile, uç kısmında yine jantları çizmemesi için plastik tıpa mevcut, el tutma kısmı da oldukça hoşuma gitti, keşke diyorum 2 tane daha alsaymışım bu fiyata gerçekten çok iyi.

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
selamlar, evet kendi sitesinden aldım, bütün mağazalarda bulunmuyor maalesef, kılları jantlara zarar vermeyecek derecede yumuşak elimle özellikle test ettim batma yapmıyor bile, uç kısmında yine jantları çizmemesi için plastik tıpa mevcut, el tutma kısmı da oldukça hoşuma gitti, keşke diyorum 2 tane daha alsaymışım bu fiyata gerçekten çok iyi.
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim bende alayım o halde. Diğer muadil fırçalara o paraları vermeye değmez.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim bende alayım o halde. Diğer muadil fırçalara o paraları vermeye değmez.
Rica ederim, ben kendi adıma çok beğendim, umarım sizde memnun kalırsınız, forumda kullanan başka arkadaşlarda vardır eminim, onlar da yorumlarıyla katkıda bulunurlar sanırım

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hocam selamlar. Ürünleri kendi sitesinden mi aldınız ? Kıl yapısı nasıl sertlik bakımından

bu ürünü detay camiasına kazandıran benim. gülücük.
ama o kadar eleştirildi ki şimdi keşke paylaşmasaydım dedigim zamanlar oluyor. gülücük.
gerçi ben olmasan illaki biri görüp paylaşırdı. gözkırpma.

ürünün kılları yumuşak soft dedigimiz yapıda. bu kimilerine göre kir sökmede yetersiz kaldıgını söylemini doguruyor. ama daha sert bir yapıda ürün içinde bu sefer çizebilir degerlendirmesi akabinde gelecektir.

kullanım amacı önemli .
düzenli bir şekilde temizlik yapılan bir jant için fırçadan ziyade kimyasalın çalışmasını kolaylaştıracak köpürme eylemini çok başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. ulaşılması zor alanlara kıl bitiminden sonra geriye kalan uzunlukluk tam ayarında ve tam boy jant içine girebiliyor.
bu giriş sonrasında tutma kısmı temas etmiyor ki bu en önemlisi uzunluk için.

bir diger eleştiri sıçratma. bu aslında bu fırça yapısında tüm fırçalar için geçerli ki bu soft kıllarda geri çekimde gergi direnci bu kıllarda en minimum seviyede kalıyor ve ekledigim videoda benim kullandıgım teknikle son çekim işleminde hızı kesip temkinli bir geri çekmeyle neredeyse hiç gerçekleşmeyen bir olay olarak kalıyor.

fiyat zati rakipsiz. yoruma gerek yok. gülücük.
gövde yapısında kılları tutan metal burgu plastikle kaplı ve paslanma yapmıyor ve evet bu metal bölüm uzunlugunda verdigi etkiyle biraz egilip bükülebiliyor. bunu sert kıl isteyen bastırarak yogun çok kirli jantı temizleyecek kişiler almasın.
kendi aracında okadar kiri barındıracak kişide bizden degil zati . detaydan bi haber yaşıyanlar için diyorum.

son olarak o dönemde tr 'de muadili ürün yok denecek kadar azdı. gülücük.

iyi detaylar.

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli

ama o kadar eleştirildi ki şimdi keşke paylaşmasaydım dedigim zamanlar oluyor. gülücük.

ürünün kılları yumuşak soft dedigimiz yapıda. bu kimilerine göre kir sökmede yetersiz kaldıgını söylemini doguruyor. ama daha sert bir yapıda ürün içinde bu sefer çizebilir degerlendirmesi akabinde gelecektir.

kullanım amacı önemli .
düzenli bir şekilde temizlik yapılan bir jant için fırçadan ziyade kimyasalın çalışmasını kolaylaştıracak köpürme eylemini çok başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. ulaşılması zor alanlara kıl bitiminden sonra geriye kalan uzunlukluk tam ayarında ve tam boy jant içine girebiliyor.

bir diger eleştiri sıçratma. bu aslında bu fırça yapısında tüm fırçalar için geçerli ki bu soft kıllarda geri çekimde gergi direnci bu kıllarda en minimum seviyede kalıyor ve ekledigim videoda benim kullandıgım teknikle son çekim işleminde hızı kesip temkinli bir geri çekmeyle neredeyse hiç gerçekleşmeyen bir olay olarak kalıyor.

gövde yapısında kılları tutan metal burgu plastikle kaplı ve paslanma yapmıyor ve evet bu metal bölüm uzunlugunda verdigi etkiyle biraz egilip bükülebiliyor. bunu sert kıl isteyen bastırarak yogun çok kirli jantı temizleyecek kişiler almasın.
kendi aracında okadar kiri barındıracak kişide bizden degil zati . detaydan bi haber yaşıyanlar için diyorum.

iyi detaylar.
Yazınızın tamamını okudum. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Az önce bende bir adet edindim. Pahalı fırçalara para vermektense yine böyle güzel bir fırçaya bu paraları vermek gerçekten hiçbirşey. Tekrar teşekkür ederim, herkese bol detaylar :)

sdemir55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
samsun
Ücretsiz kargo da olunca 2 adet aldım, bu fiyata gerçekten bedava,
çok kaliteli üretilmiş piyasadaki 100TL'lik muadillerinden hiç bir farkı yok.
Edit: Fiyat yazmamışım kusura bakmayın tanesi 30TL tchibo mağazalarında

Güle güle kullanın, güzel indirim yapmışlar, ürün fiyatına göre çok iyi, bende kullanıyorum tek sıkıntısı çok sıçratıyor olması

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

kullanım amacı önemli .

iyi detaylar.
Bu tarz bir ürünü kazandırdığınız için şahsım adına teşekkür ederim :) yıllardır ülkede jant fırçası anlamında gerçekten büyük eksiklik vardı. Olanlar da aşırı pahalı idi. Son zamanlarda sgcb, sams gibi fırçaların gelmesi ile biraz biraz ulaşılır seviyede ürün bulunmuş oldu piyasada. Bu ürünlere rağmen Tchibo fırça yine çok çok uygun fiyatta kalıyor ve yine cazip oluyor uyguna fırça arayışında :) sıçratma konusunda da bu tip fırçaların tamamında benzer sorunlar var ki bu da yapısından kaynaklı. Yapacak bir şey yok yani :) kir sökme konusunda da uzun süreli kitler ve kışlık kirlerde yetersiz kalıyor evet ama bu fiyata(30TL) bu uzunlukta ve kalitede de başka ürün yok :) Bu tür beklentileri olanların da zaten 70-80 TL bandında yukarıda verdiğim markanın ürünlerini tercih etmesi daha makul olur. Zamanında Tchibo fırça alarak fayda görmüş biri olarak tekrardan teşekkür ederim paylaşımınız için :)

buraldinyo

Amatör Detaycı
Üye
Bu fırçanın ortadaki tel kısmı dayanıksız kalıyor, fazla zorlayıp eksenini bozmamaya özen gösterin. 2 tane sap dibinden kırmışlığım var:sussx:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bu fırçanın ortadaki tel kısmı dayanıksız kalıyor, fazla zorlayıp eksenini bozmamaya özen gösterin. 2 tane sap dibinden kırmışlığım var:sussx:
katılıyorum direk kopuyor ben 2 tane eskittim, Gerçi eskidi demek için çok kullanmak lazım 45 liralık bir ürün ez detail kalitesi beklememek lazım

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ben bu tip fırçayı sadece Duster'da sıçratmadan kullanabiliyorum. Diğer otomobillerin jant aralıkları çok sık, ne yapsam malesef hep sıçrama oldu :(