Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kalıcılığının zayıf olacağına eminim ancak miktar olarak uzun zaman götüreceğini düşünüyorum. Kullanınca yorumlarımı paylaşırım...

Evet dayanım olarak zayıf biraz, yazlık tabir ettiğimiz ürünlerden, ben finalini seviyorum. Mevsim itibari ile uygun zamanlara geliyoruz bu ürünü kullanmak için. Fiyatına göre güzel üründür.

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

fotoğraf yarışmasından payımıza düşenler elimize ulaştı. emeği geçen, emek veren, bizi destekleyen herkese özellikle @Berkay ve @Numloq sercan hocama teşekkür ederim :) , çeyizime hayırlı olsun alırım kullanmak için can atıyorum. Bugün kısıtlama olsa bile benzinliğe kaçasım geldi :) bakalım ilk fırsatta deneyeceğim.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Ücretsiz kargo da olunca 2 adet aldım, bu fiyata gerçekten bedava,
çok kaliteli üretilmiş piyasadaki 100TL'lik muadillerinden hiç bir farkı yok.
Edit: Fiyat yazmamışım kusura bakmayın tanesi 30TL tchibo mağazalarında

hayırlı olsun öncelikle.Ürünü kullandıkça ne kadar kalitesiz olduğunu anlayacaksınız.Teller çok ince sürekli yamuluyor,yoruyor,ayrıca çok sıçratıyor.Elin,yüzün kolun üstün başın berbat hale geliyor.ben kenara bir yere attım duruyor arada başka işler için kullanıyorum.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bu tarz bir ürünü kazandırdığınız için şahsım adına teşekkür ederim :) yıllardır ülkede jant fırçası anlamında gerçekten büyük eksiklik vardı. Olanlar da aşırı pahalı idi. Son zamanlarda sgcb, sams gibi fırçaların gelmesi ile biraz biraz ulaşılır seviyede ürün bulunmuş oldu piyasada. Bu ürünlere rağmen Tchibo fırça yine çok çok uygun fiyatta kalıyor ve yine cazip oluyor uyguna fırça arayışında :) sıçratma konusunda da bu tip fırçaların tamamında benzer sorunlar var ki bu da yapısından kaynaklı. Yapacak bir şey yok yani :) kir sökme konusunda da uzun süreli kitler ve kışlık kirlerde yetersiz kalıyor evet ama bu fiyata(30TL) bu uzunlukta ve kalitede de başka ürün yok :) Bu tür beklentileri olanların da zaten 70-80 TL bandında yukarıda verdiğim markanın ürünlerini tercih etmesi daha makul olur. Zamanında Tchibo fırça alarak fayda görmüş biri olarak tekrardan teşekkür ederim paylaşımınız için :)
@mustafacagri, bey çok teşekkür ederim. vakti zamanında fayda sagladıysa ne mutlu bana.
gerçi dediginiz gibi artık çok elzem bir konu degil. ürün gamı arttı, ulaşım kolaylaştı ve detaycı istedigi ürünü seçebilir oldu. bundan sonrası kişinin seçimine kalmış . ne isterse onu alıp kullanır. zati fırçalardan ziyade farklı ürünlerde gelişti . ne güzel ki detay zenginleşiyor ülkemizde.

iyi detaylar.