Stokları Serelim

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Öne çıkan konu #1,381

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hayırlı olsun @onurçiko abi.

Çinden mi aldın?
Teşekkür ederim,. Evet kardeşim, marflo.
Hayırlı olsun abi. Kalemin incelemesini benim araçta yapabiliriz abi seninkinde çizik yoktur :D
Teşekkür ederim, deneriz inşallah
onur usta yorumlarınızı alalım bizde sıradayız kalem için

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pazartesiye inşallah.
Hayırlı olsun Onur
Eldiven uzak diyarlardan mı?
Bana Ordu'dan @MuratYARDIM gönderdi. Kendisi orada bir koyunun kanına girmediyse Çinden almıştır diye tahmin ediyorum :kop::kop:

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Ufak tefek ekledik bişeyler
Menzerna 400 yeşil seri
Menzerna 300 yeşil seri
Valet Pro Klasik mavi kilimiz ve sihirli sünger
Koch Chemie QS
Flexi Peds ibrit için 32 mm mf ped
rotary için 80 mm mf ped
3D non silicon dressing

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Yine Bir Yıkama-(Shiny garage Deneme)
Linkteki konuda kullanmış ve kısaca bahsetmiştim.
Onur daha sonra kullandın mı gene ya da sonrasında gözlrmleyebildin mi waxı ne kadar elliyor. Ben birkaç kere kullandım yıkama sonrası ıslak yüzeyde kurulamaya yardımcı olsun kalan lekeleri temizlesin diye ve verdiği kayganlık ve parlaklığı çok beğenmiştim ve de kokusunu. Genelde kapı eşikleri ve jantları silmek için kullanıyorum yıkama sonrası son dokunuş olarak. Fakar içeriğinde silikon olduğunu öğrenince silikonsuz versiyonu Quick Finish(QF) daha cazip gelmeye başladı gözüme. Koch Chemie ürünlerini seviyorum son zamanlarda takibimde zaten ortak alımda da bol bol aldık. ;))

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Tabii ki olmazsa olmaz Gc kova takımı sonunda çeyizde yerini aldı. Bu gün ilk yıkamayı yaptım evden sıcak su ile Gyeon Bathe Essence sampuan hazırlamıştım ellerim de üşümedi güzelce yıkayıp döndüm eve. Kovada gördüğüm tek problem gamma seal olduğu icin kirler akmıyor tamamen. Bende bezle kurulayıp bagaja koydum.
9444F732-D637-4653-8E7E-E6586414F93F.jpeg

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Tabii ki olmazsa olmaz Gc kova takımı sonunda çeyizde yerini aldı. Bu gün ilk yıkamayı yaptım evden sıcak su ile Gyeon Bathe Essence sampuan hazırlamıştım ellerim de üşümedi güzelce yıkayıp döndüm eve. Kovada gördüğüm tek problem gamma seal olduğu icin kirler akmıyor tamamen. Bende bezle kurulayıp bagaja koydum.
Ekli dosyayı görüntüle 3176
Güle güle kullan hocam. Otobüs camiası hizmetinizde :)

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Hayirli olsun gule gule kullanin. Istanbuldaki vazgecilmez detay urunlerimdendir. Kapagini kapattiginizda gercekten akitma falan yasamamistim tabi fiyat konusuna yorum yapamiyorum. Kesinlikle bence de tek sorunu isiniz bitince icindeki pisliklerin tamamen dokulememesi o nedenle her kullanimdan sonra eve gelince ayrica temizlik yapiyordum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hayırlı olsun. Güzel bu kova seti. Bende kapaksız olanı var ve çok memnunum.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Teşekkür ederim abi @TheVauxhall Emre hocamdan aldım 130tlcik :)
@kutaskullar hayırlı olsun kovayı gorunce aklıma geldı cg yıkama kovası sadece muhurlu kapak ısteyen varsa kepce kapakla degısebılırız arkadaslar
Çok teşekkür ederim abi :)
Hayirli olsun gule gule kullanin. Istanbuldaki vazgecilmez detay urunlerimdendir. Kapagini kapattiginizda gercekten akitma falan yasamamistim tabi fiyat konusuna yorum yapamiyorum. Kesinlikle bence de tek sorunu isiniz bitince icindeki pisliklerin tamamen dokulememesi o nedenle her kullanimdan sonra eve gelince ayrica temizlik yapiyordum.
Daha önceden grit guard ve kapaksız kullanmıştım ancak bu dirt trap olayı daha güzel kiri hapsediyor araç çok kirli olmamasına rağmen dibindeki su grit guard olana rağmen daha pisti ( Ya da psikolojik :D ). Kovayı yan yatırıp falan test etmedim ama akıtacağını sanmıyorum özellikle bagaja koydum içeri koyup kemer falan takmadım :D Bu kapak olayından tek şikayetim içindeki kir tam anlamı ile akmıyor bende bezle sildim hiç uğraşmadım çıksın diye.
Hayırlı olsun. Güzel bu kova seti. Bende kapaksız olanı var ve çok memnunum.
Teşekkür ederim abi. Özellikle kapaklı istedim benzinlikte su doldurmaya laf ediyolar. Bu gün evden götürdüm şampuanı hazırlayıp hala köpüklü duruyordu :D