Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #11,461
@SubaruOutback abi Shellin cam temizleyicisi Ankara' da yok :komik:

Ankarada' ki arkadaşlar için bir rapor sunayım.

1-) Ak köprüden itibaren Lalahan' a kadar Samsun Yolu istikametindeki Shell istasyonlarının hiç birinde yok.
2-) Etlik Zübeyde Hanım hastanesini geçtikten sonra yeni açılan Shell' de yok.
3-) Ak Köprü' den, İstanbul Yolu Eryaman istikametindeki hiç bir Shell'de de yok.
4-) Gölbaşı merkezdeki Shell de yok.
5-) Dikmen Kavşağı' nın aşağısında Ankara istikametindeki Shell' de de yok.

Bakmadığım istasyonlar; Eskişehir Yolu üzerindeki istasyonlar, Çetin Emeç Bulvarı devamındaki Dikmen Kavşağından dönünce (Polis Evinin oradaki Shell) Kızılay istikametindeki istasyon, Gölbaşı devamındaki istasyonlar falan var, bakacağım hepsine ama oralarda da olacağını sanmıyorum. Bir tane de İskitler, Çevik Kuvvetin oradaki Shell kaldı.

Würth' ün cam temizleyicisi, ant temizleyicisini ve Shell' in yeni gördüğüm 4 mevsim cam suyunu deneyeceğim belki renkten tuttururuz 9 liraydı çünkü bu cam suyu :deli:

Dedektif gibisin maşallah :) Ama emeğine rağmen ürüne ulaşamamış olmana da çok üzüldüm :(

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen. Epey merak ettiğim bir ürün.
Hocam bugün süpürgeyi arabada denedim ve aşırı derecede memnun kaldım.Bilmiyorum beklentileriniz ne ancak paspas altındaki o küçük pislikleri çamurları ilk kademesinde bile temizliyor çok pratik.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dedektif gibisin maşallah :) Ama emeğine rağmen ürüne ulaşamamış olmana da çok üzüldüm :(
Abi hangi istasyonlar doğrudan shell' e ait bilmiyorum, bu arada mesajlarını takip ediyorum ve sanırım doğrudan shell e bağlı istasyonlarda olduğunu yazmıştın. Hangi istasyon doğrudan oraya bağlı olarak çalışıyor bilemediğim için bildiğim bütün istasyonların hepsine girdim yok,bulamadım Ben bu ürünü geçmiş zamanda raflarda görmüştüm ama burun kıvırıp almadım :komik: yılmak yok elbet bulacağım :deli:

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
@SubaruOutback abi Shellin cam temizleyicisi Ankara' da yok :komik:

Ankarada' ki arkadaşlar için bir rapor sunayım.

1-) Ak köprüden itibaren Lalahan' a kadar Samsun Yolu istikametindeki Shell istasyonlarının hiç birinde yok.
2-) Etlik Zübeyde Hanım hastanesini geçtikten sonra yeni açılan Shell' de yok.
3-) Ak Köprü' den, İstanbul Yolu Eryaman istikametindeki hiç bir Shell'de de yok.
4-) Gölbaşı merkezdeki Shell de yok.
5-) Dikmen Kavşağı' nın aşağısında Ankara istikametindeki Shell' de de yok.

Bakmadığım istasyonlar; Eskişehir Yolu üzerindeki istasyonlar, Çetin Emeç Bulvarı devamındaki Dikmen Kavşağından dönünce (Polis Evinin oradaki Shell) Kızılay istikametindeki istasyon, Gölbaşı devamındaki istasyonlar falan var, bakacağım hepsine ama oralarda da olacağını sanmıyorum. Bir tane de İskitler, Çevik Kuvvetin oradaki Shell kaldı.

Würth' ün cam temizleyicisi, ant temizleyicisini ve Shell' in yeni gördüğüm 4 mevsim cam suyunu deneyeceğim belki renkten tuttururuz 9 liraydı çünkü bu cam suyu :deli:

Emeklerinize sağlık. Keşke aradığınızı bulabilseydiniz. Jant temizleyiciyi daha önce denemiş miydiniz? Önerir misiniz?

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Hocam bugün süpürgeyi arabada denedim ve aşırı derecede memnun kaldım.Bilmiyorum beklentileriniz ne ancak paspas altındaki o küçük pislikleri çamurları ilk kademesinde bile temizliyor çok pratik.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, ben de sipariş geçicem. Tekrar hayırlı olsun

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Emeklerinize sağlık. Keşke aradığınızı bulabilseydiniz. Jant temizleyiciyi daha önce denemiş miydiniz? Önerir misiniz?
Würth ün motor temizleyicisi ve enjektör temizleyicisi dışında hiç bir ürününü kullanmadım hocam, ilk defa deneyeceğim :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi hangi istasyonlar doğrudan shell' e ait bilmiyorum, bu arada mesajlarını takip ediyorum ve sanırım doğrudan shell e bağlı istasyonlarda olduğunu yazmıştın. Hangi istasyon doğrudan oraya bağlı olarak çalışıyor bilemediğim için bildiğim bütün istasyonların hepsine girdim yok,bulamadım Ben bu ürünü geçmiş zamanda raflarda görmüştüm ama burun kıvırıp almadım :komik: yılmak yok elbet bulacağım :deli:
Bana yakın olan shell istasyonlarında da yok :( Çünkü shell işletmiyor. Eskiden bir liste vardı ama o da artık güncel değil. Mesela o listeye göre Bostancı E-5'te kuzey ve güney olarak shell vardı ve kendi işletiyordu. Ama ikisi birkaç senedir BP 'nin istasyonu oldu.
Bunun dağıtımını kemetyl yapıyor ama onlarında n11'deki sayfalarında kendi ürünleri var. Shell'in kendi işlettiği istasyon nerede var diye ya bir bayiye sormak lazım ya da müşteri hizmetlerine ulaşmak lazım.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Bana yakın olan shell istasyonlarında da yok :( Çünkü shell işletmiyor. Eskiden bir liste vardı ama o da artık güncel değil. Mesela o listeye göre Bostancı E-5'te kuzey ve güney olarak shell vardı ve kendi işletiyordu. Ama ikisi birkaç senedir BP 'nin istasyonu oldu.
Bunun dağıtımını kemetyl yapıyor ama onlarında n11'deki sayfalarında kendi ürünleri var. Shell'in kendi işlettiği istasyon nerede var diye ya bir bayiye sormak lazım ya da müşteri hizmetlerine ulaşmak lazım.
Hocam, shell in sitesinde istasyon listesinde kendi işlettiği istasyonlar yazıyor “Shell Petrol” diye.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
-KÜLTÜR MAH. LİBYA CAD. NO:22 AHMETLER-ÇANKAYA- ANKARA
-ORTADOĞU MAH.BİLKENT BULV.NO: 19 (BİLKENT ÜNİV.) BEYKENT-ÇANKAYA-ANKARA
-İŞÇİ BLOKLARI MAH. KONYA DEVLET YOLU NO: 172 BALGAT
-Ilkadım Mahallesi Dikmen Caddesi No:91 ( Ada:7958 , Pafta:- , Parsel:1 )
-HASKÖY DOĞU MAH. İRFAN BAŞTUĞ CAD. NO:272 ALTINDAĞ-ANKARA
-İRFAN BAŞTUĞ CAD. NO:199-199/A-199/B KEÇİÖREN ANKARA
-Kızılcaşar Mahallesi İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı No:107 ( Ada:112177 , Pafta: - , Parsel:11 )
-FATİH CAD. NO:22 KEÇİÖREN ANKARA
-Akpınar Mahallesi Mevlana Bulvarı No: 293 Çankaya-ANKARA
-KOZA SOK. NO:132 GAZİOSMANPAŞA-ANKARA
-1467 Cad.No:7 İvedik Organize Sanayi Bölgesi /Ankara
-Tevfik Ileri Mahallesi Firuze Sokak No.72/a ( Ada:95472 , Pafta: - , Parsel:4 )
-Söğütözü Mah. Dumlupınar Bulvarı No:108 ( Ada:28380 , Pafta: - , Parsel:1 ) Çankaya
-J.F.Kennedy Caddesi No:8-8/A Çankaya / ANKARA

Bu istasyonlara bakmışmıydın?

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Libya caddesine bakmadım abi pazartesi gidip bakacağım :)
Umarım bulabilirsin :) Bulursan başka ürünlerinden de alırsın, çapraz test etmiş oluruz :) Jant temizleyicisi de f/p ürünü sayılır :) En azından pH değeri ortalardaydı. Zararsız bir ürüne benziyor :) Sinek böcek temizleyicisinin de pH değeri 6 ya da 7 olması lazım. Ölçmüştüm ama video çekmemiştim. Bende bir tek speed wax yok. Bende onun peşindeyim, sanki elimde hızlı cila yokmuş gibi ürün peşindeyim :D :D

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Öncelikle genel cevap vereyim dodojuice lastik fırçası ve cila bezleri var görsellerde kimyasallarını satın almadım.short triger gun diye geçiyor karcher k5 uyumlu bu ürün carbon collective adam’s polishes birçok markanın sattığı üründür.İsmi stg diye geçiyor hepsini ingiltereden temin ettim teşekkürler saygılar.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Libya caddesine bakmadım abi pazartesi gidip bakacağım :)
hocam yanılmıyorsam eryaman optimum karşısındaki shell de gördüm birkaç ürünü gözüme ilişti yumurta sırası beklerken :):) ama tam emin olunca sana hususi haber vereceğim resimli;) bugün iş dönüşü uğramaya çalışırım..

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam söz verdiğim gibi Eryaman shelle gittim bugün maalesef sadece kokpit temizleyici vardı üzgünüm.. ((