Stokları Serelim

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Öne çıkan konu #8,661
Bu arada tavsiyeleriniz üzere diabloyu edindim ve dün 1:3 seyreltme oranıyla kullanma şansım oldu. Ön jantta yine aynı seyreltme oranıyla kc reactive wheel cleaner diğer ön jantta da diablo kullandım. İkisini de temas ederek temizledim detay fırçası ve jant fırçasıyla. Sonuçlar aynı. Reactive bir miktar su iticiliğini de canlandırdı. Diablonun kokusu muazzam içesim geliyor ama onun dışında Demir tozu sökücü kullanmak benim için daha verimli sanırım. Alu siparişi verdim 2 litre. 1:3 oranla 8 litre gibi bir Demir tozu sökücüm olacak. Bir sene götürür beni :)
Böyle uygulamalı kısa anlatımlı paylaşımları attığım linkde ki başlıkta paylaşırsanız forumumuzun düzeni bozulmaz, aksi halde uyarı puanı yiyebilirsiniz.

Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Kargonun tamamlanmasini bekleyemeden Carpet cleaner ve Cam sabununu dün birer doz kullanmistim. Kargo tamamlaninca paylasayim dedim.

3D wax aplikatorunun dokusunu cok begendim. Ne cok sert, ne de yumusak.

Nasiol'u daha once arkadasimla ortak almistik. Cok memnun kalmistim. Dusunen arkadaslara tavsiye ederim. 64tl ye satiliyor suan. Yerli urun oldugunu ve argesinin gebzede yapildigini ogrenince daha da mutlu oldum.

Canyon baslik murat plastik sisesine uymadi. Aslinda takabiliyorum ama sanirim sisenin diş uzunlugu, basliktaki contaya ulasmadigi icin yan tutunca lıkır lıkır dökülüyor.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi: