Stokları Serelim

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Cuma deneyecektik @onurçiko abi ile. Kafalarına göre yasak koydukları için :) @Wander41 hocam bizden önce davranabilir belki :D
Nasip olursa pazartesi hava açıyor hemen deneyeceğim. Heyecanla bekliyorum rengi jant üzerinde nasıl duracak diye :) şişede turuncu gibi duruyor ama çalkaladığım zaman fantastik bir fosforlu sarı renge dönüşüyor çok ilginç. Buradan sonuçları fotoğraf ile paylaşırım inşallah :) :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Bim'de satılan kafa lambasından aldım,
ışık kademe ayarı var ve ışık gücü çok kuvvetli elbette bir scangrip değil ama araç üzerindeki hareleri çok başarılı şekilde gösteriyor,
hatta fotoğraf çekmek için ışığını ayarlama çalışırken kör oluyordum, hala alacalı görüyorum :)
Fiyatı 40TL üç adet AAA pille çalışıyor, kafa bandı rahatsızlık vermiyor, açı verebiliyorsunuz, pil takma sistemini çok sevmedim sadece çabuk bozulabilir gibi duruyor ama uzun süreli kullanımda daha net belli olur.
Bence fiyatına göre oldukça başarılı bir ürün.

full hd fotoğraf indir

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
@fletner, e teşekkürler. Yorumları almamda yardımcı oldu. İlk şarjla kullanımda gayet yeterli geldi bana da. Şimdilik şarja bıraktım. Tamamen araçta kullanmayı düşünüyorum. Küçük boyutları ve etkili performansı bence f/p ürünü. Özellikle aile ile seyahatlerde bu tarz süpürgeye ihtiyaç olmakta. Kırıntı, toz, toprak vs olduğunda anında müdahale imkanı olmuş oldu. Bu bağlamda etkili bir temizlik gücü olarak görüyorum.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
@fletner, e teşekkürler. Yorumları almamda yardımcı oldu. İlk şarjla kullanımda gayet yeterli geldi bana da. Şimdilik şarja bıraktım. Tamamen araçta kullanmayı düşünüyorum. Küçük boyutları ve etkili performansı bence f/p ürünü. Özellikle aile ile seyahatlerde bu tarz süpürgeye ihtiyaç olmakta. Kırıntı, toz, toprak vs olduğunda anında müdahale imkanı olmuş oldu. Bu bağlamda etkili bir temizlik gücü olarak görüyorum.

Hayırlı olsun öncelikle. Tam şarjda rutin bir araç temizliğini çıkartabilecek performans sunabilen bir ürün mü?

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Hayırlı olsun öncelikle. Tam şarjda rutin bir araç temizliğini çıkartabilecek performans sunabilen bir ürün mü?
Teşekkür ederim. Dün gece açtım kutusunu sadece kendinden gelen ilk şarjla deneme yaptım ev içinde. Henüz araçta denemedim. İki modu var; 'normal' ve 'turbo' modu. Normal modda '30dk çalışma süresi' varmış, yani yeterli olur diye düşünüyorum. Turbo modda sanırım 9dk yazıyordu. Type C usb girişi ile şarj olabiliyor, dolayısıyla araç içinde de şarj edilebilir rahatlıkla. Şarjı bitse de bu şekilde devam edilebilir. Tam doluyken şarjı muhtemelen rahatlıkla yetecektir rutin temizlik için de.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkür ederim. Dün gece açtım kutusunu sadece kendinden gelen ilk şarjla deneme yaptım ev içinde. Henüz araçta denemedim. İki modu var; 'normal' ve 'turbo' modu. Normal modda '30dk çalışma süresi' varmış, yani yeterli olur diye düşünüyorum. Turbo modda sanırım 9dk yazıyordu. Type C usb girişi ile şarj olabiliyor, dolayısıyla araç içinde de şarj edilebilir rahatlıkla. Şarjı bitse de bu şekilde devam edilebilir. Tam doluyken şarjı muhtemelen rahatlıkla yetecektir rutin temizlik için de.
hayırlı olsun yeni süpürge. şarja takılıyken çalışabiliyor mu hocam powerbank ile vs? şarjlı ürünlerde malum tam işin ortasında şarjı bitince onu doldurmak saatler alıyor. şarj esnasında da çalışabilen ürünler çok verimli oluyor.

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
hayırlı olsun yeni süpürge. şarja takılıyken çalışabiliyor mu hocam powerbank ile vs? şarjlı ürünlerde malum tam işin ortasında şarjı bitince onu doldurmak saatler alıyor. şarj esnasında da çalışabilen ürünler çok verimli oluyor.
Teşekkür ederim. Sabah dolmuştu şarjı. Sorunuz üzerine, şimdi tekrar prize takıp denedim; şarjdayken çalışmıyor. Yani dediğiniz gibi şarj olmasını beklemek gerekecek. çalışması için.