Stokları Serelim

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #8,781
Flowey den birkaç ürün aldım siparişi dün verdim bugün geldi kargoda büyük ihtimal bölgesel kaynaklı sıkıntılar yaşanıyor. Yalnız paketleme güzel değildi R2 3/1 lik kısmı akmış. Birde herkese ufakta olsa denemelik ürün gönderdiklerini görüyordum ama bana maalesef hiç birşey göndermemişler :(

Birkaç tanede sprey başlıklı şişe ekledim stoğa bunun içinde @EmirhanYigiter, e teşekkür ederim :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Flowey den birkaç ürün aldım siparişi dün verdim bugün geldi kargoda büyük ihtimal bölgesel kaynaklı sıkıntılar yaşanıyor. Yalnız paketleme güzel değildi R2 3/1 lik kısmı akmış. Birde herkese ufakta olsa denemelik ürün gönderdiklerini görüyordum ama bana maalesef hiç birşey göndermemişler :(

Birkaç tanede sprey başlıklı şişe ekledim stoğa bunun içinde @EmirhanYigiter, e teşekkür ederim :)
Bende sarılardan var çok memnunum hayırlı olsun güzel şişeler sadece biraz ağır olabiliyor tam doldurmamak lazım. Ne kadar olmuş fiyatı ?

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende sarılardan var çok memnunum hayırlı olsun güzel şişeler sadece biraz ağır olabiliyor tam doldurmamak lazım. Ne kadar olmuş fiyatı ?
İki renk vardı zaten karışık olarak aldım bende. Fiyatına göre gayet iyi görünüyor 11.50 olmuş çok birşey değişmemiş.

srknatmn

Usta Detaycı
Üye

Bu tarz şişe ihtiyacım var 2 3 adet.fiyat nedir ve nerden temin ederiz.püskürtmeyi başlıktan ayarlayabiliyoruz sanırım?

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Fabrikaya televizyon almaya Migros’a gittim indirim vardı.

Gitmişken şunları aldım amway cam temizleyiciyi sulandırmak ve diğer uygulama işlemleri için.

Ped 11 ₺
Saf Su 4.90 ₺

Hayırlı olsun.Pedler çok dandik ve çok aşırı ürün emiyor. Ben zamanında Koçtaştan 3'lü paket hâlinde 3 adet almıştım. Ama lastik parlatmak için felan kullanılabilir.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hayırlı olsun.Pedler çok dandik ve çok aşırı ürün emiyor. Ben zamanında Koçtaştan 3'lü paket hâlinde 3 adet almıştım. Ama lastik parlatmak için felan kullanılabilir.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet söylediğiniz gibi, bende basit şeylerde kullanmak için aldım :)

Güner hayırlı olsun hacım.

Ben içme suyuyla sulandırmıştım hatamı yaptım
Necip abi hata denmez, saf suyla sulandırınca performansı daha iyi oluyor tecrübeli arkadaşlarımızın belirttiğine göre :)