bu ürünü detay camiasına kazandıran benim. gülücük.
ama o kadar eleştirildi ki şimdi keşke paylaşmasaydım dedigim zamanlar oluyor. gülücük.
gerçi ben olmasan illaki biri görüp paylaşırdı. gözkırpma.
ürünün kılları yumuşak soft dedigimiz yapıda. bu kimilerine göre kir sökmede yetersiz kaldıgını söylemini doguruyor. ama daha sert bir yapıda ürün içinde bu sefer çizebilir degerlendirmesi akabinde gelecektir.
kullanım amacı önemli .
düzenli bir şekilde temizlik yapılan bir jant için fırçadan ziyade kimyasalın çalışmasını kolaylaştıracak köpürme eylemini çok başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. ulaşılması zor alanlara kıl bitiminden sonra geriye kalan uzunlukluk tam ayarında ve tam boy jant içine girebiliyor.
bu giriş sonrasında tutma kısmı temas etmiyor ki bu en önemlisi uzunluk için.
bir diger eleştiri sıçratma. bu aslında bu fırça yapısında tüm fırçalar için geçerli ki bu soft kıllarda geri çekimde gergi direnci bu kıllarda en minimum seviyede kalıyor ve ekledigim videoda benim kullandıgım teknikle son çekim işleminde hızı kesip temkinli bir geri çekmeyle neredeyse hiç gerçekleşmeyen bir olay olarak kalıyor.
fiyat zati rakipsiz. yoruma gerek yok. gülücük.
gövde yapısında kılları tutan metal burgu plastikle kaplı ve paslanma yapmıyor ve evet bu metal bölüm uzunlugunda verdigi etkiyle biraz egilip bükülebiliyor. bunu sert kıl isteyen bastırarak yogun çok kirli jantı temizleyecek kişiler almasın.
kendi aracında okadar kiri barındıracak kişide bizden degil zati . detaydan bi haber yaşıyanlar için diyorum.
son olarak o dönemde tr 'de muadili ürün yok denecek kadar azdı. gülücük.
iyi detaylar.