Stokları Serelim

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Öne çıkan konu #12,781
Maşallah güzel stok bu hobide malesef yeter denilemiyor sürekli alma isteği doğuyor
Ev Ocak sattırır :D özellikle yükselen kurla birlikte ürünler de pahalanıyor, yukarı bıyık aşağı sakal bir duruma girdik, eksikleri forum içinde kendi aramızdan tamamlarız artık :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Soldaki Tunap 988 scr sistemi katkısı. Peugeotlarda yaşanan Adblue sistemi sorunlarını önlemek için aldım. İnternette bulamadım. Sağolsun Peugeot grubundan bir arkadaş temin etti. Onlar sorun yaşayıp da masraf yapanlardan. Ben önlem amaçlı aldım. Bakalım yaramıza merhem olacak mı?

Winkel çinko spreyi de disklerde paslanma yapan yerleri boyamak işin aldım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Parlatanadamlar dan yeni gelen maxshine markasının 45cm jant fırçası, orta ve sert el pasta süngeri, beyaz parmak içi süngeri ve ultra yumuşak fırça ürünleri aldım. Markasız gelsede maxshine markalı olduğu biliyorum.
Kendi sitesinde daha uygun fiyatlıdır. Kendikendine deki bazı ürünleri aynısı vardı oda biraz pahalıdır. Malum dolar yükseliyor o yüzden yükselmeden aldım

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Driver_can

Usta Detaycı
Üye

@Murat başkan eline sağlık benimkini böylehazır :):) yollamışlar
Güle güle kullanın benimki de dün geldi daha önce axell 3000 vardı emniyet mandalından içindeki havayı çıkarabiliyordum bunda nasıl tahliye yapmamız gerekiyor peki mesala pompalayıp yeteri kadar kullanmayınca?

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Güle güle kullanın benimki de dün geldi daha önce axell 3000 vardı emniyet mandalından içindeki havayı çıkarabiliyordum bunda nasıl tahliye yapmamız gerekiyor peki mesala pompalayıp yeteri kadar kullanmayınca?
Valla o iş karışık subapa basınca çıkıyor en kötü öyle kullanrıız